LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (136)
Raspunsuri - Pagina 6
stefimic spune:
salutare, hai ca am un pic de timp si scriu si eu repede cateva cuvinte.
DANA felicitari pentru sarcina si sa ai un bebe sanatos.
IOANA felicitari pentru casa si sa fie intr-un ceas bun, sa o stapaniti sanatosi.
ce frumusica este GIULIUCA, abia astept sa putem sa facem si noi codite si sa purtam rochite.
KITTY cred ca te simti tare implinita cu acesti doi ingerasi, sunteti o familie frumoasa si sa dea dumnezeu sa ramaneti asa.
am vazut si pozicile cu ALEX, ce baiat mare si cret si frumos aveti voi acolo, mi se pare asa de mare incat i-as da mai mult de 3 ani.
eu nu mai stiu cum sa fac sa pun poze in albumul de 3 ani, daca vreti sa ma ajutati si pe mine ca in momentul asta neuronii mei sunt terminati de somn.
POZICI CU PUIUL MEU LA 3 ANI
http://community.webshots.com/album/576888028AgCBFS
Va pup si sa aveti o zi minunata.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
ane2200 spune:
Eduard Ionut
Luca Andrei
Andrei Bogdan
Dana - felicitari si sarcina usoara in continuare.
Nu ma simt in stare sa scriu mai mult. Am citit despre mamica de strumfi care s-a dus la ingerasi si
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Oana Stefana spune:
La multi ani bondarei si albinute! Sa cresteti mari, frumosi, destepti si norocosi
Noi am lipsit motivat, fetele au racit, 39 grade, muci, muci, muci si, ca sa intelegeti pe deplin, muci (+cateva zile cu calculatorul mort).
Bibi a luat de pe undeva virusul, ea a racit prima, si ni l-a dat si noua...Radu si cu mine l-am suportat cel mai greu, cu dureri de oase si incheieturi, febra mare si, bineinteles, muci.
Acum iubita de 3 ani nu mai are nimic, bebelina a ramas insa cu mucii la purtator. Cred ca o sa cedez in curand, daca o mai vad cu lumanarile alea la nas...si nici nu ma lasa sa-i scot, daca vede aspiratorul o apuca o jale cumplita, cu pompita nu o prind si tot asa.
Am tinut petrecerea in cadru restrans, doar cu familia, cu multi copii am sa fac la vara, de Sfanta Maria, cand, sper, nu va mai fi racit nimeni. Cadrul restrans inseamna 16 persoane, de, familie numeroasa. Am reusit sa-i fac lui Bibi un tort cu 3 etaje, a fost foarte incantata.
Cadoul este o masina rosie, cu care se plimba cu placere prin livingul neterminat. Are de anul trecut patine cu Fifi, daca se topeste zapada am sa ies cu ea sa vedem daca poate/vrea sa mearga cu ele.
Pe Delia am reusit in sfarsit sa o intarc , la 1 an si 3 luni aproape...aleluia. Merge doar tinuta de manute, noroc ca e inaltuta si pot sta dreapta altfel era vai si amar de spatele meu si asa arsice.
Am emotii, zilele astea trebuie sa primesc un raspuns de la gradi, sa vad daca o primesc pe Bibi sau nu.
Va pup
gaia.nevia spune:
Dana, felicitari, sarcina usoara! Mandat nou, huh?
La multi ani
Luca Andrei
Eduard Ionut
Andrei Bogdan
OanaStefana ! Sanatate si succes cu gradi!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
anaalina spune:
Felicitari tuturor albinutelor si bondareilor care si-au aniversat cei trei anisori.
Ar trebui sa ma scuz ca nu intru sa scriu atat de des cat ar trebui dar....parca ziua e mai scurta si nu stiu ce sa fac mai intai.
. Din capitolul cu sanatatea cum mai stati?? eiii- Catalina a avut o pneumonie de toata frumusetea , depistata abia dupa vreo 2 saptamani de tratamente , in urma razelor facute . Acum e mai bine , nu mai tuseste atat de rau.
Dar am racit eu tuse , muci urmate de greturile si starile proaste de la bebe 2 , care e diferit de bebe 1.
Dana da eram stinghera pe aci cu sarcina asa de mica de 11 sapt , celelate d-ne sunt mai burtoase, pupam burticile
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
BiancaM spune:
La multi ani tuturor!!! SA fiti sanatosi si bucurosi!!
FElicitari pentru burticoasa, sa aveti sarcini usoare!
Noi suntem acceptabil. Amalia a avut un virus la burtica si cand am zis ca-i gata, mi l-a dat mie si a intors-o si pe ea. Am vrut sa-i punem noaptea scutec ca sa nu faca in chilotei si sa se sperie si nu ne-a lasat...
Andrei creste, la 6 luni are 71cm si mai mult de 8kg. A invatat si el zilele astea sa se rasuceasca de pe burtica pe spate si sa bata din palme(nu cu intentie, dar cand isi prinde mainile impreuna le'bate' ca la aplauze). Pe 25 trebuie sa-l duc sa-i faca o analiza la vezica+rinichi, sa vedem daca are reflux( dc e cauza unui rinichi usor mai mare decat celalalt).
Le zic de acum La multi ani bondarilor si albinutelor de luni marti miercuri. O sa fiu singura cu copiii si nu stiudc o sa ajung sa mai citesc DC.
SAnatate multa si
Mami de Amalia si Andrei
kmi78 spune:
LA MULTI ANI DELIA!
LA MULTI ANI EDY!
LA MULTI ANI LUCA!
Dana o sarcina pe cat se poate de usoara sa ai!
Kitty spune:
Eduard Ionut, Luca Andrei, Andrei Bogdan
Am vazut poze cu Stefi-Spiderman si cu surioara lui cea prospetica si cu domnisoara fotomodela Delia care pozeaza in fel si chip.
Imi pare rau ca sunt atatia bolnaviori in perioada asta. Multa sanatate!
Kitty spune:
Pana am scris a aparut Timeea cea diafana, de fiecare data ma mir de ea cat e de frumoasa si finuta!