Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ce petrecere e la mine in burtica de vreo ora.Pacat ca bebitzu se distreaza numai cu cordonul ombilical

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

La mine cauta prin chilot langa osul pubian si cauta de ceva vreme si nu mai conteneste...se pare ca nu a gasit ce cauta... si mi s-au pus niste carcei la piciorul stang la gamba si in spate la genunchi de nu stiu cum sa mai stau pe scaun...

Elena, 23+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

gagici sunt asa fericita...o sa spuneti ca am luato razna cu poftele mele,dupa lungi cautari adik 3 luni la rand de pepene verde am gasit azi printro coincidentza si nu imi venea a crede,parca eram un copil care vedea ciocolata dupa ani de zilesi bineinteles ca am papat jumate deja si abia mai pot respira

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

gagici sunt asa fericita...o sa spuneti ca am luato razna cu poftele mele,dupa lungi cautari adik 3 luni la rand de pepene verde am gasit azi printro coincidentza si nu imi venea a crede,parca eram un copil care vedea ciocolata dupa ani de zilesi bineinteles ca am papat jumate deja si abia mai pot respira

18+

si eu vreauuuuuuuuu

Elena, 23+ cu

Mergi la inceput

ce bebei petrecareti aveti voidaca si al meu o petrece acum nu cred ca il voi simti la cat de umflata sunt

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

18+

si eu vreauuuuuuuuu

Elena, 23+ cu

promit ca pastrez cealalta jumate pt tine,si nu o pap pana nu ajungiva astept pe toate mai trimit sotu sa cumpere numa sa ne ajunga

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

La revedere delfinariu! Sa aveti un weekend placut si plin de vesti bune.
Listuta arata tare bine... felicitari si la mai multe delfinute care sa vi se alature . Sper sa nu raman doar la prietene si sa vin cu vesti cat de curand.
Poate nu sunt eu intro dispozitie prea buna dar cred ca o sa iau o pauza... ma simt putin in plus (depasita de situatie) poate si datorita faptului ca nu am cu ce sfaturi/intrebari sa vin sau... cine stie, e doar in mintea mea si maine o sa vad altfel situatia.
Sa citesc numai de bine . Va pup si cu suletul o sa raman alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

chiar asa de neobservata a trecut postarea mea, nu pot sa cred ca m-ati trecut pe ignor in mai putin de 2 minute sau mai putin!

+17s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Ce petrecere e la mine in burtica de vreo ora.Pacat ca bebitzu se distreaza numai cu cordonul ombilical

Us
My Baby Boy

Sa-i vezi pe ai mei ce petrecere or sa dau impreuna pe la 20 si ceva de saptamani, nu o sa mai am un organ la locul lui

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 16+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Maya scumpete,cum sa te simti in plus?Tocmai tu care esti sufletelul nostru aici,speranta noastra,copilul nostru cel drag.Vai vai,ce ne facem noi fara tine iubire?Ma supar atat de tare pe tine daca ne ignori,da tare tare de tot.Stai cu noi,esti importanta aici,tu ne invelesti mereu,ne bine-dispui,ne amuzi.Am fost si iti suntem alaturi toate,daca s-a intamplat ce s-a intamplat asta nu inseamna ca nu esti dorita aici.Nuuu,esti o persoana atat de speciala si de iubita.Te tare tare si sper sa fii zi de zi cu noi.

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput