Bobocei de sept-oct 2008 (267)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Dya, imi pare rau ca mesajul meu ti-a sunat asa alarmant, era vorba de o limita a mea .. poate am pus gresit intrebarea, normal ca Xor ii da sunca, daca a zis, as fi vrut sa stiu daca are un producator special, sunt unii care fac in 'serie mica' mezeluri aproape bio, oricum fara atatia fosfati, nitriti, nitrati & co, poate chiar cineva de la tara care se pricepe, eu stiu .. Nu vreau sa starnesc o polemica despre cat de sanatoase sunt alimentele pe care le gasim in rafturi, doar ca unele mie mi se par mai putin nocive decat altele. Dintre cele mai nocive mi se par mezelurile. Cele pe care le gasim in orice hipermarket. Eu tot caut pe undeva mezeluri bio, pe afara exista, de exemplu borcanelul cu paste si sunca de la Hipp e bio, as vrea sa gasesc sunca aia si separat ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

AM si eu o intrebare tip sondaj...

Prevenar. Stiti ceva de el? Babymom, daca iti mai arunci un oki... orice feedback e apreciat. Luni as vrea sa i-l fac lui Teo, inainte de intrarea in colectivitate...
O fi de ajutor, sau mai mult ma complic???

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada, tocmai am aruncat un oki . Tu nu mai raspunzi la telefon, sau pur si simplu n-am eu numarul corect??!! Tocmai am incercat sa te sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Joy, multi pupici si felicitari pentru sarcina!!!

Carla & mami

Mergi la inceput

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Eu tot caut pe undeva mezeluri bio, pe afara exista, de exemplu borcanelul cu paste si sunca de la Hipp e bio, as vrea sa gasesc sunca aia si separat ..

Eu am gasit intamplator un magazin cu mezeluri si branzeturi bio. Sunt aduse de la Oradea. Branza, cascavalul sunt chiar bune insa mezelurile.... depinde de gust. Sunt total diferite fata de gustul de "mezel"cu care m-am obisnuit. Mi se par putin cam sarate si la gust semana putin cu "prosciuto" ce-am gustat eu. Adica se simte ca sunt naturale si nu au alte arome pe langa. Daca vrei sa vezi magazinul este undeva vis-a-vis de sp. Colentina, parca (pe Stefan cel Mare).

Aa, si ma gasesti la magazin si alte chestii bio, gen gemuri, paste etc. Iar preturile sunt f ok.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Multumesc mult pt urari!

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Joy, o sa incerc si eu cu prima ocazie, multumesc! Presupun ca sarea este alternativa naturala pentru chimicalele de la cele 'clasice', dar o sa incerc sa desarez pe felii, poate merge?
Oricum, merita incercat la mine, Gruia este clar carnivor, ca taica-su, iar acesta poate fi un prim pas catre un mic dejun neblenduit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Ada, tocmai am aruncat un oki . Tu nu mai raspunzi la telefon, sau pur si simplu n-am eu numarul corect??!! Tocmai am incercat sa te sun...

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
_
"Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."

sooory, e acasa tel acela,si eu nu...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula

Am lipsit putin . Suntem bine, Carla e sanatoasa, mofturoasa, vesela si plina de energie. E o vreme mizerabila la noi, asa ca stam in casa, din pacate.

Vroiam sa va intreb daca ati auzit de Bio-Cin, cica e un sirop pentru pofta de mancare natural (ma rog, asa am auzit) pe baza de drojdie. L-am luat si ma uit la el nu i-am dat inca Carlei. Nu mananca aproape nimic toata ziua, si laptele l-a redus la 150-200 ml/zi. Deci greva

Sunt in cautarea unei gradinite particulare, din August trebuie sa ma intorc la birou iar ideea cresei nu-mi surade defel. Sunt insa exorbitante preturile pentru un program prelungit, adica 7-17, 850 ron/luna...

Voi ce faceti cu piticii?

Carla & mami

Mergi la inceput