Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

va pupic pe burtici!
sa stiti ca ma supar, nu mi-ati raspuns la cum ii puneti muzica lui bb...
ne auzim maine... dc am net acasa

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Da da Enik e super ideea .Eu sper sa rezolv problema cu banutii cat mai rapid.Am trimis de acum o luna si ceva la firma unde lucram actele pt somaj,insa idiotii nici acum nu au avut bunul simt sa le trimita inapoi.Nu stiu unde anume ma pot duce sa fac o reclamatie.Aveti idee?Sunt mai in plop cu chestiile astea

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

am o mica nedumerire.te-au bagat la somaj cand erai gravida?!oricum, reclamatii ptoi face la Inspectoratul teritorial d munca.vezi ca acolo gasesti un inspector de servici care iti explica ce si cum...oricum , sa stii de la mine, daca faci reclamatie...sigur ajung la ei si sigur nu scapa fara o amenda ceva + spaga..daca ti-au facut rau, merita sa le-o tragi si tu..ca oricum multi angajatori sunt jegosi in perioada asta si te lasa pe drumuri ca idiotii.multi obliga oamenii sa demisioneze desi amaratii au cotizat la somaj si fondurile de pensii..sa fii atenta sa nu ramai fara carte de munca sau mai stiu eu ce.

bafta pupici

Laura 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Crissy felicitari pentru ca s-a largit spatiul lui bebe si totul a revenit la normal. Acum sa stai linistita si vezi sa nu te stresezi prea mult cu copii, da ???

Apropo, de painea cu masline ...as vrea si eu sa-mi iau masina de paine, insa stau in dubii..se merita sau nu ?? In privinta calitatii stiu ca se merita, dar consuma curent mult, daca fac zilnic ??? Gaurile alea din ea sunt asa de mari incat sa te deranjeze la feliat ??? Va rog care aveti dati-mi si mie sfaturi sa iau sau nu ??? Eu sunt fan bucatareala...toata ziua as coace, prepara de toate cele, dar vreau sa ma gandesc bine inainte si mi-e sa nu fac o alegere gresita. Ce ziceti ???

Elena, 23+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

draga mea, eu zic ca merita...poti face si cozonaci si dulceata cu ea...cl putin cu a mea...si gaurca aia de pe mijlocul painii nu deranjeaza, nu te gandi ca e ditamai gaura...poti felia painea..in plus poti pune seminte si ce vrei tu in ea...e sanatoasa...ce mai...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor ma uit acum la o emisiune despre rechini.
Sunt care ofera pachete de vacanta ce includ: hotel all inclusive, scufundari si inotul printre rechini albi, ca sa-i atraga rastoarna in apa galeti cu sange de la animale.
Ma gandesc ca poate fi un cadou frumos pentru soacre, eu cred ca merita sa dam banii

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 16+ de si

Hai ma nu fi rea, si noi o sa fim soacre.Eu deja le astept,la usa(pe nurori),sa le studiez, care bea, care fumeaza, care are belciug in nas, sau tatuaj pe tzitze

Catalina 17+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Vezi ce-ti doresti sa nu cumva sa te transformi in soacra cu 3 nurori vai, vai, vai .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

enik, nu te mai ingrijora, pentru ca greutatea bebelului se masoara in functie de circumferinta capului. acum 3 sapt, o prietena care trebuia sa nasca era tare speriata ca deja fetita ei avea 3,800 kg si cand a nascut peste 2 sapt avea numai 3,250 kg. am ras de ea ca s-a speriat degeaba, i-am zis ca seamana capatanoasa ca ta-su, noroc ca nu se supara. asa ca stai linistita
grety, multumesc de incurajari
eladea, te si iti multumesc si tie. adevarul ca l-am pus la treaba azi pe sotz, de fapt el s-a apucat fara sa ii zic eu, a schimbat lenjeria, a dat cu aspiratorul, a aerisit in camera. acum ma simt mai bine in culcus si mi-a adus si mancare la pat..
te rog sa pui linkul ala pe mailul comun, nu merge.
si maya heeei ce-i cu atitudinea asta? te rog sa iti revizuiesti comportamentul si sa redevii maya care ne facea sa radem de fiecare data

Alina, 22+ cu dulce

Fetita mea

Mergi la inceput

Am citi articolul si m-am cutremurat, ce ma dezgusta si mai mult este ca un avort este considerat "o banala interventie" , iti casapeste uterul, ti-l cojeste efectiv si omoara o viata.
Stiu.... saraca femeie nu a vrut un copil la 41 de ani, nu o judec, fereasca Domnu, departe de mine..........dar totusi cu ce mentalitate este in tara imi vine sa ma dau cu capu de pereti.....asta e rezultatul anilor de comunis, acu femeiea a ajuns sa vada in avort o "usurare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:

Da da Enik e super ideea .Eu sper sa rezolv problema cu banutii cat mai rapid.Am trimis de acum o luna si ceva la firma unde lucram actele pt somaj,insa idiotii nici acum nu au avut bunul simt sa le trimita inapoi.Nu stiu unde anume ma pot duce sa fac o reclamatie.Aveti idee?Sunt mai in plop cu chestiile astea

Us
My Baby Boy

am o mica nedumerire.te-au bagat la somaj cand erai gravida?!oricum, reclamatii ptoi face la Inspectoratul teritorial d munca.vezi ca acolo gasesti un inspector de servici care iti explica ce si cum...oricum , sa stii de la mine, daca faci reclamatie...sigur ajung la ei si sigur nu scapa fara o amenda ceva + spaga..daca ti-au facut rau, merita sa le-o tragi si tu..ca oricum multi angajatori sunt jegosi in perioada asta si te lasa pe drumuri ca idiotii.multi obliga oamenii sa demisioneze desi amaratii au cotizat la somaj si fondurile de pensii..sa fii atenta sa nu ramai fara carte de munca sau mai stiu eu ce.

bafta pupici

Laura 20+

Cu o luna inainte sa raman insarcinata s-au facut restructurari la firma,punctele de lucru s-au inchis si a ramas numai fabrica,eu am primit decizia acasa,dar din lene si inconstienta nu mi-am depus actele de somaj.In ian am aflat de la socrul meu ca daca beneficiez de somaj pot lua si banutii aia dupa nastere,in feb am trimis o foaie la firma pe care sa imi completeze cotizatia mea la stat la fondul de somaj,iar domnii nici acum nu s-au sinchisit sa o trimita inapoi.Si mie imi este teama sa nu faca ceva prostii,avand in vedere ca eu am fost gestionara,am avut un stoc imens in grija,totul a fost ok la predare,dar avand in vedere ca sunt turci la origine (nu sunt rasista,dar oamenii astia chiar sunt imputiti si la propriu si la figurat) mi-e teama sa nu imi fi incheiat cartea de munca naspa sau sa nu imi fi facut la angajare.Cum am mai zis:eu nu am semnat-o niciodata,ci doar un contract de angajare,la plecarea din firma nu am semnat nimic (aici iarasi stau cu teama deoarece ei au zis ca am semnat preavizul desi nu e adevarat).Luni dupa ce imi ridic buletinul voi trage o fuga sa rezolv situatia.Sper sa fie ok

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:

Ma duc sa fac de papa:varza cu costita afumata si ciorba de perisoare.De cand m-am casatorit o ard numai pe la bucatarie .Va delfinasul meu care face valuri-valuri de la 12 incontinuu [

Us
My Baby Boy

Mama ce bine suna, eu a azi programat supa de pui cu taitei, carnita de la supa o fac la tigaie cu sus de rosii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor ma uit acum la o emisiune despre rechini.
Sunt care ofera pachete de vacanta ce includ: hotel all inclusive, scufundari si inotul printre rechini albi, ca sa-i atraga rastoarna in apa galeti cu sange de la animale.
Ma gandesc ca poate fi un cadou frumos pentru soacre, eu cred ca merita sa dam banii

Hai ma nu fi rea, si noi o sa fim soacre.Eu deja le astept,la usa(pe nurori),sa le studiez, care bea, care fumeaza, care are belciug in nas, sau tatuaj pe tzitze

Catalina 17+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Ai uitat de inelul din limba

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

nu mai pot de ras, o sa ma faceti sa am contractii la cat ii zgudui pe bebei
Mama sa vezi ce-i fac eu "cotoharlei" care o sa-mi ia baiatul, ce eu m-a chinuit aici cu hormoni, injectii, stres ca sa-l dau alteia
Glumesc nu a luati in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

fetele, voiam sa va intreb, voi il simtiti pe bebe in aceeasi zona? ma refer la distanta fata de ombilic, eu de ex pana acum 1 sapt il simteam in jurul buricului si sub el si deasupra. acum il simt mult mai jos, la jumatatea distantei dintre buric si ...zona impadurita ca na...nu stiu cum sa-i zic.

Alina, 22+ cu dulce

Fetita mea

Mergi la inceput