Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
anca_vlad spune:
Voiam si eu un bun revenit venit!
Sunt la orizontala din cauza acelorasi contractii ca la vlad-diferenta este ca atunci eram in bv si aveam un medic ff devotat si aici nu stiu cum sa il i-au pe dl dr, i-am spus de prod de la sarcina cu vlad si ca s-a nascut prematur.
Acum la tel mi-a spus sa iau utrogestan no spa si scobutil la 8 ore si sa ma vada abia luni, mi se pare cam prea tarziu, pt ca ma doare sub burtica cam la nivelul cezarianei asa ca o durere ascutita sper sa fie ca se intainde uterul si nu din alt motiv.
Diseara o sa vb cu dr care mi-a facut conizatia acum 2 ani si ma duc sa ma vada ea, din pacate nu pot naste cu ea la euroclinc ca nu ma tin balamalele.
+17s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
btz_ovi spune:
Mycya nu nu,nu ii plac manelele,seamana cu ma-sa
la gusturile muzicale,numai trancaneala sa asculte atat
.Nu stiu ce e cu el,astazi a fost foarte agitat,de regula e cumincior foc,face un pic de balet si atat.Nu ma deranjeaza,se misca in legea lui acolo,dar astazi e o zi mai speciala.De cand am iesit in curte si m-am jucat cu cushi-cushi e asa.
Carla off,prin perioade de genul asta trec marea majoritate de
.Stiu cum e sa stai numai acasa cu laptopul in brate,plictisitor la un momentdat,dar acusi acusi vei avea ocupatie.Cum a zis si Dragaica,furtuna de hormoni din corp e de vina pt momentele astea urate.Multi 

21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
enik83 spune:
va tot citesc cand scrieti cat au bebelusii vostrri.. al meu ii cam slabut ..avea la 16s si 5 zile 150 si ceva de grame
da lasa ca-si ia revansa putica lu mama 
17+ cu o minune de 
poze
katalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tina_80 Katalina, dar cum ati petrecut de ziua lui Catalin? Vedem si noi ceva poze? Tare dragi imi sunt baietii tai! la toate!tina 20+ |
Cum sa petrecem, din ce in ce mai simplu, si-a chemat cei mai buni prieteni acasa, le-am facut 2 tavi de pizza de casa, Sprite(asta le place la 12 ani
Si promit c-am sa pun poze.

Mersi Otilia,sa de Domnul sa fie roz, si la Shery albastru.P.S de nurori mi-e groaza
Starile despre care vorbiti sunt normale, toate cred ca trecem prin ele si se accentueaza si de statul in casa,cred.
Catalina
17+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui enik83 va tot citesc cand scrieti cat au bebelusii vostrri.. al meu ii cam slabut ..avea la 16s si 5 zile 150 si ceva de grame ![]() 17+ cu o minune de ![]() poze |
Doctorul de aici mi-a spus ca nu-i deloc corect sa se estimeze greutatea copiilor sub 20 de saptamani in functie de masuratorile facute oaselor, ca nu sunt statistici concludente cu feti nascuti vii si cantariti. Asa ca aici se masoara oasele toate si atat. Si zau de nu-i dau dreptate.
Anca_vlad, unde stai in Bucuresti? Ma gandeam sa-ti recomand doctora mea, are cabinet langa Electroaparataj in sectorul 2. Dar conteaza unde stai ca e de folos sa fie cineva aproape de tine.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Dragaica spune:
| citat din mesajul lui enik83 va tot citesc cand scrieti cat au bebelusii vostrri.. al meu ii cam slabut ..avea la 16s si 5 zile 150 si ceva de grame ![]() 17+ cu o minune de ![]() poze |
Nu-ti fa griji in cartea mea de la Clinica Mayo spune ca un bebe la 16 saptamani trebuie sa aiba 110g, ma mir de bebeii Denisei ca au 200g fiecare

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
16+ de
si 
enik83 spune:
fetelor si eu trag un pic pe dreapta.. cred ca m-o luat somnul de la vremea turbata care-i afara.. ca ninge grozav si bate vantu ![]()
17+ cu o minune de 
poze
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Doctorul de aici mi-a spus ca nu-i deloc corect sa se estimeze greutatea copiilor sub 20 de saptamani in functie de masuratorile facute oaselor, ca nu sunt statistici concludente cu feti nascuti vii si cantariti. Asa ca aici se masoara oasele toate si atat. Si zau de nu-i dau dreptate. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ ![]() |
Asta mi-a spus si mie, ca nu e relevant, va dati seama ca eu ma duc informata dupa ce citesc aici pun intrebare dupa intrebare
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
16+ de
si 
paula_m spune:
citat din mesajul lui Dragaica
Nu-ti fa griji in cartea mea de la Clinica Mayo spune ca un bebe la 16 saptamani trebuie sa aiba 110g, ma mir de bebeii Denisei ca au 200g fiecare ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 16+ de si ![]() |
Si al meu la 16 sapt si 5 zile avea 199g, acum m-am dus sa ma uit pe hartii
Paula,
20+ cu
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui Otiliav
Doctorul de aici mi-a spus ca nu-i deloc corect sa se estimeze greutatea copiilor sub 20 de saptamani in functie de masuratorile facute oaselor, ca nu sunt statistici concludente cu feti nascuti vii si cantariti. Asa ca aici se masoara oasele toate si atat. Si zau de nu-i dau dreptate. Anca_vlad, unde stai in Bucuresti? Ma gandeam sa-ti recomand doctora mea, are cabinet langa Electroaparataj in sectorul 2. Dar conteaza unde stai ca e de folos sa fie cineva aproape de tine. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ ![]() |
in sectorul 5 pe 13 septembrie, cam departe-multumesc mult de tot!
+17s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca