Bobocei de sept-oct 2008 (267)
Raspunsuri - Pagina 7
nikolici spune:
Buna fete,va multumesc pt sustinerea acordata!
Am fost la eco unde am vazut un pui de samburic mic cu inimioara.
. M-am cam enervat ca alea de la receptie au uitat de mine si am stat 45 de minute sa astept sa intru, normal timp bercehet sa-mi nevrozeze copilul, care saracul a urlat alea 10 minute de stat in cabinet ca din gura de sarpe, saraca Ada nu stia ce sa-i mai faca si eu numai linistita nu am stat la intalnire cu iubiticu.![]()
In sfarsit suntem acasa unde e liniste si pace si avem prioritate peste tot
.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
piolica spune:
Multumesc frumos pt sustinere (pt ambele chestii)
Laureta, i-am dat lichide si cu seringa, insa nu prea mai vrea, cred ca-i e sila de cite siropuri i-am dat (pe care oricum le-a vomitat), asa ca e mai usor cu lingurita. Culmea e ca doctorul pediatru mi-a dat niste supozitoare impotriva vomei, ca cel de la urgente care a venit miercuri acasa mi-a dat sirop, numai bine ca de cind am venit de la pediatru ieri seara are si diaree... asa ca am sarit din lac in put. Ne-am intors la siropuri...
O seara buna!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
nikolici spune:
alina vreau sa nasc la CMU, am o nastere gratuita in pachetul pe care il am si as vrea nastere in vania( nastere in apa).La recomandarea unei colege de serviciu care a nascut la maternitatea CMU, o sa merg pe mana doctoritei Doina Mihailescu, sper sa ne intelegem, azi am vazut-o doar ca sa-mi dea recomandare pentru eco si consultul il vom avea joi.Sper sa fie bine de data asta din toate punctele de vedere.
dya ma intrebai de dra cu care am nascut ce neplaceri am avut. Pai doar ca nu a dorit sa-mi cheme anstezistul sa-mi mai faca o doza de epi pt ca ea se grabea sa ajunga acasa la bebicul ei de 2 luni si cum era 12 noaptea mi-a bagat oxitocina la greu sa-mi mareasca contractiile ca sa se care, acest lucru mi-a fost relatat de asistenta care a stat langa mine.Nu mai zic ca in alea 3 zile de internare, nu a venit la niciun consult am fost externata fara sa fiu vazuta de vreun medic.M-a dezamagit extrem si am plans dupa toti banii care i i-am bagat in buzunar, o data la cabinetul ei privat cat si la nastere...the end
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
piolica spune:
Nikole, felicitari pt simburel / simburica.
Eu sint tare fericita, Elsa a baut 60 ml de lapte fara sa-l vomite...
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami mai spuneti odata pentru o "baba surda" de unde dati jos "grey's anatomy" cu tot cu subtitrare. pe last torent nu am reusit sa-mi fac cont , pliz help moama ce face dependenta asta din om neom![]() |
Eu iau serialele de pe http://thepiratebay.org/torrent/5025202/Greys_Anatomy_Full_Seasons_1-5
dar e doar pana la seria 5 inclusiv.
Si de pe last torent- mi-se pare ca merge si super bine..adica le ia repede
babytza spune:
Anca te inteleg perfect, ca si eu l-as da mai repede daca ar fi cazul sa ma intorc la munca. Din fericire, incepe sa mearga treaba cu unghiile si cu distributia si or sa vina niste banuti in plus din clipa in care mi se termina CIC-ul. Bafta multa sa gasesti ceva pe placul tau pentru Carla 

Niko felicitari pentru iubiticu mic 

Nocom ce bine ca merge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yupiiiiiiii, ca aseara am vazut pe site-ul dat de Sabinel
Dar fara traducere si incet ca trezeam fata ![]()
piolica ce faci maine la dr , IA ? Tin pumnii si ma rog sa iasa din prima incercare 
Ce bine ca a papat !!!!! Sa il tina in burtica ![]()
Imi retrag cuvintele ca nu a papat azi bine soricelul. Eu am facut la bucatarie snitele si fetele (tina cu 2 prietene) i-au dat un borcanel de fructe. Apoi a halit si 2 snitele mari 

Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza piolica ce faci maine la dr , IA ? Tin pumnii si ma rog sa iasa din prima incercare ![]() Ce bine ca a papat !!!!! Sa il tina in burtica Imi retrag cuvintele ca nu a papat azi bine soricelul. Eu am facut la bucatarie snitele si fetele (tina cu 2 prietene) i-au dat un borcanel de fructe. Apoi a halit si 2 snitele mari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da, IA! la orele 10-10:30 :) Orele 11-11:30 in Romania, ca sa va ginditi la mine:):):) Multumesc mult pentru gindurile bune!
Bravo soricelule. Abia astept sa se faca Elsa bine sa manince si ea ca in zilele ei bune, mnam-mnam!
baby_boy spune:
Piolica o sa ne gandim la tine si iti tinem pumnii!!
Imi pare rau ca Elsa e bolnavioara..chiar m-am gandit la voi..dar mi-am zis ca n-ai mai intrat ca o ai pe mama ta pe la voi. Multa sanatate!!
Nicole ma bucur pentru vestile bune cu samburelul
Claudinnapana la urma ati plecat la munte?
Poza e pe mail-ul comun.![]()
Babytza a papat bine soricelul
felicic76 spune:
piolica: tinem pumnii pentru maine, ne gandim si la Elsa sa se faca bine si va pupam pe toti trei (viitori patru)!

babytza: te stresezi mai mult decat este cazul, lasa baiatul in pace , o sa pape el {pup]
anca, dya, ange, baby_boy, nocom: [hya] si {pup]
nikolici: felicitari!!!!(si nu te enerva de acum)
simina: si eu sunt extrem de ingrijorata ca baiatul meu, nascut pe 19 oct, nu vorbeste (aici sa vedeti niste niste ghilimele, da?) coincidenta naibii: fix de cannd poate sa se catere mai bine pe mese, scaune si biblioteca, sa calareasca, efectiv, televizorul, sa alerge de nu-l putem prinde.... parol, daca-mi spunea cineva eu nu credeam : ce viteza poate prinde Vlad cand vrea, mama mama, nu-i vezi talpile pe asfalt
... intr-o fractiune de secunda este pe trotuarul celalalt
... din nefericire
, intelege tot ce vorbim in casa nu se mai pronunta cuvantul afara (daca afara este vreme urata), ba nici macar "ïesit", ca-si aduce ghetele....
Ne-am intalnit cu o fetita de aceeasi varsta cu el care vorbea: mami ei o intreba: cum face gasca? fetita: ga, vlad o tragea de geaca, cum face catelul? ham, Vlad vroia s-o dea jos din carucior... enciclopedia animalelor a continuat ceva vreme, fetita imi spune mie (si mamei ei) cum fac toate lighioanele pamantului, Vlad mai avea putin si-i dezmembra caruciorul
, ii verifica rotile si-l impingea in totti bolovanii din drum, apoi se apleca sa vada de ce nu mai merge
La final ne despartim: ii spun lui Vlad ca plecam, el intelege, sa spuna si el pa....pauza.... fetita striga "pa", el nici maca nu s-a mai intor spre ea, mergea omul spre casa, degeaba i-am repetatsa spuna si el "pa" fetitei, nu a vrut sa mai intoarca capul, privea doar inainte