Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
anca_vlad spune:
Multumesc mult pentru felicfitari, fetita ne doream-acu bine ca ne-a iesit!
sa vedeti distractie la noi din toamna cand o incepe Vlad scola-clasa 1, bb mic....sa auzim numai de bine!
si unde mai pui ca acu ma plang de la atata stat pe spate si butonat la calculator...
Va 

pe toate si inca o dat multumesc de primire si promtitudine cred ca fara voi ar fi fost ff plictisitoarea ziua de azi asa la orizontala!
bb dansareti prin burtici va doresc, a mea este schioare, in ianuarie am dat-o pe schiuri o saptamana si cred ca i-a placut pentru ca de atunci nu mai are astampar tot sus jos si jos sus ....
+17s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Mycya spune:
crissy eu am facut azi un borsuletz de cartofi si este de post, si super usor.chiar am mancat bine numa ca acum am o lene sa ma apuc de
,dar tre sa pun fundu la treaba ca de nu....ma prind kg din urma.
18+
anca_vlad spune:
Si sa nu uit la municipal cat costa cezariana-pt ca nu am alta varianta decat cezariana deoarece am deja o liniuta pe abdomen acu o voi face pe a doua - no, si eu ca baietii cu liniutele....mie imi plac pe abdomen nu pe oglinda!
+17s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
lalala13 spune:

vai ce m-ati distrat cu "deflorarea baiatului"
la cat chin am depus sa vedeti cum ne pleaca baietii dupa flaifuste...si uita si de mama si de tata...
----------------------------------------------
my somebody.... 
20+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad Si sa nu uit la municipal cat costa cezariana-pt ca nu am alta varianta decat cezariana deoarece am deja o liniuta pe abdomen acu o voi face pe a doua - no, si eu ca baietii cu liniutele....mie imi plac pe abdomen nu pe oglinda! +17s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Ei Anca, daca te tine inima poti incerca o nastere naturala dupa cezariana. Contractii ai, col scurt ai tendinta, e fetita adica mai delicata la kg/perimetrul cranian. Ah si distanta mare intre copii.
Eu am reusit sa nasc natural a doua oara si acum tot asa as vrea daca se poate. La mine oricum nu mai conteaza nici daca-i cezariana, burta deja mi-e taiata.
Bai eu in sarcina am fost la curling si la bowling, sper ca nu incepe sa faca precum pietrele in rostogolire
Eladea, asta-i un fel de ghicitoare: "eu il simt si jos, si sus...si la stanga si la dreapta" ghici ce este
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Eladea, asta-i un fel de ghicitoare: "eu il simt si jos, si sus...si la stanga si la dreapta" ghici ce este Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ ![]() |
haha...otilia, nu e ghicitoare, e pe bune...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
am gasit un site cu hainute dragute pt gravidute:
http://www.bellemama.ro/rochii-gravide/
si un site care descrie destul de bine sarcina pe saptamani:
http://www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/sarcina-24-saptamani.html
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bamboletta spune:
burticile si delfinasii 
Azi am schimbat si noi semnatura
crestem 
Bun venit noilor burtici 

cu probleme cumintele in pat 
Inca nu mi-au venit colantii pt gravide
duminica am facut comanda cu livrare prin posta si nimic,fetele care ati mai facut comanda de pe BEST MUM cat a durat livrarea 
Beluistef-eu zic sa-ti iei masina de facut paine...merita...eu sunt f multumita..nu m-am uitat cat curent consuma...oricum nu consuma 3 ore incontinuu
framanta aluatul se opreste..iar framanta...o lasa la crescut...iar framanta...iar creste si la sfarsit o coace...mie imi pare rau ca nu am luat-o mai demult...fac paine la 2 zile
Maya-noi te asteptam mereu 

Azi am gatit chiftelute de pui cu pilaf 

Si eu cu toane de graviduta 

nimic nu-mi mai convine...nici cu printesica nu ma mai inteleg...ea nu are nici o vina ca eu sunt 
Bamboletta
16+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
btz_ovi spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lalala13![]() ![]() ![]() ![]() vai ce m-ati distrat cu "deflorarea baiatului" ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 20+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
Ovidiu al meu,desi isi dorea fetita enorm e bucuros ca va fi baietel.Motivul?Nu mai sta cu griji daca fica-sa va umbla cu nu stiu ce derbedeu,cand isi va pierde virginitatea,daca va fuma,alea alea (mamici cu fetite sa nu aruncati cu pietre in mine).Chiar radeam la un momentdat cu el si il intreb "daca te duci dupa apa si o vezi pe fica-ta intinsa pe toate gardurile de unu,ce faci?"S-a inrosit ca racul la fata de nervi.Si asa l-am convins pe al meu sot ca e mult mai bine sa fie cuculete decat persicuta

21+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
Mycya spune:
bambolettate 

pentru semnatura.dupa cum vezi toate avem probleme cu hormonii astia neastamparati,is cam greu de tinut in frau dar o sa te intelegi si cu printesuca.asta e rabdare trebuie sa avem
18+