Bobocei de sept-oct 2008 (267)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nu am mai scris de ceva timp, Elsa a avut o enterocolita fff nasoala, cu vomitat la greu, temperatura, diaree. Inca este f sensibila, nu maninca mai nimic, de miercuri seara pina aseara a vomitat mai mult de 40 de ori... a fost groznic. Azi a vomitat o data, asa ca zic ca e 'pe vindecate'. De azi dimineata a baut numai 90 ml de lapte, si aia cu lingurita (ca de cite ori a baut cu biberonul a vomitat imediat ca o fintina arteziana), in rest nu a vrut nimic altceva. I-am facut morcovi, nici nu a vrut sa se uite la ei. Cam naspa... Ca sa nu va spun ca a pierdut 400 de grame. Am inchiriat un cintar de la farmacie ca trebuie sa stau cu ochii pe greutate si daca mai scade mult sa mergem la spital. Sper sa nu fie cazul ca mi se pare ca e mai bine acum. Nu mai are febra, nu mai vomita ca ieri...asa ca sper intr-o vindecare cit mai rapida.

Am si o veste buna, maine e ziua cea mare, mergem la spital, sper sa fie cu ochisori din prima incercare.
Joy, inca o data felicitari!

Scuze, am citit cam pe diagonala, nu mai tin minte nimic din ce am citit in afara de Joy.

Multi pupici.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Piolica off Doamne, prin ce a trecut micutza!!! Ma bucur ca e spre bine, este groaznic pentru ei! Va tin pumnii stransi stransi pentru maine!!!

Simina nu e cazul sa te alarmezi DELOC! Este in "limite normale" ca sa zic asa.... Sunt copii care spun mai multe dar si copii (multi dintre ai nostri) care tot doar atat zic! As intelege sa va ingrijorati daca nu scotea nici un sunet, dar asa... o doar o chestiune de timp pana va incepe sa zica de toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lavinia ma bucur sa te citesc Ce veste buna, ca mai stai acasa cu baietii !!!!

piolica offf, saracutza prin ce a trecut Multa sanatate , sa va faceti bine sa nu ajungeti la spital

Simina nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. E asa cum spune si Nocom, unii spun deja cateva cuvinte (chiar multe) altii nu, doar 2-3

Anca Aici sunt unele gradinite particulare unde pretul pe luna este de 1700 ron te ia capul si nu alta....Dar au de toate : transport, camere video, asistenta la usa curte mare, camere spatioase, mancare excelenta , situate in centru in zona ambasadelor, cu extra activitati , cu spectacole si tot ce vrei. Dar totusi mi se pare enorm...Daca nu intervine nimik, eu as vrea sa il dau de la 3 ani la una de stat. Am 3 sau 4 in zona si de 3 stiu clar ca sunt ok . Dar ramane de vazut, ca daca e nevoie mergem si mai devreme...

Revin, trage piciul de mine

Asa, am revenit De bine ce ne laudam ca papam excelent, ieri si azi a mancat mai prost. Azi foarte putin. Insa spre fericirea mea, azi nu a vrut ce papa el de obicei ci altceva. Am deschi borcanel de orez cu sunca si ciuperci. E delicios, am gustat si eu si e si cu bucati mari. Si a papat aproape jumatate. Din ce mananca el de mai bine de 4 luni nici macar nu a vrut sa guste .Eu zic - ca e de bine , vrea ceva nou Maine ii fac musaca, era preferata lui

Niko , Ada haideti fetelor cu vesti , cum e samburelul ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

POZE NOI CU BAIETII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am crezut ca are si Ada samburel cand a zis Babytza hai cu vestile( da m am prins ca s au dus impreuna )

piolica multa sanatate, incearca sa i dau cu seringa lichide cate putin la 10-15 minute.Multa sanatate

lavinia frumosi baieti , arata foarteee bine

lumi multa sanatate, uf faceti pe rand :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piolica offf, prin cate a-ti trecut, multa sanatate si ne sa nu ajungeti la spital

Simina eu zic sa nu te ingrijorezi, a mea vb mai mult pe limba ei, zice unele cuvinte clar dar restul pe bebeliceasca

Lumi multa sanatate

Babymom tare frumosi baietii tai

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lavinia ce au crescuta baietii, ce frumosi sunt Imi place cum ii sta lui Victor cu ochelarii pe nasuc Si ce scump e cutzulache

Aoleu, Laureta nu mai spune asa, ca ma bate Ada

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mai spuneti odata pentru o "baba surda" de unde dati jos "grey's anatomy" cu tot cu subtitrare. pe last torent nu am reusit sa-mi fac cont , pliz help moama ce face dependenta asta din om neom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Piolica , uooof, prin ce mai treceti si voi!! Imi pare rau, saracuta Elsa! sa se faca bine cat mai repede si sa ceara iar mniam-mniam! Si tie rezistenta, mami!

Bafta la marea incercare, sa iasa din prima!!

Lumi, mi-e mila de tine, asta iti mai trebuia acum! Multa sanatate, pune-l pe tati sa iti faca o frectie buna si ia aspirina/paracetamol sa treaca si sa te pui pe picioare. Mult curaj, mami, si sanatate! Ne gandim la tine luni!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babytzule, si eu vreau la stat de la 3 ani...dar trebuie sa ma intorc la birou din august si caut o "solutie". Bona iese din discutie, cel putin in cazul meu, pentru ca prefer sa fie la o gradi particulara, cu supraveghere si intre copii decat sa dau banii unei bone. Am avut si o experienta neplacuta cu o bona a nepoatei mele asa ca...La cresa de stat sunt 30 de mititei in grupa

Simina, fi-mea e nascuta in August 2008, zice ma-ma, ma-mi mea , bebe, ham si miau , da-da & nu-nu cu intonatie si ca raspuns la o intrebare... si cam atat. Dar intelege absolut tot. Nu te ingrijora, adica e prematur sa-ti faci acum probleme. Nepoata-mea a vorbit dupa 2.5 ani si direct corect.

Piolica, multa sanatate Elsei si pentru tine maine. Doamne ajuta

Deci i-am dat Bio-Cin...Doamne ajuta

Carla & mami

Mergi la inceput