Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

eu am dormit o juma de ora si parca mi-am mai revenit.
Sheri, asa o sa fac. O sa-l transform pe sotzul din dotare in sclav mi-e mila de el, dar n-am ce-i face.

Las' nu-ti mai fie! Cand vei naste tu vei duce toate noptile pierdute, toate zilele de program nani-pipi-caca-papa, curatenie, dinti, febre, etc. Macar acum sa fie si ei implicati 100% ca oadata te dai jos din pat! E o joaca munca lui de acum cu ce va fi dupa nastere, cu un bb mic in casa, crede-ma !

Shery 21 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:

eu am dormit o juma de ora si parca mi-am mai revenit.
Sheri, asa o sa fac. O sa-l transform pe sotzul din dotare in sclav mi-e mila de el, dar n-am ce-i face.

Las' nu-ti mai fie! Cand vei naste tu vei duce toate noptile pierdute, toate zilele de program nani-pipi-caca-papa, curatenie, dinti, febre, etc. Macar acum sa fie si ei implicati 100% ca oadata te dai jos din pat! E o joaca munca lui de acum cu ce va fi dupa nastere, cu un bb mic in casa, crede-ma !

Citeam postari mai vechi de la gravidute prin Fiv, le spuneai fetelor cu gemeni ce frumos ti se pare sa ai doi, etc......asta prin 2007......uite acum ai si tu 2

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 16+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad
Acum la tel mi-a spus sa iau utrogestan no spa si scobutil la 8 ore si sa ma vada abia luni, mi se pare cam prea tarziu, pt ca ma doare sub burtica cam la nivelul cezarianei asa ca o durere ascutita sper sa fie ca se intainde uterul si nu din alt motiv.

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Pe mine cand ma doare jos burtica/intareste iau un uscosin (scobutile supozitor) la mine este mult mai eficient decat no-spa cu scobutil. Scot niste gaze de la el de cade varu de pe pereti si se dezumfla burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Maya scumpete,cum sa te simti in plus?Tocmai tu care esti sufletelul nostru aici,speranta noastra,copilul nostru cel drag.Vai vai,ce ne facem noi fara tine iubire?Ma supar atat de tare pe tine daca ne ignori,da tare tare de tot.Stai cu noi,esti importanta aici,tu ne invelesti mereu,ne bine-dispui,ne amuzi.Am fost si iti suntem alaturi toate,daca s-a intamplat ce s-a intamplat asta nu inseamna ca nu esti dorita aici.Nuuu,esti o persoana atat de speciala si de iubita.Te tare tare si sper sa fii zi de zi cu noi.

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Stiu suflet si va multumesc mult, o sa raman alaturi de voi... dar nu stiu de ce ma simt in plus. poate si ptr ca am scris/intrebat cate ceva si nu... nu mai sunt nici pe listuta la zile de nastere cu toate ca am zis... am si o 'stare de nestare', s/au adunat si multe probleme/exerciti personale... si toate astea au dus la ... imi trebuie 'un loc de dat cu capul' si suturi in posterior, poate imi vine mintea la cap.

ucenic(aspirant) burtica

Maya, pai atunci sa scoatem arsenalul din dotare:

si sa-ti dam bataita...cum vorbesti asa, ca te simti in plus??? esti oricaund binevenita indiferent de situatie...importnat e sa te simti tu bine cu noi si sa vrei sa fii cu noi...in rest..sunt sigura ca vestea buna va aparea cat de curand... ca doar primavara totul reinvie...inclusiv hormonii, dragostea, alea, alea... hai fato, revino-ti!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:

Fetelor ma uit acum la o emisiune despre rechini.
Sunt care ofera pachete de vacanta ce includ: hotel all inclusive, scufundari si inotul printre rechini albi, ca sa-i atraga rastoarna in apa galeti cu sange de la animale.
Ma gandesc ca poate fi un cadou frumos pentru soacre, eu cred ca merita sa dam banii

Hai ma nu fi rea, si noi o sa fim soacre.Eu deja le astept,la usa(pe nurori),sa le studiez, care bea, care fumeaza, care are belciug in nas, sau tatuaj pe tzitze

Catalina 17+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Ai uitat de inelul din limba

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

nu mai pot de ras, o sa ma faceti sa am contractii la cat ii zgudui pe bebei
Mama sa vezi ce-i fac eu "cotoharlei" care o sa-mi ia baiatul, ce eu m-a chinuit aici cu hormoni, injectii, stres ca sa-l dau alteia
Glumesc nu a luati in seama

nu va faceti griji ca noi o sa stim ce le poate capu din experientzaasa ca,o sa stim cum sa le aranjam

18+

Mergi la inceput

Citat:

fetele, voiam sa va intreb, voi il simtiti pe bebe in aceeasi zona? ma refer la distanta fata de ombilic, eu de ex pana acum 1 sapt il simteam in jurul buricului si sub el si deasupra. acum il simt mult mai jos, la jumatatea distantei dintre buric si ...zona impadurita ca na...nu stiu cum sa-i zic.

Alina, 22+ cu dulce

Fetita mea

eu il simt peste tot... si jos, si sus...si la stanga si la dreapta..

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
Acum la tel mi-a spus sa iau utrogestan no spa si scobutil la 8 ore si sa ma vada abia luni, mi se pare cam prea tarziu, pt ca ma doare sub burtica cam la nivelul cezarianei asa ca o durere ascutita sper sa fie ca se intainde uterul si nu din alt motiv.

Pe mine cand ma doare jos burtica/intareste iau un uscosin (scobutile supozitor) la mine este mult mai eficient decat no-spa cu scobutil. Scot niste gaze de la el de cade varu de pe pereti si se dezumfla burtica!

uscosin e denumirea comerciala a scobutilului-uscosin supozitoare am in bagaj!

asa ca am cunostinta de efecte si atmosfera bine ca nu merg la munci ca atunci era horor!

+17s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:

Am uitat sa va spun bb e fetita, dupa un baietel ne bucuram ca vom avea si o fetita!

Inca o data multumesc de primire si chiar am nevoie de suportul vostru!

+17s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

felicitari pentru putzik ce norocoasa esti sa ai si o fetitza

18+

felicitari Anca...frumos...pereche....

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:

Fetelor ma uit acum la o emisiune despre rechini.
Sunt care ofera pachete de vacanta ce includ: hotel all inclusive, scufundari si inotul printre rechini albi, ca sa-i atraga rastoarna in apa galeti cu sange de la animale.
Ma gandesc ca poate fi un cadou frumos pentru soacre, eu cred ca merita sa dam banii

Hai ma nu fi rea, si noi o sa fim soacre.Eu deja le astept,la usa(pe nurori),sa le studiez, care bea, care fumeaza, care are belciug in nas, sau tatuaj pe tzitze

Catalina 17+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Ai uitat de inelul din limba

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

nu mai pot de ras, o sa ma faceti sa am contractii la cat ii zgudui pe bebei
Mama sa vezi ce-i fac eu "cotoharlei" care o sa-mi ia baiatul, ce eu m-a chinuit aici cu hormoni, injectii, stres ca sa-l dau alteia
Glumesc nu a luati in seama

Da da,asa am zis si eu.Sa o fereasca Sfantu pe cuconita care imi va deflora baietelul.Vai vai,o mananc de vie.Numai eu stiu cate pofte am avut,cat de mult am vomitat,of of,cate nopti nedormite.Il mananc daca imi aduce o paragladina in casa,vai vai..Sotul a zis ca is nebuna,da el nu stie prin ce greutati trecem noi sa aducem pe lume puiutii.
P.S. Ca si tine Draga,nu ma bagati in seama

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

abia acum putem sa intelegem si noi soacreleoare de ce ele se comporta asa...

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

grety_niku, eu sper sa nu fie 3000 de euroi nasterea ca nu am de unde...
Din cate stiu eu la Medlife e 7000 de roni indiferent daca e natural sau cezariana.La euroclinic e vreo 6500 natural si aproape 10000 cezariana, asa ca se merita medlife in caz ca trebuie facuta cezariana de urgenta. Dar o sa aflu exact cand o sa ma duc acolo -o va tin la curent.
Din cate am aflat la Polizu te duce spaga pe la 600 de euroi. E mai ieftin, e adevarat, dar nu sunt aceleasi conditii.
Pe mine ma ingrozeste ideea cu spaga, numai la asta nu vreau sa ma gandesc atunci. Si mai teama imi e de infectile din spital...

19+

veniti la CLuj, aici e 1000 euro nasterea naturala...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput