Bobocei de sept-oct 2008 (267)
Raspunsuri - Pagina 10
babymom75 spune:
Ada, am discutat cu vreo 3 colege despre Prevenar si... culmea! toate au avut aceeasi parere, adica: vaccinare = exces de zel.
Nikolici, ma bucur mult pt. tine! Parca retraiesc alaturi de voi emotiile acelor inceputuri.
Piolica, sanatate Elsei si sa fie cu succes din prima incercare! Tin pumnii!
Joy, zici ca e in Oradea firma producatoare de mezeluri bio? Stii cumva cum se numeste?
angelynna82 spune:
Ada ms mult de info
, mda...cred ca o sa faca o singura doza
Iris va pupam cu drag, vorbeste bine Andrei

Paula-Laura felicitari pt inscriere la gradi, sa inteleg ca e particulara din ce povestesti?
Lidia motivele pt care sunt pe lista neahra le poti spune? ma gandesc ca asa ne gandim mai bine inainte sa ii inscriem
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
babymom75 spune:
Laureta, Ange, Babytza, Paula, Ada, Iriss, va multumesc pt. aprecierile la adresa baietilor mei! Creste inima-n mine cand aud cum ii laudati
!
musettepink spune:
Muhh
,ada
dya
multumesc mult de raspuns!
F interesant ce ati zis,am notat.
Inca mai astept raspunsuri.
lidia ,chiar ,ce te-a facut sa pui aceste gradinite pe lista neagra,sa stim ce se poate intampla.
Nikoliki felicitari pt inimioara!nasterea in apa suna misto,si eu imi doream da nu a fost sa fie
poate la urmatorul
Piolica sanatate multa Elsei.Maine intre orele alea ma voi gandi la voi sa reusiti!Bafta!(oare asta se zice si in cazuri din astea?!
)
de
Luca
musettepink spune:
babymom ai 3 baieti f frumosi,am inclus aici si catelul,ca e si el acum tot baiatul vostru nu?![]()
![]()

de
Luca
babytza spune:
Neata 
Cafea calda cu lapte 

si mult pepsi 

Iriss
pupam puiul vorbaret si mancacios 
Lidia sa ne spui si noua de ce sunt pe lista neagra. Ca stii cum e, ce tie ti pare groaznic, poate mie nu si invers. ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Nerantula spune:
Io vreau pepsi, io vreau pepsi! Babytza, multumesc!
Trezire la 6:30???
La noi nu a fost asta never ever si fu acum, cand as dormi toata ziua?
Lidia, multumim de lista, dar trebuie musai asortata cu motivele 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita2
Nocom spune:
Neata,
daria cred ca are un ceas in fund!! De 1 saptaman se trezeste numai la 7 FIX!!! Nu rateaza frate cu nici un minut!! 

UNde e copilul meu care dormea pana la 9 jumate???? Cine mi l-a schimbat????
Nu va mai zic ca sunt disparata ca vine echinoctiul de primavara si se da ora inapoi, as aca ne vom trezi in fiecare dimineata la 6 !!!!

Ma duc sa-mi plang de mila, revin.... ![]()
nikolici spune:
Si eu si eu de la 7 cu voi, oricum K doarme foarte rau de o saptamana, toata noaptea se trezeste, ma suge de toate cele, sunt extrem de obosita si iritata.
in 7s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Neata, daria cred ca are un ceas in fund!! De 1 saptaman se trezeste numai la 7 FIX!!! Nu rateaza frate cu nici un minut!! ![]() ![]() UNde e copilul meu care dormea pana la 9 jumate???? Cine mi l-a schimbat???? Nu va mai zic ca sunt disparata ca vine echinoctiul de primavara si se da ora inapoi, as aca ne vom trezi in fiecare dimineata la 6 !!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma duc sa-mi plang de mila, revin.... Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
E deja o luna de cand face asta si inca nu renunta
Nu reusesc sa-l fac sa doarma mai mult dimineata...Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Daria Anastasia (24.09.2008) si