Bobocei de sept-oct 2008 (267)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Si noi la fel, tot cu ceasul in fund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Neata,

daria cred ca are un ceas in fund!! De 1 saptaman se trezeste numai la 7 FIX!!! Nu rateaza frate cu nici un minut!! UNde e copilul meu care dormea pana la 9 jumate???? Cine mi l-a schimbat???? Nu va mai zic ca sunt disparata ca vine echinoctiul de primavara si se da ora inapoi, as aca ne vom trezi in fiecare dimineata la 6 !!!!

Ma duc sa-mi plang de mila, revin....

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

nuuuu, la 5... ca Radu asa s-a trezit azi, la 6.30.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babymom, dragos e extraordinar....chiar ne era dor de el :)

mamici, ce program aveti azi? se anunta o zi tare frumoasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Neatza!

Multumim de cafea, Babytzule!

Lavinia, multumesc mult! Inca nu m-am hotarat.

Nici eu nu sunt pentru exces de zel in directia asta, am si eu insa piticii mei.
De exemplu ma tem de urmele pe care le poate lasa varicela pe fata daca se scarpina.
Ma uit la Dorel acum... are o bubita mica in coltul gurii. O rupe zilnic, e numai cu mana pe ea. N-o sai treaca niciodata.
Tatal meu avea fata distrusa de urmele acestei boli... Din aceasta cauza tare ma bate gandul sa le fac varilixul.
Prevenarul, stiu si eu, daca ne poate feri de spitalizare pe caz de pneumonie... si cam gata, doar aceste doua vaccinuri mi-au captat interesul.

Lidia si eu astept cu interes povestea ta despre gradinitele cu pricina.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Neata!

Ada dupa prima doza de prevenar Mihnea a racit la greu, asa ca nu am mai facut si restul dozelor.Si nu il voi face nici urmatorului copil

Lidia chiar te rog sa imi spui motivele, e chiar una din gradinitele mentionate de tine -Just4kids. Pana acum nu am gasit comenatarii negative (cce am gasit pe net/forumuri, etc, dar nu ma raportez la 2006). M-ai facut curioasa!

Ange, da, e particulara. Nu am curaj sa il dau la stat la varsta asta. Dar e la program redus.E mai mult ca sa o mai menajez si pe mama

Noi plecam plecam pe afara intr-o ora si dupa-masa mi-a facut sotul program (cica sa se revanseze pentru lipsa de reactie de 8 martie ), dar nu imi spune unde mergem

Un weekend placut va doresc!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna dimi fetelor!

Ce mai faceti? Am cam absentat....insa, va doresc sa aveti o primavara minunata alaturi de cei dragi..si un weekend placut! Sa aveti zilele incununate de soare! Multa sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Fetelor...am vazut ca ati vorbit despre Prevenar...

Eu, sa stiti ca i l-am facut Alessiei, nu aa facut nicio reactie adversa, i l-am facut la 2 ani si jumatate, o singura doza...si sa stiti ca a fost foarte bun...In iarna aceea Alessia s-a imbolnavit rau, ea care nu fusese bolnava niciodata...in fine, am ajuns cu ea in spital si, in ciuda tusei foarte rele, la plamani nu a avut nimic, i-am spus med pediatru de acolo si, mi-a spus ca foarte bine ca i-am facut Prevenarul, ca este cel mai bun vaccin in SUA, are 99%eficienta....si, sa stiti ca la noi a avut efect...acum, nu stiu, fiecare face ce vrea...

Sper ca nu v-ati suparat daca mi-am dat si eu cu parerea despre acest vaccin..Numai bine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

So .... Grey's Anatomy ... prima serie, primul episod ... sotul o sa ma urasca

aaa, si cica am trecut pragul limita de 10 saptamani incepand de azi, insa vreau sa scap de ureaplasma

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

lidia, eu mai degraba as dori sa stiu ce gradinite recomanzi :) si bineinteles, motivele ce stau la baza recomandarii

ce mai face izabela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ada so noi am facut prevenarul, am facut 2 inoculari pana acum, mai avem 1. Dupa fiecare doza a racit un pic dar nu ceva extraordinar... Acuma sper sa ne si fie de folos pe viitor! Dar nu stiu daca sunt demna de luat ins eama, caci spre deosebire de majoritatea mamicilor de pe aici eu sunt cam pro vaccinuri, am facut si varilrix, si hiberix....

Nearntula daaa, cu siguranta te va ura! Felictari ca ai trecut pragul!!!

Mergi la inceput