LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Kmi, ce frumoasa e Timeea! Si ce par lung are.

De cand merge la gradi? Cum s-a acomodat? (noi incepem luna asta si am un morcovoi...)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Eduard Ionut
Luca Andrei
Andrei Bogdan

La multi ani!!!!!!Sa cresteti mari sanatosi si voiosi alaturi de famillie voastre minunate!

Moaaaa numa mamici sexoase pe aici..Paxela...nu v-ar sta rau deloc cu bb3

Cat despre albinutele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kitty

Rozi banuiesc ca ma intrebi CAT mananc de sunt... rumena, frumoasa/galbena de grasa .

Eu nu-s de acord cu scrisul odata pe an, mie imi place cand mai am cate o surpriza si scrie cineva care nu a scris de mult..sau pune cineva o poza in album...desi n-a mai scris de un veac (daaa daa...va stiti voi, stiu ca cititi!!) Dar as vrea...multe surprize..

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=76030397" target="_blank">my idea of heaven

eu stiu ca mai sunt si alte fete carora le plac surprizele de care zici tu si stiu ca sunteti cu toate ingaduitoare si intelegatoare,dar mie una tare imi mai e rusine sa vin sa scriu dupa ce trec zile,saptamani si uite asa se fac luni bune.........
ptr.ca asa a fost la noi....nu am avut timp o zi de net,am zis ca raspundem a 2a zi.....a 2a zi iar ne-am luat cu alte cele si timpul trece si cand zic ca am si eu timp de net.......imi dau seama ca au trecut luni de zile de la ultimul meu mesaj si in acest timp fete cu 2....3 copii si cu servici si cu scoala au reusit sa tina pasul si sa fie prezente aproape zilnic.....
si atunci nu mai scriu.......nu din rautate ci din rusine fata de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi

nu a dat nimeni ...hai ca va dau eu.

La Multi Ani Robert, Cosmin si Ilinca!!!

Carmen94...macar spune-ne cum v-ati distrat de ziua ta pe 06 martie!!!zi ceva si eu nu mai scrisesem de cateva luni dar uite ca am reanceput sa scriu si e ok...fetele m-au primit inapoi.
hai curaj!! si lasa rusinea.

am vazut muulte poze, Timeea, Delia, Alex, Stefan...cred ca nu am uitat pe nimeni.

acu va intreb si eu pe voi mamici de baieti si de fete , io am o mare "dilema"...cum sunt fetele si cum sunt baietii???
adica fetitele de varsta lui Edy sunt asa cum sa zic...sunt asa finute, dragute, atente ...pe cand haiducu` meu se gandeste numai la batai, accidente, monstrii, etc.nu are rabdare sa picteze, as vrea sa stea si el mai linistit sa picteze si el fara sa depaseasca linia nu sa mazgaleasaca si GATA! AM TERMINAT DE PICTAT!, e repezit, naravas, se tranteste, ii place sa fie in centrul atentiei dar ii place atunci sa faca numai boacane.asa sunt si ai vostrii?
ce as putea sa fac sa il mai temperez putin??? sau sa il las in pace si sa imi fac eu un control pt ca am prea multe "pretentii"?

va pup

Edit:..si poze cu Giulia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

La multi ani cu sanatate sarbatoritilor din ultimele zile!

sanatate bolnaviorilor si bolnavioarelor!

avem si noi poze aici.

andra pt gura aurita ... o sa te mai sun cand mai am "dileme".

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Robert-Andrei

Carmen94, in primul rand m-am gandit la tine zilele astea si ma bucur ca ai scris. Apoi...te inteleg perfect. Eu incerc sa tin pasul.. si il tin cat de cat si totusi ma simt uneori prost pentru ca ma simt superficiala. De exemplu - cand citesc un mesaj de-al Pisicii, pe care il simt atat de profund si la obiect...e clar ca e "acolo", a citit cu atentie tot si de multe ori ma incrunt si merg in urma cu cititul sa vad...de unde a scos ea asta?
Sau ma simt "denaturata" cand povestesc tot felul de aiureli si vad alte fete care scriu atat de frumos chiar despre copiii - care ne-au adunat aici lucruri din care ai ce sa inveti. Suntem diferite, unele avem disponibilitate mai mare, altele...suntem dependente - eu azinoapte la 2 cand am terminat ceva de lucru pt servici, am mai dat un refresh la stup - altele isi rup cu greu din timp ca sa intre aici. Ca sa nu mai spun de cele care au fost dezamagite sau s-au suparat si nu mai vor sa scrie. Si nu in ultimul rand e sentimentul acela ca n-ai scris de mult si ai pierdut pasul.
Haideti sa trecem peste. Mi-e drag sa citesc despre oricare albinuta - bondarel si ma intristez cand gasesc mesaje de-ale fetelor noastre care scriu in alta parte a forumului si la noi nu. Imi pare rau ca nu le mai trage sufletul sa scrie in stup.
Si sunt sigura ca nu sunt singura care gandeste asa.

Asa ca indemnul meu e sa scrieti fetelor, chiar daca simtiti ca ati pierdut pasul...voi nu aveti prieteni dragi pe care nu i-ati mai intalnit de mult, dar cand va revedeti firul se reia de unde a ramas?

Jo sa-ti traiasca frumuselul, e tot numai o veselie si si o agitatie, ca doar e din brate in brate.

Laura nu stiu daca e o regula fete - baieti, mie Raul mi-a fost mult mai linistit decat Giulia si mai cooperant.

Hai ca am facut o varza, am inceput sa scriu dimineata la 7, am salvat ca draft si am continuat acum, sper ca am fost coerenta cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

La multi ani pentru sarbatoritii de zilele astea !

Ieri Timeea si-a serbat ziua alaturi de familie si de cativa copii acasa. S-a trezit de dimineata si si-a cantat incontinuu la multi ani Timeea, Timeea sa traiasca. A fost o petrecere frumoasa, s-au jucat , au facut si prostioare, s-au dus in baie si au dat drumul la dus, dusul era pus pe perete si ieseau unul cate unul uzi din cap pana in picioare. Casa dupa petrecere arata ca dupa un razboi aprig. Nu conteaza, Timeea a fost foarte incantata. Cum venea un invitat spunea ca ea are 3 ani.
Maine o sa-si serbeze ziua si la gradi ( mi-au acceptat sa duc tort si suc natural). Tortul l-am comandat pe ala de l-am facut in fiecare an (tort papusa). O sa fie super incantata cu copii acolo. E plina de ea si foarte increzuta. Asteptam si pozele de maine si o sa vi le aratam si voua.

La multi ani pentru toti piticii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

LA multi ani zumzaicilor de azi:

Robert Andrei, Cosmin si Ilinca

Noi ne-am trezit la 6.30 (eu) si pe la 7 copiii si am plecat, nebauti, nespalati pe dinti si nemancati (ei ) la recoltat de analize pentru gradi.
Teo era cica foarte bine, totusi nu i-a facut Prevenarul, avea 37.6 rectal si a zis dr. sa mai stam o zi, doua, probabil ca nu e nimic, dar sa fim noi sigure.

Voi ati facut careva Prevenar? Ati avut reactii?

Teo are 14.2kg si 99cm.

De ieri merge cu trotineta! Nu-l mai dau jos de pe ea....

Lui Radu i-am facut Priorixul, Doamne ajuta. Are 11,8kg kg si 82cm la 16luni.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

La multi ani!!!! Deliuta si Cria!

Ddana, scumpo felicitari si sa fie intr-un ceas bun!

Kitty, ai o scumpa de fetita.

Loradin, mi-ai adus aminte de vremurile bune .

Diana, am vazut un cret frumos frumos.

Stefimic, sa-ti traiasca baietii ca tare scumpi sunt

Kmi, stii prea bine cum e papusa de fica-ta

Paxela, ai alta papusa Barbie....tot blonda.

Carmen...si eu scriu de obicei foarte rar, uneori cu lunile, dar mi-am impus sa scriu macar la 2 zile cate un mesaj sa-mi intru in mana.Cu toata rusinea am scris si eu chiar daca am sters de 10 ori mesajul inainte de al trimite si tot nu-mi placea ce prostii am debitat in el

Laurici, George al meu este ca o fetita cuminte cateodata, si alte dati este ca o... obraznicatura alintata . Am vazut insa si copii ca al tau mai...masculini asa, dar cred ca sunt asa din cauza energiei extra de care dispun .Eu zic ca e de bine in ambele cazuri

Ioana, ai un copil tare vesel si frumos, dar mai ales...CUMINTE dom'le

Gaia....marut Raducu vostru nu? Comparandu-l cu Teo.

Si gata mesajul inceput de la ora 7.30

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

In primul rand la LA MULTI ANI tuturor albinutelor si bondareilor care au implinit 3 anisori,cat si mamicilor.

Nu am mai scris de mult desi citesc cu mare drag in fiecare zi,va admir foarte mult pe cele care aveti puterea sa mentineti atmosfera in stup

Am avut o experienta foarte neplacuta la gradinita particulara unde am lucrat si eu,care s-a inchis din cauza unui patron care vroia doar sa castige bani chiar daca asta insemna ca pune sanatatea copiilor in pericol,imi pare foarte rau deoarece m-am atasat tare mult de copilasi dar asta este am facut tot ce mi-a stat in putere sa fie bine dar din pacate nu a fost asa.

Arianna nu a mai mers la gradi peste iarna acum de 1 aprilie o sa mearga la o alta gradinita,mi-a fost teama in timpul iernii sa nu mai trecem prin ce am trecut anul trecut,si nici ea nu vroia sa mai mearga deoarece a fost muscata de o fetita la gradi de fata,maini ,umeri pana la sange ( eu nu eram acolo)si cand am ajuns nimeni nu vazuse nimic,educatoarea o aeriana de 22 de ani dadea din umeri,cu greu si-a revenit din soc.

In rest e bine,e foarte vioaie,toata ziua alearga nu sta locului decat noaptea cand doarme,canta,danseaza se joaca cu papusile si strumfi din kinder,ciocolata nu o vrea doar jucaria,bine ca nu e adepta dulciurilor mai ales ca in ultima perioada mananca tare rau,i-am facut toate analizele,copro si nu are nimic nu stiu ce sa-i mai dau,ma dispera cu mancatul,numai cu povesti si promisiuni.

Am vazut pozele de la 3 anisori toti sunt frumosi dar GIULIA ramane fabletea mea cu ochisorii ei albastrii.Si DELIA este tare frumoasa o domnisoara in toata regula,iar TIMEEA papusica Barbie

si mai revin promit

Mergi la inceput