Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Alinutza,

Te rugam frumos, eu si bebele meu sa stai cat mai cuminte.fii atenta ca daca mamica e deprimata in timpul sarcinii iese bebe agresiv, asa ca grija mare.O sa fie bine si cand o sa tii minumea in brate, o sa uiti de toate belelele.Hai, stai cumintica acolo si o sa vezi ca o sa fie bine.

Laura 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

In primul rand am ceva vesti de la LIA: va transcriu mesajul ei : " ( eu i-am zis sa intre pe la noi sa mai vb. si iata raspunsul ei)
IMI CER SCUZE
nu pot crede-ma, imi aduc aminte de toata perioada, yo am sters toate pozele si mesajele din tel pe tema beblului
imi este f greu sa va citesc cu frumusetile voastre din burtici
si aici la aspirante imi e greu ca mai scriu fete care sunt gravidute
NU VREAU SA VA SUPAR DAR NU POT
asa a vrut BUNUL DUMNEZEU

va pup si sa va dea BUNUL DUMNEZEU TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA PTR BEBEII SI PTR VOI "

In al doilea rand Alina draga mea de acum se pare ca vei fi consemnata la pat. Vorba fetelor mutate jos ca sa nu mai faci efort cu urcatul si coboratul pe scari, iar sotul sa iti lase totul la indemana si SA NU MAI FACI NICI UN PIC de efort. Stai cuminte ...chat-uieste cu noi...si o sa treaca vremea o sa vezi. Sunt sigura ca daca era ceva rau dr. te interna in spital, asa ca nu te mai stresa, enerva....si daca simti ca asa te descarci ... turuiene noua, ca suntem alaturi de tine si te ascultam.

Elena, 23+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

lalala13, am facut sumar de urina chiar la inceputul saptamanii si a iesit bine. In afara de o foarte usoara anemie sunt bine. Dimineata aveam tensiunea 10/6, nu am mai baut gurita de cafeluta - sa nu creasca tensiunea - si acum tot am ajuns la 12/7. Monitorizam in continuare. Problema e ca sunt si foarte stresata cu munca asta, nu ma pot detasa deloc! Va pup

23+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Buna dimineata doamne cu burtici!

Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc asemenea!Sa fie de la excelent in sus pentru toate burticile!
O burtica m-a rugat sa scriu data nasterii 30.06.77!
Daca la prima intrebare nu m-a putut ajuta nimeni (inca) cu un raspuns poate am mai mult noroc cu a doua: a avut cineva menstruatie peste sarcina?Pe mine m-a indus tare rau in eroare si nu mi-am dat seama ca sunt insarcinata decat la 3 luni. "Medica" mi-a explicat ca: "se mai intampla"..pai asta e raspuns de doctor?Voi ce imi puteti spune?

HBRO
16+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

adriana stai linistita atunci, si incearca sa nu te stresezi. e foarte important!

----------------------------------------------
my somebody....

20+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Otilia, dr a zis ca e cam scurt colul, desi nu l-a masurat niciodata la eco, ci numai prin palpare. Mie la eco, acum 1 sapt, a iesit ca are 3,8 mm colul. Mie nu mi se pare scurt, dar poate nu e nevoie de cerclaj. Ma gandesc ca daca era mai rau, ma interna. si deci colul se poate inchide la loc, nu?
Multumesc pentru incurajari tuturor
O sa vb cu sotul sa ne mutam jos, chiar daca nu cred ca o sa ne simtim bine acolo, trebuie sa ne motiveze binele bebelului nostru.
Laurika, multa sanatate socrului tau

Alina, 21+ cu dulce

Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

hbro, care era prima intrebare? - scuze, mintea scurta -

Cat despre cm peste sarcina, am mai auzit sa se intample si asta. Atata timp cat bebica e bine, nu cred ca e un motiv de ingrijorare.

23+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hbro

Buna dimineata doamne cu burtici!

Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc asemenea!Sa fie de la excelent in sus pentru toate burticile!
O burtica m-a rugat sa scriu data nasterii 30.06.77!
Daca la prima intrebare nu m-a putut ajuta nimeni (inca) cu un raspuns poate am mai mult noroc cu a doua: a avut cineva menstruatie peste sarcina?Pe mine m-a indus tare rau in eroare si nu mi-am dat seama ca sunt insarcinata decat la 3 luni. "Medica" mi-a explicat ca: "se mai intampla"..pai asta e raspuns de doctor?Voi ce imi puteti spune?

HBRO
16+,

am avut o colega careia i-a venit ciclul peste pana pe la 4 luni..atunci si-a facut de urgeta toate analizele..a fost un pic speriata..dar a trecut.. acum ii ok..are bebe mare si frumos..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Bine v-am gasit mamici!
Ma iertati, dar greu tin pasul cu voi, sunteti tare harnicute.
Nu am vesti despre ce detin in burtica, nu a vrut sa ne arate, avea si cordonul intre picioare,asta e, mai am rabdare pina pe 31 la morfologica la Pop.
Am si eu probleme cu tensiunea(13/14 cu 8),doar cind sunt dr imi creste,din cauza stresului, dr mea are obiceiul sa fie mai panicoasa si imi transmite starea asta de tensiune,pina merg la Haiduc, o suport.Mi-a prescris un medicament, si nici nu l-am luat,inca.
Citesc din urma si revin sa va felicit .

Aveti idee, se poate vedea sexul de la 12 saptamini?Mai ales la baieti?

Catalina 17+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hbro, nu iau apararea medicului, dar poate n-o fi vrut sa intre in niste explicatii stiintifice, zic si eu, nu da cu parul, mie imi plac explicatiile alea lungi si laborioase, dar daca e de ales, am ales un medic pragmatic care sa nu-mi puna creierul pe bigudiuri, ci sa fie pe faza si sa-mi spuna tot ce trebuie sa stiu, fara sa ne agitam prea tare.
Cat despre CM peste sarcina, am mai auzit si eu, destul de rare cazurile...
Eu de partea asta fara CM in sarcina sunt f bucuroasa, chiar daca dureri sunt, macar nu-mi mai bat capul cu atatea si atatea absorbante, tampoane, ihhh

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput