Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
Dragaica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui paula_m
Si al meu la 16 sapt si 5 zile avea 199g, acum m-am dus sa ma uit pe hartii Paula, 20+ cu ![]() |
Ma duc sa mai citesc o data.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
16+ de
si 
anca_vlad spune:
Am uitat sa va spun bb e fetita, dupa un baietel ne bucuram ca vom avea si o fetita!
Inca o data multumesc de primire si chiar am nevoie de suportul vostru!

+17s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Otiliav spune:
Anca, exact ce ziceam, e mare Bucurestiul dar poate iti recomanda fetele doctori in zona ta. Felicitari pentru fetita, de fapt pentru pereche
.
Conizatia la col se face, nu? acum inteleg unde-i buba: si conizatie si contractii. Bafta!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ 
anca_vlad spune:
Conizatia am facut in urma unui papanicolau grad 3 si a fost singura varianta demna de luat in seama!
Unde mai pui ca acelasi papanicolau facut exact cu un an inainte a iesit gradul 1.
Multumesc lui DD ca l-am descoperit la timp si acum suntem binecuvantati cu inca un bb-nici nu vreau sa ma gandesc ce m-ar fi asteptat daca nu ajungeam la timp la medic.
Din pacate o prietena de a mea nu a avut aceeasi soarta si acum este undeva in ceruri iar fetita ei de 10 ani a ramas aci impreuna cu tatal ei!
Asa ca sfatul meu faceti controale de rutina de cel putin 2 ori pe an!
+17s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Maya scumpete,cum sa te simti in plus?Tocmai tu care esti sufletelul nostru aici,speranta noastra,copilul nostru cel drag.Vai vai,ce ne facem noi fara tine iubire?Ma supar atat de tare pe tine daca ne ignori,da tare tare de tot.Stai cu noi,esti importanta aici,tu ne invelesti mereu,ne bine-dispui,ne amuzi.Am fost si iti suntem alaturi toate,daca s-a intamplat ce s-a intamplat asta nu inseamna ca nu esti dorita aici.Nuuu,esti o persoana atat de speciala si de iubita.Te ![]() ![]() ![]() tare tare si sper sa fii zi de zi cu noi. 21+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
Stiu suflet si va multumesc mult, o sa raman alaturi de voi... dar nu stiu de ce ma simt in plus. poate si ptr ca am scris/intrebat cate ceva si nu... nu mai sunt nici pe listuta la zile de nastere cu toate ca am zis... am si o 'stare de nestare', s/au adunat si multe probleme/exerciti personale... si toate astea au dus la

... imi trebuie 'un loc de dat cu capul' si suturi in posterior, poate imi vine mintea la cap.
grety_niku spune:
Buna burtici!

Alina2005 Stai linistita iubita, incearca sa te misti cat mai putin si pune-l pe sot la putina treaba (intai asigurate ca este si el bine- sa nu se simta neglijat) ca e si bebelusul lui
. Dar cel mai important este sa te linistesti tu pentru ca starile astea nu-i fac bine lui
. uiteca sa te simti mai bine
si un
.
hbro Eu zic sa nu te impacientezi, ce ai patit tu nu e asa de obisnuit dar se mai poate intampla... am o prietena care a patit la fel ca tine si are un bebe sanatos si frumos, iar de data probabila a nasterii vei afla la morfologie 

pufescu felicitari pentru putulica!

, cu colul va trebui sa ai grija sa nu depui deloc efort, si cu un pic de noroc duci putulica pana la termen. si la mine s-a scurtat colul de la 3,9 la 3,5 si doctorita mi-a zis sa am grija cu efortul in rest nimic...
in ceea ce priveste nasterea la particular, mi se pare foarte civilizata dar extrem de scumpa; dc ai banii e totul ok dar daca nu mi se pare ca mai bine cauti un spital de stat curat si unde sunt mamicile tratate bine. nu dati cu oua in mine,
, dar cred ca mai degraba recoltam celule stem, si alte lucruri decat sa dam pentru 3 zile de confort 3000€. nu vreau sa supar pe nimeni, asta e parerea mea... tot mai cred ca exista medici buni si spitale unde nu iti iau camasa de pe tine si te trateaza frumos.
crissy77 felicitari pentru vestile bune

, ce grasunel e bb, al meu la 16s si 3z avea doar 147g...
btz_ovi ia ziceti-mi si mie ca astazi sunt cam
... cum ii puneti voi muzica lui bb??? adik ascultati in camera sau ii puneti lui muzica mai aproape 

[quote]citat din mesajul lui crissy77
btz, super ideea. Cumatra mea a ales un tricou pt tatic cu mesajul "Voi fi tatic si sunt fericit". ...mi se pare super idee, bani putini si de efect; daca in aprilie ne arata si noua o putzica eu o sa ii iau cadou taticului un bodi cu Steaua... deh microbist tare

16+ cu bebic rusinos
hbro spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad Voiam si eu un bun revenit venit!Sunt la orizontala din cauza acelorasi contractii ca la vlad-diferenta este ca atunci eram in bv si aveam un medic ff devotat si aici nu stiu cum sa il i-au pe dl dr, i-am spus de prod de la sarcina cu vlad si ca s-a nascut prematur. Acum la tel mi-a spus sa iau utrogestan no spa si scobutil la 8 ore si sa ma vada abia luni, mi se pare cam prea tarziu, pt ca ma doare sub burtica cam la nivelul cezarianei asa ca o durere ascutita sper sa fie ca se intainde uterul si nu din alt motiv. Diseara o sa vb cu dr care mi-a facut conizatia acum 2 ani si ma duc sa ma vada ea, din pacate nu pot naste cu ea la euroclinc ca nu ma tin balamalele. +17s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Draga Anca,
cine este doctorita ta de la euroclinic?eu as vrea sa merg acolo dar nu conosc nici un nume. iti multumesc
HBRO
16+ si
(2ani)
carla_2008 spune:
Maya unde pleci???
Otilia,Dragaica,va raspund deodata.Da,aveti dreptate.Si eu,ca voi sunt monitorizata in afara RO,dar in Ungaria si la fel mi-au spus:ca nici nu au voie sa-mi spuna ce gramaj au pana la 20 s ca nu e relevant,desi eu insistam.Dar cum sunt o panicoasa,eu am si in Ro un medic de rezerva,la care mai merg cand am cate-o nedumerire.El mi-a spus gramajul:190 si ceva,aproape 200,si aveam 16 s si 3 zile,parca.Si mie mi s-a parut mult,mai ales ca am 2.![]()
Denisa
19+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Stiu suflet si va multumesc mult, o sa raman alaturi de voi... dar nu stiu de ce ma simt in plus. poate si ptr ca am scris/intrebat cate ceva si nu... nu mai sunt nici pe listuta la zile de nastere cu toate ca am zis... am si o 'stare de nestare', s/au adunat si multe probleme/exerciti personale... si toate astea au dus la ![]() ![]() ... imi trebuie 'un loc de dat cu capul' si suturi in posterior, poate imi vine mintea la cap.ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Auzi tu......ia te rog sa te aduni.......vino si da cu capu la mine ca am loc mult, pregatit am si timp mult la dispozitie asa ca......baga. Nu prea te vad genu de persoana care sa aibe nevoie de suturi in posterior
......acum la noi o sa fie greu sa ridicam piciorul ca sa-ti dam suturi fund, greu cu burtile la gura.Vino aici dau un pup la fata

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
16+ de
si