Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
btz_ovi spune:
Hmmm,merge ideea,insa eu acum nu ma mai simt sexy deloc
.Am plecat de la 75kg si am ajuns pe la 83
,abia ma misc,sunt mai rau ca o babuta
.Si asa mai rade de mine cand ma vede cum ma chinui sa ma ridic din pat,cu chiu cu vai reusesc ![]()
21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hbro Draga beluistef, O intrebare:cum este sa fii mamica la a3a burtica? Mie mi se pare eroic tot ce trece de 1 ! :) Felicitari!!!!!! HBRO 16+ si (2ani) |
Pai cum sa fie, acum constientizez muuult mai bine fiecare schimbare a organismului meu, fiecare miscare a bebelinului si sincer nu stiu cum o sa fie cu un bebe mic( cand am avut fetele eram mai tinerica ), ca desi fetele nu sunt exagerat de mari, zici ca nu mai stiu nimic. Insa totul o sa curga de la sine cand va veni bebi...o sa fie un pic dificila acomodarea si schimbarea ritmului pe care l-am avut pana acum, insa fetele sunt de un real ajutor...fac practica de pe acum cu bebelusii lor
.Stii eu sunt buna la sfaturi ca la a aplica ceea ce spun la alte fete cam greu 
Alte pareri iti mai pot da si Otilia si Aelita...toate suntem la a 3-a sarcina.
Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
enik83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Nu nu,eu m-am referit la aniversarile lor.de fapt,cica este si ziua lor,pe 5 mai. Aceeasi idee am avut-o ca si tine:un ceas,insa saracu are mare nevoie de un tel,iar cum si eu stau acasa,cum si eu ciu-ciu bani,nu stiu cum o sa rezolv situatia. ![]() 21+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
anu asta cred ca ma fac ca ploua de ziua lui... nu de alta dar nu am bani sa-i cumpar cadou ca nu lucrez..

17+ cu o minune de 
poze
hbro spune:
Draga BTZ_OVI,
Poti gasi prin intermediul internetului multe telefoane ieftine si bune daca asta isi doreste. Iar daca stai prost deocamdata la capitolul financiar pregateste-i o cina romantica cu tine si bebe drept cadou. 

HBRO
16+ si
(2ani)
crissy77 spune:

De luni merg la scoalaaaaaa 

Nu va ganditi ca ma bucur pt faptul ca merg la scoala
sau ca mi-ar fi dor de putin stres, galagie
etc. ci... ma bucur ca acum e mult mai bine, s-a intins placenta, saculetul arata bine, bb nu mai e inghesuit 

Fac cinste:
paine prajita cu unt si masline 

Cristina
16 s
&
Elise-Stefania
hbro spune:
| citat din mesajul lui beluistef Pai cum sa fie, acum constientizez muuult mai bine fiecare schimbare a organismului meu, fiecare miscare a bebelinului si sincer nu stiu cum o sa fie cu un bebe mic( cand am avut fetele eram mai tinerica ), ca desi fetele nu sunt exagerat de mari, zici ca nu mai stiu nimic. Insa totul o sa curga de la sine cand va veni bebi...o sa fie un pic dificila acomodarea si schimbarea ritmului pe care l-am avut pana acum, insa fetele sunt de un real ajutor...fac practica de pe acum cu bebelusii lor .Stii eu sunt buna la sfaturi ca la a aplica ceea ce spun la alte fete cam greu ![]() Alte pareri iti mai pot da si Otilia si Aelita...toate suntem la a 3-a sarcina. *************************************************** Elena, 23+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Cred ca este normal sa ai emotii si sa iti faci griji indiferent de numarul de sarcini. e bine ca ai ajutor in fetitele tale. nu mai iti trebuie bona. fetitele merg la gradinita, respectiv scoala?
HBRO
16+ si
(2ani)
btz_ovi spune:
Da da Enik e super ideea
.Eu sper sa rezolv problema cu banutii cat mai rapid.Am trimis de acum o luna si ceva la firma unde lucram actele pt somaj,insa idiotii nici acum nu au avut bunul simt sa le trimita inapoi.Nu stiu unde anume ma pot duce sa fac o reclamatie.Aveti idee?Sunt mai in plop cu chestiile astea ![]()
21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
bumblebee spune:
Cristina, felicitari, ma bucur pt tine!
S-o tii numai in vesti bune
Alina
19+ cu 
gargarita
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Da da Enik e super ideea 21+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
ITM Inspectoratul Teritorial de Munca, alta insitutie mai avizata nu stiu. Daca vrei, vin sa arunc cu stricaturi in geamul celor de la firma unde lucrezi

Alina
19+ cu 
gargarita
beluistef spune:
Crissy felicitari pentru ca s-a largit spatiul lui bebe si totul a revenit la normal. Acum sa stai linistita si vezi sa nu te stresezi prea mult cu copii, da ???
Apropo, de painea cu masline ...as vrea si eu sa-mi iau masina de paine, insa stau in dubii..se merita sau nu ?? In privinta calitatii stiu ca se merita, dar consuma curent mult, daca fac zilnic ??? Gaurile alea din ea sunt asa de mari incat sa te deranjeze la feliat ??? Va rog care aveti dati-mi si mie sfaturi sa iau sau nu ??? Eu sunt fan bucatareala...toata ziua as coace, prepara de toate cele, dar vreau sa ma gandesc bine inainte si mi-e sa nu fac o alegere gresita. Ce ziceti ???
Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)