Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Salutare fetelor!

Am lipsit un pic pt ca si eu am avut ceva probleme, dar acu sunt mai bine.....

Alina, si eu trec printr-o situatie asemanatoare tie........
Miercuri pe la ora 19, m-au luat niste dureri de mijloc si uneori de burta....nu iti pot spune ca sunt contractii, pt ca eu nu stiu exact ce este o contractie. E prima sarcina si daca nu am mai avut astfel de dureri nu ma puteam diagnostica singura.
In fiecare zi iau cam 2-3 nospa si 2-3 scobutil, depinde de ce fac si cum ma simt....pe langa utrogestan, acid folic, elevit si.....bineteles medicamentele pt raceala (am fost f f f racita, cam de luni pina joi si dr mi-a prescris si antibiotic)
Cu tot tratamentul meu pe mine ma durea mijlocul si putin burta. Am vb cu sora mea, mi-a spus sa stau in pat, ceea ce am si facut......dar joi dimineata, cand m-am trezit, durerile erau si mai accentuate. Mi-a sunat repede matusa (care este moasa) si bineteles ca doar ce iesise din garda,... dr mea, de aici din br (ca ma tratez cu 2 medici ca in astia de pe aici nu prea am incredere) si ea la fel, nu era in spital. A sunat repede la spital, mi-a spus unde sa ma duc si m-am dus......eu intre timp imi sunam sotul ca poate e prin zona si sa ma duca el pt ca eu deja mergeam cocosata de durere (nu glumesc!)...mi-a respins, semn ca nu putea vorbi exact in acel moment. Pana la urma mi-am facut curaj si m-am dus mi-am curatat masina de zapada si am plecat cu masina mea...incet-incet!

Am ajuns la o dna dr care era de garda, m-a urcat pe masa, mi-a spus ca colul e inchis, deci e ok!
Cu toate ca aveam colul inchis, ea vroia sa ma interneze...binenteles ca m-a busit plansul (la noi in Braila se si interneaza pe banda rulanda sa aiba doctorii activitate).
Am refuzat internarea si mi-a prescris Gynipral 1/2 tableta la 12 ore. Cand am ajuns acasa mi-am sunat dr de la Bucuresti si i-am povestit despre starea mea. Mi-a spus sa renunt la Gynipral (a considerat ca nu e atat de grav) si sa trec pe vestitele injectii cu nospa, scobutil si diazepam. Utrogestanul sa-l iau oral 4tb/zi...deci mi-a marit doza de la 2 intravaginal, la 4.

Chiar daca iau antibiotic, am trimis sotul la laborator cu o proba pt analiza de urocultura....pt linistea mea sufleteasca. Stiu ca nu o sa fie relevant....poate ma doare mijlocul de la vreo infectie urinara.

Recomandarile dr: Nu tb sa fac efort si nici sa ies din casa.

Ce inteleg prin efort: nu tb sa urci scarile, nu tb sa iei nici macar o sticla de 2 l cu apa in mana.

Cum sa te gandesti sa nasti prematur? Hai ca trebuie sa fim optimiste!!!

uitam! nu o sa doara injectia cu nospa si scobutil

tina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Ce petrecere e la mine in burtica de vreo ora.Pacat ca bebitzu se distreaza numai cu cordonul ombilical

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Sa-i vezi pe ai mei ce petrecere or sa dau impreuna pe la 20 si ceva de saptamani, nu o sa mai am un organ la locul lui

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 16+ de si

Vai vai,ce mai,la tine o sa iasa orgie acolo.Iti dai seama?2 deodata,ahhh,cat de frumos.

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

chiar asa de neobservata a trecut postarea mea, nu pot sa cred ca m-ati trecut pe ignor in mai putin de 2 minute sau mai putin!

+17s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Probabil niciuna din fetele care au citit nu merg la dr. respectiv. Eu te-as fi trecut in listuta dar... cu ce date?

Cristina 16 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Anca nu a trecut nimeni cu vederea postarea ta insa probabil pana acum nu are nici una informatii despre medicul despre care ai intrebat. Ai putina rabdare si poate cineva va sti ce sa-ti raspunda.

Tina ai grija si tu draga de tine, ce se intampla cu "colurile"astea...chiar nu mai au stare pana macar catre 37 de saptamani sau sunt bebeii foarte sportivi si asa au si ele activitate

Elena, 23+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:

chiar asa de neobservata a trecut postarea mea, nu pot sa cred ca m-ati trecut pe ignor in mai putin de 2 minute sau mai putin!

POZE VLADUT

Probabil niciuna din fetele care au citit nu merg la dr. respectiv. Eu te-as fi trecut in listuta dar... cu ce date?

a fost o concluzie cam pripita...in general cand nu avem ce sa raspundem la o intrebare lasam alte burtici sa spuna care cunosc deci cum a spus cryss cele care au citit mesajul nu au un raspuns la intrebare ta

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:

ma primiti si pe mine in club impreuna cu contractiile din dotare, as scrie mai mult dar acum sunt cam ametita de utrogestan scobutil si no spa.

Sunt la gr Mircea Dumitru la Municipal si medicover unde am abonament, daca imi puteti da mai multe detalii despre dansul v-as fi recunoscatoare!

Anca cu drag!

POZE VLADUT

Bine ai venit printre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:

POZE VLADUT

Este trecuta in listutza...mai de demult...in lista de august..am trecut-o chiar atunci cand a venit in delfinariu

Elena, 23+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Revin.
In primul rind trebuie sa felicit fetele Crissy si Elena pentru cum arata prima pagina:SUPER si MULTUMIM !

Laurika,imi pare rau pt socrul tau,sa dea Domnul sa fie bine.Si eu vreau sa recoltez celule stem,inca nu m-am documentat, trebuie sa incep, zboara timpul ca nebunul.

Dragaica, felicitari pentru pereche!Ce frumos!!!! Ai o burtica taaare frumoasa si ce mindra trebuie sa fii...cu gemeni

Ochidut, insanatosire grabnica,ai grija de tine cu raceala.Si da, e nasol sa stai acasa toata ziua, desi cred ca mi-ar place.

Nu stiu care din fete(Otilia cred) ne daduse o lista cu site-uri pt copii, o mai are cineva sa o arunce si la mine.mersic

Merg acasa si recuperez de unde am ramas.

Catalina 17+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Dragaica, felicitari pentru pereche!Ce frumos!!!! Ai o burtica taaare frumoasa si ce mindra trebuie sa fii...cu gemeni

Catalina 17+

Multumim de aprecieri, suntem fericiti ce mai plutim .
Tu n-ai aflat inca ce se ascunde in burtica???
Vad ca ai deja 2 flacai superbi ar fi frumos o fetita.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 16+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Fetelor, sa nu rideti,poate ca-s exagerata, ma rog in fiecare zi la Dzeu sa fie fetita, credeti-ma si culmea, ne tine in suspans, nu vrea dle sa ne-o arate.Si zau ca m-am saturat de pirati, masini,pistoale si spidermani.
Pfiu, gata,m-am racorit

Catalina 17+

Mergi la inceput