Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Vai fetelor,nu vreau sa va sperii,dar acum am vazut un reportaj la stirile Pro Tv cum ca 1 din 10 copii se nasc prematur,iar multe spitale nu au aparatura necesara pt a le asigura conditiile de dezvoltare
Vaiii,aratau copilasii aia mici de 900g in spitale,cum se chinuiau sa traiasca,iar mamele asteptau cu sufletul la gura sa se faca bine pt a-i lua acasa.Mititeii.Cum zicea si medicul din reportaj:din ce in ce mai multi copiii vin pe lume prematur din cauza stresului,a alimentatiei si a conditiilor grele de viata actuale,si ne ruga sa avem grija mai multa de noi in perioada asta.Si asa e,chiar si mama imi spunea ca pe vremea ei nu exista stres,nu existau E-uri,nu erau asa multe boli,de asta ieseau bebeii mai sanatosi.Offf!!!!EU ma rog la Doamne-Doamne sa avem toate o sarcina usoara si bebei la termen si sanatosi.

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

burticile si delfinasii

Inca nu mi-au venit colantii pt gravide duminica am facut comanda cu livrare prin posta si nimic,fetele care ati mai facut comanda de pe BEST MUM cat a durat livrarea

Bamboletta 16+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Bamboletta, eu mi-am luat blugi de pe acest site, au venit a doua zi,prin curierat rapid, probabil prin posta romana dureazamai mult.De blugi sunt f multumita, e ceea ce-mi doream

Catalina 17+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

vai ce m-ati distrat cu "deflorarea baiatului" la cat chin am depus sa vedeti cum ne pleaca baietii dupa flaifuste...si uita si de mama si de tata...

----------------------------------------------
my somebody....

20+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Ovidiu al meu,desi isi dorea fetita enorm e bucuros ca va fi baietel.Motivul?Nu mai sta cu griji daca fica-sa va umbla cu nu stiu ce derbedeu,cand isi va pierde virginitatea,daca va fuma,alea alea (mamici cu fetite sa nu aruncati cu pietre in mine).Chiar radeam la un momentdat cu el si il intreb "daca te duci dupa apa si o vezi pe fica-ta intinsa pe toate gardurile de unu,ce faci?"S-a inrosit ca racul la fata de nervi.Si asa l-am convins pe al meu sot ca e mult mai bine sa fie cuculete decat persicuta

Us
My Baby Boy

al meu a zis ca-i pune chiloti de tabla la printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

vai ce m-ati distrat cu "deflorarea baiatului" la cat chin am depus sa vedeti cum ne pleaca baietii dupa flaifuste...si uita si de mama si de tata...

----------------------------------------------
my somebody....

20+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Ovidiu al meu,desi isi dorea fetita enorm e bucuros ca va fi baietel.Motivul?Nu mai sta cu griji daca fica-sa va umbla cu nu stiu ce derbedeu,cand isi va pierde virginitatea,daca va fuma,alea alea (mamici cu fetite sa nu aruncati cu pietre in mine).Chiar radeam la un momentdat cu el si il intreb "daca te duci dupa apa si o vezi pe fica-ta intinsa pe toate gardurile de unu,ce faci?"S-a inrosit ca racul la fata de nervi.Si asa l-am convins pe al meu sot ca e mult mai bine sa fie cuculete decat persicuta

Us
My Baby Boy

al meu a zis ca-i pune chiloti de tabla la printesa

Da da,si eu ziceam la fel la care sotul imi zice "Auzi?Da tu ai uitat cum stateai cu berea intr-o mana si tigara in alta,sus pe cuburi in discoteci,cu fustite de o palma si maieuri de mai-mai iti sareau tzatzele pe afara?Ai uitat cum veneai la 16 ani la 5 dim acasa,toata zbuciumata dupa o nebuneala in disco?Taci din gura acuma"

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

va servesc cu banana,lapte si miere de 3 zile numai asta beau dim si seara

Katalina-cu posta scria 48-72 de ore...dar au cam trecut...nu mai am rabdare vreau sa ma innoiesc ma repede...cred ca e departe tare iasul

Mycya-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Cristina 16 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui hbro

Buna dimineata doamne cu burtici!

Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc asemenea!Sa fie de la excelent in sus pentru toate burticile!
O burtica m-a rugat sa scriu data nasterii 30.06.77!
Daca la prima intrebare nu m-a putut ajuta nimeni (inca) cu un raspuns poate am mai mult noroc cu a doua: a avut cineva menstruatie peste sarcina?Pe mine m-a indus tare rau in eroare si nu mi-am dat seama ca sunt insarcinata decat la 3 luni. "Medica" mi-a explicat ca: "se mai intampla"..pai asta e raspuns de doctor?Voi ce imi puteti spune?

HBRO
16+,

im pare rau, nu stiu nimic...dar parca am mai citit pe forum un astfel de subiect...si se pare ca e posibil...dar medicul ce zice? e vreo pb sau doar ca nu se paote estima exact varsta fatului?

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Eu m-am prezentat la medic pe data de 8 si probabil erau prea influentate de ziua aceasta ca sa intre in amanunte...doctorita ginecolog mi-a zis ca se mai intampla iar ce ade la ecografie ca vom considera um in noiembrie ca sa nu o contazicem probabil pe ginecoloaga (desi eu am explicat faptul ca am avut menstruatie si in ianuarie)...astept ziua de luni.m-am priogramat la alt centru. tin sa mentionez ca peste tot unde am fost sunt doar clinici private si aceste raspunsuri gen "se mai intampla" costa cateva milioane (vechi) bune..adica astept totusi mai mult pentru banii astia...Gresesc?

HBRO
16+ si (2ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

btz_ovi acum cum ai sus si tu cu stresul care este sa ne rugam la Dumnezeu sa ii nastem sanatosi si la termen,ca dupa le cautam noi si chiloti de tabla,si tot ce o sa fie necesar sa ii protejam,oricum ori fetitza ori baiat tot o sa ne facem griji,ca asa sunt mamicile si e si normal.pana atunci sa ne dea DD putere sa ducem sarcina la capat,si sanatate

18+

Mergi la inceput