Bobocei de sept-oct 2008 (267)
Raspunsuri - Pagina 3
Nocom spune:
dya si daria este innebunita dupa masline, mananca cate 8-10 odata!! Da, constipa, dar nu exagerat, adica in loc de 2 kk/zi face 1, cand papa multe masline...
AnaRobert Bine ai venit! Nici Daria nu mananca sandwichuri dimineata, desi acum vreo 3 luni manca, pur si simplu nu mai vrea. Vrea tot fructe, ii plac mai mult, si este si singura mancare pe care inca o mai pasez.. poate de aia....S-o fi lenevit!
Noi la 7 bem lapticul si la 9 mancam fructe...
dyanira spune:
Nocom si Andrei tot asa mananca cate 10 din alea mari odataSau daca sunt in magazin si le vede trebuie neaparat sa ii luam ca altfel e jale...altceva nu vrea niciodata.
Dar la el am observat ca atunci cand mananca masline a doua zi ori nu face kk deloc ori face dar ff putin.
Fetele care aveti probleme cu constipatia ce ceaiuri le dati?Eu ii dau musetel, tei si sunatoare.As mai incerca si altele daca ar fi mai bune.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Xor spune:
he he..si noi facem parte din clubul fanilor pentru masline!!!....mi-a sterpelit o data o maslina din farfurie si cu viteza vantului a bagat-o in gura....nu a vrut sub nici o forma sa-mi dea samburele....il molfaia de zor nevoie...cu maare greu i l-am sustras dintre dinti. Ii mai dau si eu masline dar nu mai mult de 2-3...
Dya - pentru constipatie este un siropel la plafar, de la Hypocrate din pere, prune si smochine...cu el s-a tratat nepotica mea care are mari probleme cu constipatia....i-am dat si eu intr-o singura zi lui mark si a facut kk de 3 ori. Mentionez ca era de consistenta normala, nu l-a deranjat la burtica
kllemi spune:
Buna ziua
ada multumim de cafea si pepsi..am gustat si eu un pic mai devreme dar nu am putut sa postez nimic...treaba asta multa ma omoara
Am vazut ca vorbiti de masa de dimineata...si eu ca si xor..ii dau sa aleaga ce vrea sa manance...si bineinteles ca almette cu iaurt invinge intotdeauna ....deci altceva nu vrea sub nici o forma...chiar nu stiu ce as mai putea sa incerc....as vrea sa cred ca la un moment dat, se va satura de asta...fructe nici sa nu le vada decat daca le tai frumos pe o farfurioara si i le asez in fata in timp ce se uita la Oraselul lenes ....dar asta sa nu fie dimineata..
dya si noi mancam masline la greu...nu se constipa..dar face mult mai tare si se cam, screme mult (chinuie) cand face.....dar cu toate astea pot eu sa-i refuz???cand imi arata la frigider cutia cu masline??
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dyanira spune:
Xor multumesc.Nu stii exact denumirea siropelului ca il trimit pe sotu si el nu stie decat daca ii spui mura in gura
Kllemi asa si Andrei si nu pot sa il refuz ca el si asa nu e mare mancacios si macar vad ca cere si el ceva de papa.
Diana
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Xor Dya - Laxativ sirop, extract natural - de la firma Hipocrate |
Multumesc mult
Diana
angelynna82 spune:
neatza mai pe la pranz
Niko bafta la eco
Ada multam de tratatie
Dya eu i-am dat masline si le papa fff bine , nu stiu daca constipa, si eu am siropelul acela de care zice Xor, tare bun e
Babymom ce dragut Victor , asa ne raspunde si Crina...precum Dragos al tau
aveti vreo idee: s-a aprobat proiectul "bona pentru propriul copil"...m-am interesat pe net dar nu e nimic, ma gandesc ca asa mai pot sta acasa cu Crina...si ne vin si niste bani, multam anticipat
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Nerantula spune:
Xor, tu dai sunca din magazin lui Mark? Nu e cam ... toxica?
Lui Gruia sigur i-ar place chestiile astea roz, insa nu i-am dat pana acum, nu am gasit nicaieri bio si nu risc altfel, cand ma uit pe eticheta ma trec fiori
Babymom, imi pare rau ca nu papa Dragoselul, nici Gruia e nu foarte departe, dar mai tare imi e ciuda pe mine ca iar am inceput sa insist ... am o manie cu fructele astea, sa le manance, si ma tot surprind imbiindu-l in toate felurile, sunt sigura ca mai rau fac, dar nu ma pot abtine
De 2 saptamani e constipat rau, numai maslinute face, e posibil Nikvormul sa fi avut acest efect?? Am mai dat Lassbaby, are efect o data maxim si atat, apoi revine .. fructe nu mananca, ciorbica numai, dar se pare ca nu ajuta, uof ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita2
dyanira spune:
Nerantula nu te supara pe mine dar eu cand am citit mesajul tau a trebuit sa recitesc inca o data ca am avut impresia ca Xor ii da otrava copilului ei ca ai zis ,,eu nu ma risc la asa ceva..."
Ah si vroiam si eu sa te intreb ca ai zis ca insisti cu fructele tu crezi ca fructele astea care se gasesc in comert sunt asa bio chiar si alea de zic ei ca sunt bio....
Diana