Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
katalina spune:
TINA, ai grija de tine, fii cumintica in pat, ia tratamentul si fii optimista.Te 
Anca, nu stiu sa-ti raspund la intrebare,eu merg la Haiduc-Filantropia.Poti da o cautare pe google si sigur gasesti multe despre el.
Catalina
17+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katalina Fetelor, sa nu rideti,poate ca-s exagerata, ma rog in fiecare zi la Dzeu sa fie fetita, credeti-ma si culmea, ne tine in suspans, nu vrea dle sa ne-o arate Pfiu, gata,m-am racorit Catalina 17+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |

Hai ca mi-ai placut aici

21+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
Alina2005 spune:
eu am dormit o juma de ora si parca mi-am mai revenit.
Sheri, asa o sa fac. O sa-l transform pe sotzul din dotare in sclav
mi-e mila de el, dar n-am ce-i face.
crissy, cheagul era rosu rosu, sange curat, nu maroniu. de cerclaj a zis ca nu se pune pb, ca am colul prea scurt
tina, imi pare rau ca treci prin aceleasi momente ca mine...trebuie insa sa gandim pozitiv si sa speram ca DD ne va ajuta.
sanatate multa
Alina,
22+ cu
dulce
Fetita mea
carla_2008 spune:
Pufescu ne bucuram pt putzica ta!!
HBRO bine ai venit!!!Bebeii mei cam aveau 200 gr fiecare la 16s.
Alina eu din nov stau acasa,80% din timp in pat!Si eu am casa cu etaj dar m-am mutat la parter pe canapea,cu latopul langa mine,ca aici e si bucataria.Sa nu faci nici un efort!!!!Asta e cel mai important!!!Si eu am innebunit in casa de atata timp, dar sa ne gandim ca o facem pt bebeii nostrii!!!!Eu stau pe net f mult timp,
citesc,ascult muzica,mai nou m-am apucat sa tricotez,si trece timpul repede o sa vezi.
Fetelor,eu am o problema: de 2 zile am niste stari depresive si plang din orice!!Ba ca mi se pare ca sotu nu e asa atent cu mine,ba ca nu simt ff tare bebeii....tot felul...Ascult muzica de relaxare ca sa ma destind,dar nu stiu ce sa mai fac!!!!!
Denisa
19+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
tina_80 spune:
Fetelor, va multumesc de incurajari dar acum sunt mult mai optimista
, daca respectam tratamentul si recomandarile dr, zic eu ca nu are ca sa se intample.... in aceasta situatie
Katalina, dar cum ati petrecut de ziua lui Catalin? Vedem si noi ceva poze? Tare dragi imi sunt baietii tai!
la toate!
tina
20+
btz_ovi spune:
Eu mi-am ridicat bluza,tras pantalonasii si pus muzica la bebe.I-am pus de toate:opera,clasica,house,dance,blues,populara pana si manele.Numai la manelele alea oribile a stat linistit:hmm..oare ii plac?
.Nic nu zicea,in rest la celelalte se misca usor,facea balet.
21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Otiliav spune:
Anca_vlad, tin minte de prin 2003 ca tu l-ai nascut putin prematur pe Vlad. Tot din cauza contractiilor? s-a declansat nasterea asa tac-pac?
Din pacate eu nu te pot ajuta cu medicii, sarcina de acum a fost urmarita numai in Norvegia.
Mai mergi la seervici?
Problemele cu colul sunt des intalnite in trimestrul 2, practic de cand incepe burta sa creasca, trebuie sa invete si colul cum sa reziste.
Tina, foarte ciudat sa vrea sa te interneze. Parca se vaita toti ca n-au fonduri, sa nu mai zic ce poti lua de prin unele spitale de oriunde din lumea asta.
Ce-as mai sta si eu acasa. Am niste chestii stresante de facut, trebuie sa o scot la capat cumva. De medical nici nu poate fi vorba, nici cu spaga, nici cu rugaminti nu se poate.
Katalina, ieri a fost ziua mea de spus naduful
. Hai ca poate tu ai noroc si e fetita cum iti doresti. Si lui Sheri ii tin pumnii pentru un carut alabastru.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ 
Mycya spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Fetelor,eu am o problema: de 2 zile am niste stari depresive si plang din orice!!Ba ca mi se pare ca sotu nu e asa atent cu mine,ba ca nu simt ff tare bebeii....tot felul...Ascult muzica de relaxare ca sa ma destind,dar nu stiu ce sa mai fac!!!!! Denisa 19+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
si eu am avut o perioada la fel,plangeam intruna,orice imi spunea cineva ma facea sa plang pentru ca nu luam ca atare eu imi imaginam ca a spus cu rea intentie,de sot nu mai spun nu mai stia ce sa mai spuna ce sa mai faca ca tot mi se parea mie deplasat...off...mi se parea ca nu mai trec momentele alea,si mai ales ca si eu stau acasa ca tine aveam tot timpul din lume sa ma gandesc numai la prostii si sa plang.o sa treaca si perioada asta cand nu te astepti

18+
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Fetelor,eu am o problema: de 2 zile am niste stari depresive si plang din orice!!Ba ca mi se pare ca sotu nu e asa atent cu mine,ba ca nu simt ff tare bebeii....tot felul...Ascult muzica de relaxare ca sa ma destind,dar nu stiu ce sa mai fac!!!!! Denisa 19+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Hormonii mama, hormonii......nu-ti fa griji, e normal

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
16+ de
si 
Mycya spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Eu mi-am ridicat bluza,tras pantalonasii si pus muzica la bebe.I-am pus de toate:opera,clasica,house,dance,blues,populara pana si manele.Numai la manelele alea oribile a stat linistit:hmm..oare ii plac? ![]() .Nic nu zicea,in rest la celelalte se misca usor,facea balet. 21+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
si ce ii place mai mult,gutza?salam?
18+