Bobocei de sept-oct 2008 (267)
Raspunsuri - Pagina 9
kllemi spune:
Mai fetili...ptr. ca azi am implinit 1 an si 5 luni ne-a scos TA la mall, sa ne serbam cum se cuvine
....evident ca trebuit sa ne cumparam si ceva de imbracat, ca altfel nu se poate ![]()
pio sanatate multa Elsei...si multi
-ici tie sa fi tare 

niko iti doresc din suflet sa poti sa iti indeplinesti visul
de a naste in apa....am auzit ca e super misto 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
gaia.nevia spune:
Salut, acu am ajuns la butoane...(si Teo inca nu doarme, desi maine se duce la fast track...
)
- Ange, Prevenarul se poate face si la 3 ani, pediatra noastra tocmai mi-l recomanda pentru Teo inainte de intrarea in colectivitate.
Cu cat e mai mica varsta, cu atat se fac mai multe rapeluri, la Teo va fi doar o intepatura, la Radu 2, daca faceam anul trecut erau 4
(si e numai 3mil si ceva o doza)
- conditii gradinita: cat mai putini copii in grupa; pe cat posibil sa le respecte individualitatea (
vise taica, daca nu vorbim de Montessori); cadru medical eficient, on-house daca se poate; comunicare cat mai deschisa cu parintii, flexibilitate; camere video (desi asta e o mare sursa de stress, e secure, etc...); control al calitatii la mancare, cat mai curat si cu un sediu cat mai kids friendly (de ex cea la care vom merge noi are o scara in spirala care nu-mi place absolut deloc), curte cat mai mare; activitati (de la 3 ani in sus) cat mai diversificate - macar o limba straina...; asigura transport (si toate astea, domnule, ieftin daca se poate... nu se poate... stiu!).
Apoi, sa fie capabili sa acomodeze copilul cat mai putin traumatic... si sa vad copii multumiti cand ma duc acolo, nu fetze triste si amarate mai mereu.
- Simina, multi bobocei pe aici nu zic mare lucru. Al meu zice doar mama, tata, ham-ham si in rest bombane diverse sferturi de cuvinte din care noi deducem ca ar zice pocoyo, sally, masina... si cam atat!!! A, si zice PA-Pa... face si cu mana. A, mai nou zice PAPA (aka mancare) si DA. DA. DA, la orice il intrebi.
- Piolica, tin pumnii sa fie bine, bafta!
Multa sanatate Elsei, micuta, tare greu v-a fost!

- Laureta, tz-tz-tz... razi de baba nu ti-i jena...![]()
- Lumi, multa sanatate!
- Nikole, felicitari iti zic si pe aceasta cale, sa ai sarcina usoara si bebe la termen (bine, hai cateva zile mai devreme daca vrei tu tot balanta) si sanatos si papacios 

Cat o iubesc eu pe Karinuta, si asa neputincioasa m-am simtit azi ca n-am reusit deloc s-o linistesc... Veniti domnule mai des pe la noi![]()
![]()
![]()
- Feli,
, mi-era dor de tine!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
alexa si mami spune:
pe tvr2 este un documentar interesant "lupta pt viata". Io
si retraiesc ambele nasteri.
gaia.nevia spune:
Vazut baietei ultra scumpi (si scumpi si la vedere...
) de Babymom, merci de poze!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
gaia.nevia spune:
iaca pentru ca atatea berze au venit la noi (adica la voi...) sa va amintesc un banc:
Q: ce face barza dupa ce-si termina treaba?
A: se scutura.... si se baga la loc in pantaloni!!!
Noapte buna!![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
Joy21 spune:
Va scriu si eu la ceas de seara.
Piolica, 

Sa dea Dumnezeu sa se prinda bine samburelul la mami in burtica! Si multa sanatate Lizucai 
Niko, felicitari pt inimioara mica si draga! Iar pt Ada un buchet de 
Lumi, si pe mine m-a luat aceeasi raceala nasoala care debuteaza cu durere in gat. Sunt racita cobza. Tin pumnii sa fie acomodarea usoara la cresa.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
iriss_04 spune:

vreau sa felicit si eu proaspata mamicuta nikolici:sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
Babymom:vazut poze sunt niste frumosi flacaii tai si mi-a placut mult pozele cu micutul muncitor care manuieste de minune bormasina
ange
noi prevenarul l-am facut la 1 an si 3 luni prima doza si la 1 an si 6 luni facem a doua doza,,,am observat ca nu a racit delocc acum ma gandesc ca si prev a contribuit
maslinesi noi mancam la greu si nu ne-a constipat deloc
micul dejunin fiecare zi mancam altceva ca piticul se satura rapid de o mancarica,,,acum mai nou papam sandwich la toast si ceai,,,fun al,mette si andrei a fost o perioada buna de timp in care manca almette in orice combinatie
si acum sa ne laudam si noi un pic: andrei a inceput sa vb putin cate putin si spune:pocala(portocala),bebe,baba,apa,kk,baie,biba(biberon),ham(catel),nu tiu(nu stiu),de ce,hai,arata cati ani are iar cand il intereb ccum il cheama spune asa cantat,,,deiiii
Si cand vrea sa ma supere imi spune baba si rade,,,asa o alinta el pe mamaie si a observat ca pe mine ma supara cand imi zice asa si arata spre mine si spune baba si rade,,,un smecher
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
mamidestefan spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Paula-Laura![]() Buna! A mai trecut o saptaman, bine ca e weekend! Joy felicitari! Piolica multa sanatate Lizucai! Si multa bafta maine! Sa dea DD sa iasa din prima! Niko ma bucur ca sunteti bine! Ai nasterea in apa inclusa in abonament? Super! Ce am facut noi saptaman asta? In afara de faptul ca Mihnea a invatat sa se suie pe cada si sa calareasca calul cu picioarele pe sa l-am inscris la gradi!Pe 12 aprilie incepe (daca nu ma razgandesc pana atunci) Pe mine m-a interesat cum arata gradinita, cate educatoare+ ingrijitoare sunt pe grupa, sa asigure si transport, sa aiba bucatarie proprie. Decisiv pentru a alege gradinita asta a fost si modul in care se purtau copii cu educatoarea si cu directoarea scolii (am fost in vizita la ora 6, la plecare). Si faptul ca pun accentul pe dezvoltarea personalitatii, nu impun program fix tuturor copiilor si nu ii lasa sa planga (cel putin declarativ) Si m-a interesat sa nu le predea engleza la varsta asta Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
ne spui si noua unde l-ai inscris? ..ca mai facut tare curioasa
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
si ca sa imi continui ideea am sa plasez aici si "lista mea neagra" de gradinitze testate de noi: Just4Kids, Acorns, TitanIV.
stiu ca suna cam grav ...dar feriti-va de gradinitele astea...pe cit puteti..parerea mea 
LIDIA
mamidestefan spune:
si mai vroiam sa scriu ceva ...pina nu cad cu ochii pe tastatura..de obosita ce sunt..
piolica ...la enterocolita..banuiesc ca ii dai lapte fara lactoza..ca altfel ..nu prea ii face bine..
ah.. poate incercati si varianta homeopata..da rezultate foarte ..foarte bune...
si sanatate
LIDIA