Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Hai ca m-am intins ca o placinta la msj anterior

Citat:
citat din mesajul lui maya71
Stiu suflet si va multumesc mult, o sa raman alaturi de voi... dar nu stiu de ce ma simt in plus. poate si ptr ca am scris/intrebat cate ceva si nu... nu mai sunt nici pe listuta la zile de nastere cu toate ca am zis... am si o 'stare de nestare', s/au adunat si multe probleme/exerciti personale... si toate astea au dus la ... imi trebuie 'un loc de dat cu capul' si suturi in posterior, poate imi vine mintea la cap.
ucenic(aspirant) burtica

eu nu sunt de mult pe aici si inca incerc sa imi dau seama ce si cum... dar sa stii ca imi esti draga si dc vre-odata te simti ignorata sa pui mana (tastatura) si sa ne tragi de urechi... ca in nici un caz nu asta ne e intentia. Asa ca multi multi si te asteptam in fiecare zi pe aici!

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

anca_vlad felicitari pentru fetita si pentru pereche

16+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Maya unde pleci???

Otilia,Dragaica,va raspund deodata.Da,aveti dreptate.Si eu,ca voi sunt monitorizata in afara RO,dar in Ungaria si la fel mi-au spus:ca nici nu au voie sa-mi spuna ce gramaj au pana la 20 s ca nu e relevant,desi eu insistam.Dar cum sunt o panicoasa,eu am si in Ro un medic de rezerva,la care mai merg cand am cate-o nedumerire.El mi-a spus gramajul:190 si ceva,aproape 200,si aveam 16 s si 3 zile,parca.Si mie mi s-a parut mult,mai ales ca am 2.

Denisa
19+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Ce nebuna esti.....medic de rezerva auzi... te inteleg perfect daca eram in tara probabil as fi facut la fel

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 16+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui hbro

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Voiam si eu un bun revenit venit!

Sunt la orizontala din cauza acelorasi contractii ca la vlad-diferenta este ca atunci eram in bv si aveam un medic ff devotat si aici nu stiu cum sa il i-au pe dl dr, i-am spus de prod de la sarcina cu vlad si ca s-a nascut prematur.

Acum la tel mi-a spus sa iau utrogestan no spa si scobutil la 8 ore si sa ma vada abia luni, mi se pare cam prea tarziu, pt ca ma doare sub burtica cam la nivelul cezarianei asa ca o durere ascutita sper sa fie ca se intainde uterul si nu din alt motiv.

Diseara o sa vb cu dr care mi-a facut conizatia acum 2 ani si ma duc sa ma vada ea, din pacate nu pot naste cu ea la euroclinc ca nu ma tin balamalele.

+17s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Draga Anca,
cine este doctorita ta de la euroclinic?eu as vrea sa merg acolo dar nu conosc nici un nume. iti multumesc

HBRO
16+ si (2ani)

ti-o recomand din suflet pe d-na dr Anca Stanga.

pe pm iti dau si nr de tel si iti spun mai multe!

de fapt da-mi adresa de mess imi e mai usor asa!

+17s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fetele care sunteti pe acasa la clocit, suneti tari, va declar membre de onoare ale comitetului de ridicat moralul .
E cam ironic sa fie invers situatia, in mod normal cele din campul muncii nu se vaita. Eu mi-am facut norma de vaitat ieri , sper sa ma tina o luna.

Maya, laso-ncolo de lista cu imbatranitul. Mai bine zi-ne daca ai muncit constiincios.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Fetelor ma uit acum la o emisiune despre rechini.
Sunt care ofera pachete de vacanta ce includ: hotel all inclusive, scufundari si inotul printre rechini albi, ca sa-i atraga rastoarna in apa galeti cu sange de la animale.
Ma gandesc ca poate fi un cadou frumos pentru soacre, eu cred ca merita sa dam banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dragaica o trimit si pe a mea chit ca iau bani din banca si platesc rate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

dragaica o trimit si pe a mea chit ca iau bani din banca si platesc rate

Stiam eu ca o sa va placa ideea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Of alinuta, stai linistita, muta-te pe o canapea la parter, pune apa la fiert si fa ceai (poti sa o folosesti pe aia de la robinet). of of

23+
Vine o ! Doamne ajuta!

of draga de tine... vin si eu cu incurajarile...ia-ti un bidon de apa plata de 5 litri sa-l ai langa pat...iti pui la el acea pompa de scos apa si gata...cat despre papa, cum zi fetele...sa te aprovizioneze sotul cu de toate inainte de a pleca...
n-ai pe nimeni sa te ajute? macar o ora doua pe zi? si stai cuminte in pat daca zice medicul...sunt sigura ca va fi bine...hai, curaj!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica ma inscriu si eu

Denisa
19+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput