Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hbro Buna dimineata doamne cu burtici! Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc asemenea!Sa fie de la excelent in sus pentru toate burticile! O burtica m-a rugat sa scriu data nasterii 30.06.77! Daca la prima intrebare nu m-a putut ajuta nimeni (inca) cu un raspuns poate am mai mult noroc cu a doua: a avut cineva menstruatie peste sarcina?Pe mine m-a indus tare rau in eroare si nu mi-am dat seama ca sunt insarcinata decat la 3 luni. "Medica" mi-a explicat ca: "se mai intampla"..pai asta e raspuns de doctor?Voi ce imi puteti spune? HBRO 16+,![]() |
im pare rau, nu stiu nimic...dar parca am mai citit pe forum un astfel de subiect...si se pare ca e posibil...dar medicul ce zice? e vreo pb sau doar ca nu se paote estima exact varsta fatului?
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
carla_2008 spune:
Sheri ti-am trimis PM
Denisa
19+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Alina2005 spuneti-mi va rog cam de la cate sapt are sanse un bebe sa supravietuiasca in cazul unei nateri premature? si de la cate sapt putem spune cam suntem in trim 3? Alina, 22+ cu dulceFetita mea |
uite aici:
http://www.reclamamascataatentie/sarcina/sarcina-pe-saptamani/Saptamana_23-a3298.html
chiar de la varsta asta...de 23 sapt...daca sunt bine ingrijiti..
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc Deci inca o putica la orizont! Pufescu, felicitari! 23+ Vine o ! Doamne ajuta! |
asa zi si eu...join the club!
felicitari!!!!!!!!11*********************************************************
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
katalina spune:
Fetelor, nu vreau sa va intristez, iata ce am citit si am ramas socata :http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Constanta-_-M-a_sunat_ginecologul_sa-mi_spuna_sa_vin_sa-mi_iau_sotia_moarta_0_223777694.html
Catalina
17+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Fetelor ma uit acum la o emisiune despre rechini. Sunt care ofera pachete de vacanta ce includ: hotel all inclusive, scufundari si inotul printre rechini albi, ca sa-i atraga rastoarna in apa galeti cu sange de la animale. Ma gandesc ca poate fi un cadou frumos pentru soacre, eu cred ca merita sa dam banii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 16+ de si ![]() |

DA DA DA DA DA,foarte dar foarte buna ideea.Oare daca ne inscriem mai multe nu primim o reducere pt grup?Deh e criza
21+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
btz_ovi spune:
Ma duc sa fac de papa:varza cu costita afumata si ciorba de perisoare.De cand m-am casatorit o ard numai pe la bucatarie
.Va
delfinasul meu care face valuri-valuri de la 12 incontinuu
[
21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
katalina spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Fetelor ma uit acum la o emisiune despre rechini. Sunt care ofera pachete de vacanta ce includ: hotel all inclusive, scufundari si inotul printre rechini albi, ca sa-i atraga rastoarna in apa galeti cu sange de la animale. Ma gandesc ca poate fi un cadou frumos pentru soacre, eu cred ca merita sa dam banii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 16+ de si ![]() |
Hai ma nu fi rea, si noi o sa fim soacre.
Catalina
17+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui katalina
Hai ma nu fi rea, si noi o sa fim soacre. Catalina 17+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
Ai uitat de inelul din limba
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

crissy77 spune:
am pierdut frumusete de mesaj...
Dragaica,
idee de vacanta pt soacre 
katalina, vreau eu spider man-i, 

Si mie mi se pare tonajul cam mare pt 16 s. Mai ales ca am gasit pe net un tabelas si ar trebui sa aiba cam jumatate din cat are. Cine stie? Oricum sunt niste date orientative.
Cristina
16 s
&
Elise-Stefania