Bobocei de sept-oct 2008 (267)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Anca bine ati revenit.
Nu am auzit de siropul ala insa m-ar interesa si pe mine de unde l-ai luat?E recomandat si pt copii asa mici?
Si Andrei are zile cand mananca fff putin uneori ma intreb cu ce traieste??El macar bea lapte si asta il mai tine.
Si eu cred ca o sa il duc la gradi particulara s-a discutat mult pe aici pe tema asta acum recentSi la noi preturile sunt cam tot asa cel mai ieftin e 700 ron cel mai scump 1400ron.

Anca acu am constientizat ce putin mai e pana in august gata fetelor se pare ca se apropie momentul cel neasteptatpuii fac 2 ani in curand...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anca din pacate la Buc,cel putin la mine in cartier nu gasesc gradi mai jos de 12,13 milioane:(vb ta exorbitante preturi!

de Luca

Mergi la inceput

Apropo de gradinite,pe voi ce v-ar interesa sa aiba gradinita,adica ce conditii sa indeplineasca,gen sa aiba camere,sa aiba meniu ok,etc.Eu vreau sa aiba camere de filmat,sa aiba mancare mai naturala,fara mezeluri si dulciuri si sa-i culce pe copii la cerere adica cand ii este fiecaruia somn nu obligat fortat la 2 trebuie sa doarma.Voi la ce v-ati mai gandit?

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

hello,
eu bolesc de dimineata... acum e ceva mai bine, dar nu roz. cred c-am racit, ma doare gatul si am ceva febra, ma doare tot corpul... bine ca-s hunii cuminti...

pup fetele grijulii, cu cresa nu am ce mari pregatiri sa fac, decat psihice, ptr mine. mai am ceva de calcat, dar mai e timp, azi n-am reusit sa fac mai nimic... nu cred ca pregatesc niciun rucsacel, ca deocamdata n-am luat... poate maine, daca pot sa ies din casa.

ada, noi am facut prevenar, nu pot sa-ti spun daca e de bine sau nu, nu vad niciun efect benefic. inca.

ai mei nu se bat, inca, doar isi fura jucariile si se trag de par. se pune?? aaa, si ma trag si pe mine mai nou de par, desi se pare ca au cam rarit-o cu muscaturile.

musette, un ochi plange cand iti raspund la intrebare, dar iti raspund: camere cu posibilitatea de a vedea eu pe net ce se intampla acolo, cabinet medical propriu, dotat cu tot ce trebuie si cu verificarea fiecarui copil inainte de a intra in clasa (ai muci, tusesti, pa-pa, azi stai acasa), spatiu de joaca mare in aer liber, meniu ok, personal calificat, paznic/paznici (dar nu din cei pe care pot sa-i bat si eu). plus tot ce ai mai spus si tu.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Crinei ffff rar i-am dat sa guste mezeluri din aceleasi motive ca a lui Nerantula

Mai este inca un magazin cu produse bio: mezeluri/branzeturi si sucuri pe Dna. Ghica, sunt din Sibiu, tare bune, am luat branzica de bivolite si Crina a mancat foarte bine.

De maine punem in functiune olita...de cateva zile caca, asa ca incepem sa socializam, sper sa aibe si efect

Anca bine te-am regasit. Imi pare rau ca nu papa Carla, ziceau fetele de seminte de catina...da' nu stiu daca este pt pofta de mancare sau imunitate

Offf, si aici sunt gradinite p[articulare, char si crese insa nici nu vreau sa ma gandesc la ce preturi practica...salariul care l-as avea s-ar duce direct acolo fara sa ramana bani macar de un pampers, de asta nici nu stiu ce sa fac...cred ca inclin sa mai stau acasa pana o duc la o gradi de stat

Ada si pe mine ma intereseaza sa ii fac prevenarul, insa nu stiu...se poate face si dupa 2ani sau fix la 2ani...helpppp, mi-s cam blonda

Mai am si eu putin si termin mancarea...maine cred ca bag iarasi rufe la spalat

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ancule io am probat Biocinu la Inisa ( ce n am probat la ea) si a fost apa de ploaie. Am citit ca unii copii a mers, bafta

Mergi la inceput

lumimultumesc mult,nu vreau sa te intristez,pe nimeni nu vreau,nici noi nu ne-am hotarat ca Luca va merge la particulara,in functie de bani dar ma intereseaza asa sa vad voi le ce v-ati gandit si daca diferenta intre gradi de stat si particulara nu e mare ca si conditii, probabil ca voi alege cea de stat,deocamdata sunt la sondat terenul.eu am fost la gradinita de stat si am niste amintiri foarte frumoase de acolo.Imi amintesc ca aveam multe jucarii,ca faceam tot felul de activitati dar era cu program scurt,mancam si dormeam acasa.Eu am luat in calcul varianta gradinitei particulare macar un an pana va face 3 ani si nu va mai purta pampers,va manca singurel toate mesele etc.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Am gasit o gradi, cea de care va ziceam cu 850 ron/luna care au camera de supraveghere, atat inauntru cat si afara. Asta intr-adevar e un mare plus, cel putin din punctul meu de vedere. Vedem cum face...

tuturor!

Bio-cin, am gasit in farmacii, Spring Pharma e producatorul. De la farmacia Dona l-am luat, cred ca au si la altele.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

lumimultumesc mult,nu vreau sa te intristez,pe nimeni nu vreau,nici noi nu ne-am hotarat ca Luca va merge la particulara,in functie de bani dar ma intereseaza asa sa vad voi le ce v-ati gandit si daca diferenta intre gradi de stat si particulara nu e mare ca si conditii, probabil ca voi alege cea de stat,deocamdata sunt la sondat terenul.eu am fost la gradinita de stat si am niste amintiri foarte frumoase de acolo.Imi amintesc ca aveam multe jucarii,ca faceam tot felul de activitati dar era cu program scurt,mancam si dormeam acasa.Eu am luat in calcul varianta gradinitei particulare macar un an pana va face 3 ani si nu va mai purta pampers,va manca singurel toate mesele etc.

de Luca

Irina exact asa m-am gandit si eu pana la 3 ani si apoi la gradi de stat.
Pe mine pe langa ce ati zis voi ma intereseaza mult si sa fie o educatoare buna priceputa sa faca diverse activitati educative sa se vada cum progreseaza copilul nu ca merge acolo degeaba.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare fetele!
Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema-am un nepotel nascut pe 12 octombrie 2008 si nu vorbeste inca-zice doar mama,tata si cam atat.Ai vostri zic mai multe cuvinte?Credeti ca e ceva grav?

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput