Bobocei de sept-oct 2008 (267)
Raspunsuri - Pagina 8
Muuh spune:
musette eu am cautat asa: educatoare care sa para oameni, nu ai cum sa iti dai seama cum sunt de la prima intalnire dar macar sa faca impresie buna si cel mai important sa nu aplice sistemul de pedepse si recompense. Am intrebat peste tot daca sunt scosi afara, cat si de cate ori, am preferat un loc unde sa il trimit eu cu gustare la el nu sa imi bage ei pe gat mic dejun, gustare si alte chestii. Am fugit de gradinitele care promiteau ca il scot pe Einstein in persoana, de alea care se laudau cu nu stiu cate si ce fel de concursuri castigate, de alea unde toate Miss-ele erau pretioase si pretentioase. Nu am vrut camere de luat vederi, nu mi se pare un must, nu ma intereseaza sa faca pe langa gradinita, x cluburi/dansuri/optionale. Daca ar trebui sa il dau la stat m-as orienta sa fie o educatoare tanara (no offence cele care aveti mame educatoare) si care sa mai aiba bucurie in a lucra cu copii, sa fie aproapte de casa/serviciu si sa fie renovata cat de cat.
dya nu simt nevoia sa ma iau la harta cu tine dar eu consider ca pentru mine, sotul si copii mezeluri = otrava admnistrata lent, zilnic si in doze mici. Noi am renuntat de cam 3 ani la mezeluri, luam ocazional, acum nu mai luam deloc (extrem de rar prosciutto crudo pentru pizza). Daca ni se ofera noua si copiilor in vizita mezeluri mancam nu incepem sa facem teoria alimentatiei pe acolo dar noi nu mai cumparam. Am inlocuit un timp cu fripturi, snitele, chiftele iar acum am decis sa le taiem si pe astea, carne din ce in ce mai putina si din ce in ce mai rar si daca se poate din surse cunoscute. Ce vreau sa spun este ca nu cred ca mezelurile sunt un aliment indispensabil pentru un adult cu atat mai mult pentru un copil. La varsta asta gusturile inca se pot modela si nu e greu sa nu ii cumperi mezel daca nu vrei sa ii dai. Inca odata, nu postez asta doar ca sa ma iau la cearta cu tine, este parerea mea
angelynna82 spune:
Niko ma bucur ca e bine iubiticu 
Pio tinem pumnii maine sa fie totul ok, ne 
Felicic ma bucur tare mult sa te vad si te
am cu mare drag. Vlad e tare scump, ni-l arati si in poze, nu de alta da' ne e dor de el 
Si a mea alearga fff repede, cel putin prin casa...e jale, afara hmm, asa si asa
, mai nou ii place sa stinga tv-ul si reciever-ul Boom
, spre disperarea lui tacsu care se uita la meci![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Ah si vroiam sa va intreb ceva Andrei e inebunit dupa masline dar inebunit...El marele mofturos.Ce stiti constipa?????Cate pot sa ii dau odata??? Am vazut ca a aparut Babymom.Ne e dor de tine.Ai inceput munca????Ce fac baietii tai??? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Eu ii dau lui Matei sa pape singur cat vrea. Daca sunt cu sambure se lupta mai mult cu maslina dar pana la urma scoate samburele victorios, daca sunt feliate....papa ca pe seminte. Nu-i plac cu paine. Nu l-a constipat niciodata. Au mai iesit bucati in kk....dar atat.
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
piolica spune:
va multumesc foarte mult pentru gindurile bune. sa aveti o seara frumoasa si un weekend cit mai placut.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
AlexaM spune:
Piolica, multa sanatate Elsei si multa bafta maine!!!
Felicitari Niko si Joy!!!
Sunt perfect de acord cu Muhh in privinta mezelurilor. La noi au fost eradicate de muult de pe lista de cumparaturi. Rar mai cumpara sotul cand il mai apuca pofta...dar lui Matei...niciodata...inca.
Cel putin acasa nu va manca.
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
nikolici spune:

piolica piolica piolica

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Paula-Laura spune:

Buna! A mai trecut o saptaman, bine ca e weekend!
Joy felicitari!
Piolica multa sanatate Lizucai! Si multa bafta maine! Sa dea DD sa iasa din prima!
Niko ma bucur ca sunteti bine! Ai nasterea in apa inclusa in abonament? Super!
Ce am facut noi saptaman asta? In afara de faptul ca Mihnea a invatat sa se suie pe cada si sa calareasca calul cu picioarele pe sa
l-am inscris la gradi!
Pe 12 aprilie incepe (daca nu ma razgandesc pana atunci) ![]()
Pe mine m-a interesat cum arata gradinita, cate educatoare+ ingrijitoare sunt pe grupa, sa asigure si transport, sa aiba bucatarie proprie. Decisiv pentru a alege gradinita asta a fost si modul in care se purtau copii cu educatoarea si cu directoarea scolii (am fost in vizita la ora 6, la plecare). Si faptul ca pun accentul pe dezvoltarea personalitatii, nu impun program fix tuturor copiilor si nu ii lasa sa planga (cel putin declarativ)
Si m-a interesat sa nu le predea engleza la varsta asta
. Minusul ramane curtea f. mica, insa cum va merge la program redus va putea sa iasa afara cu mama dupa-masa
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Babymom, vazut poze 

Cat au crescut! Ce mare pare Victor! Incredibil cum trece timpul
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
nikolici spune:
`paula am o nastere gratuita, tre sa vorbesc cu administratia maternitatii, sa vad exact dc. pot naste in apa, sau doar pe masa.?E un vis de-al meu cu nasterea in apa de cand eram adolescenta ziceam ca eu voi naste in apa, nu stiu unde auzisem de asta.Sper sa si reusesc.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)