LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (136)
Raspunsuri - Pagina 5
Kitty spune:
Delia
La multi ani, Cria!!
Ddana...inca odata felicitari! Mi-a ramas in minte imaginea ta de ieri...ai o expresie implinita, radiezi! Va pup, imi sunteti tare dragi! ( Dupa primele 3....ai mai facut vreun test? )
Ioana dupa cum ti-am mai spus, ma bucur pentru voi, stiu ca ati asteptat momentul asta si va urez sa fiti fericiti in casuta voastra!
menuet spune:
Ioana-felicitari pentru casuta.Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri frumoase in ea!
Kitty-ce mananci de arati asa bine si frumoasa.Cat desre Giuli te fascineaza cu gropitele ei
Loradin-m-am regasit in cuvintele tale!
Ddana-felicitari pentru bebe2!
La Multi Ani Ana Delia!!!
La Multi Ani Iulia Antonia, Ana Maria Roberta si Rayan!
La Multi Ani Cria_bv!Mai treci pe aici..
Kitty spune:
Rozi banuiesc ca ma intrebi CAT mananc de sunt... rumena, frumoasa/galbena de grasa .
Eu nu-s de acord cu scrisul odata pe an, mie imi place cand mai am cate o surpriza si scrie cineva care nu a scris de mult..sau pune cineva o poza in album...desi n-a mai scris de un veac (daaa daa...va stiti voi, stiu ca cititi!!) Dar as vrea...multe surprize..
arissa spune:
Ce de vesti bune!
Rebiana, sa-ti traiasca bebelusa! Acum ai pereche.
Dana, felicitari!! Ai scris tu acum ceva vreme un mesaj din care am dedus ca iti doresti inca un bebe...Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos!
LA MULTI ANI sarbatoritilor din ultimele zile!
La multi ani Luca si Eduardpentru azi!
Noi suntem ok, Maya racita dar de cand cu gradi asta e ceva normal. A inceput de vreo saptamana sa-l zica pe "r", doar ca mai nou, din exces de zel, inlocuieste si "l"-ul cu "r" in unele cuvinte.
toata lumea, merg sa ma uit la poze ca n-am apucat.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 22+
laura_oana spune:
buna dimi
Dana....felicitari, iti doresc o sarcina usoara si un bb 2 sanatos , voios si papacios.
La Multi Ani Luca Andrei!!!
La Multi Ani Eduard Ionut!!!
La Multi Ani Andrei Bogdan!!!
inca revin mai tarziu
radcarmen spune:
La multi ani Luca si Eduard!
Sa cresteti sanatosi si fericiti!
Ddana, sa aio sarcina usoara si un bebe sanatos!
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
VICTOR MIHAI, MATEI STEFAN, LUCAS NICOLAS, IRINA GIULIA
LA MULTI ANI!
ANA DELIA
LA MULTI ANI!
LUCA ANDREI, EDUARD IONUT, ANDREI BOGDAN
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti in viata numai bucurii!
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)