Bobocei de sept-oct 2008 (267)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

pio ora se da inainte in ultima sambata din martie ...sa natate multa Elsei

Am citit si eu ce sa intamplat cu mamica gemenilor ...foarte tragic ....fara cuvinte..

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Pio ma bucur sa aud ca Lizuca e mai bine DD ajuta in continuare. Cat AMR pana la testare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Neatza fetelor!!!

si pentru toata lumea din belsug!!!

O saptamana excelenta tuturor!!!

Si multa sanatate!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

HAi ca incept cu un subiect greu asa la prima ora a saptamanii...

Credeti ca pentru copii e mai bine sa fie singuri la parinti sau sa fie 2 sau 3 ... si de ce?

Am o dilema si poate ma ajutati voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

HAi ca incept cu un subiect greu asa la prima ora a saptamanii...

Credeti ca pentru copii e mai bine sa fie singuri la parinti sau sa fie 2 sau 3 ... si de ce?

Am o dilema si poate ma ajutati voi...

buna dimineata,

sant si eu o mamica de sept 1998 si sept 2008.sant activa pe alte topicuri pe aici ,dar am zis sa intru si pe la voi.un schimb de info ,prinde intotdeauna bine!

eu zic ca e bine sa fie 2 !
stiu din proprie experienta ..ai mei frati s-au casatorit repede si eu mezina ,am ramas singura la parinti .s-au schimbat multe dupa ..m-am simtit asa de singura ,eram si la inceput de pubertate cand as fi vrut sa imi impartatesc secretele cu sora mea mai mare ...dar ea era deja la casa ei.

apoi ,diferenta intre copii mei e de 10 ani .e atfel baiatul cel mare acum ,se bucura asa de mult ca are si el o sora .se ia cu ea cand se mai plictiseste ,traiesc emotiile impreuna,,se iau unul cu altul (chiar daca diferenta e mare ,baiatulmeu e tare mamos) e super sa ai doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

AlexaM, parerea mea este ca pentru ei la un moment dat se va dovedi mai bine sa fie doi, 3 sau cati or fi.
O sa iti expun cazul familiei mele.
Diferenta dintre mine si fratele meu este de 3 ani. Eu am avut de la inceput fata de el o atitudine 'ce cauta asta aici'?Incurajata probabil inconstient de tatal meu care si-a mai dorit inca o fetita si mi-a tot spus cand era mama gravida ca o sa mai am o surioara..si nu a fost surioara ci fratior (ca pe vremea aia nu aflai decat la nastere ce este).Asa ca l-am tinut mai mult in suturi (la propriu sau la figurat)...cand deja a crescut incepuse sa isi manifeste si el 'ura' fata de mine si se ajungea la conflicte pe fata. Foarte greu de suportat de mama care ne crestea pe amandoi, si motive de mare suferinta pentru ea care ne vedea certandu-ne din orice ....nu stiu daca in mintea noastra de copii am capatat de atunci gusturi total diferite (eu placinta cu branza, el cu mere, eu piure, el cartofi prajiti, eu ciorba, el supa si tot asa).
De-abia cand am ajuns eu la facultate si am intampinat primele drame sentimentale mi-am dat seama ca ma pot baza pe el...si atunci a inceput sa creasca in ochii mei...si cand a murit mama am devenit frati pe bune...
Acum povestea asta poate fi interpretata cum vrei...si ca pro si contra.Dar eu consider ca nu stiu ce as fi facut fara el in momentele grele ale existentei mele si ca m-a ajutat foarte mult faptul ca l-am avut...desi ca sa spun asa incepuseram prost....

DAR
Eu am fost incurajata de la inceput ca astept o surioara si nu eram pregatita pentru un fratior...inconstient cred ca a contat mult timp
Tatal meu si-a manifestat mereu preferinta pentru mine in defavoarea fratelui meu.
Mama a fost la fel de iubitoare cu amandoi, dar deja raul fusese facut de tata....

Deci eu cred ca desi uneori ti se pare ca ai de furca suportant certurile dintr doi frati (certuri despre care se spune si pe aici) cred ca merita la un moment dat cand se maturizeaza si se descopera unul pe altul.Si ca au pe cine sa se bazeze.

Iar acum cu toate teoriile pe care le citim eu nu cred ca mai pot aparea situatii de genul celei care a fost la mine in familie cu tatal meu si abordarea lui...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

NEATA,

AlexaM, AlexaM... ce-mi faci tu mie de dimineata...... sa o iau cu inceputul....

Noi santem 4 frati la parinti, eu si 3 baietei , nascuti toti din 2 in 2 ani... Am atatea amintiri frumoase din copilaria mea, ca as putea umple cateva capitole fara sa stau prea mult pe ganduri... Mergeam la scoala impreuna, ne jucam impreuna, ne certam impreuna, ieseam afara impreuna, ne acopeream unul pe altul cand faceam prostii, ne ajutam cu problemele legate de fete/baieti....

Acum ca suntem oameni mari, fiecare avem cate 2 copii, (1 fata si un baiat ) si este minunat sa ne intalnim si sa ne crestem copiii impreuna. Stam cu totii in Bucuresti dar in colturi opuse ale orasului si nu ne vedem zilnic, dar nu este we in care sa nu ne intalnim ori cu totii ori pe bucati si sa nu ne stim viata in cele mai mici amanunte...

Este adevarat ca am un frate preferat, pe cel mic, cu el m-am inteles intotdeauna minunat, dar ii iubesc pe toti in mod egal desi diferit, si nu mi-as putea inchipui viata fara macar unul dintre ei...

Mai trebuie trasa vre-o concluzie???? CAT MAI MULTI FRATIORI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neatza!

alexa cred ca toate raspunsurile vor fi pro mai multi fratiori!nu cred sa fie cineva sa fi crescut singur la parinti si sa zica ca e f biune asa,eu una am crescut in familie numeroasa mai am 3 surori si un frate si am avut o copilarie f frumoasa,si chiar daca mama a albit timpuriu din cauza noastrane-a crescut frumos pe toti 5 !asa ca daca intrebarea ta e cu bataie lungasi va ganditi la bb 2 eu zic ca da,merita sa ai cel putin 2 copii

noi am vrea 3,sa vad daca pot face 3 cezariene

de David si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

AlexaM, te-am citit si la alt topic mai demult dar nu cred ca ti-am raspuns. Eu am doua surori mai mari si vreau sa-ti spun ca e minunat. Cel mai de pret cadou pe care parintii il pot face copilului lor este un frate/o sora sau chiar 2, 3

Mai bine ne-ai spune temerile tale ca iti putem raspunde concret cu privire la ele.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

alexa M aceeasi dilema ca si tine o am si eu.eu sunt singura la parinti si pot spune ca mi-a fost foarte,da foarte bine.Nu am vrut niciodata frati sau surori,lumea cand ma aude zice ca sunt egoista ca am fost singura....poate,nu stiu dar trebuie sa recunosc ca a fost minunat sa fiu rasfatata familiei si tot universul sa se invarta in jurul meu. Majoritatea cunoscutilor (si aici includ si fratii mamei mele,ai sotului etc)care au frati nu se prea inteleg dar asta cred ca tine de educatia care le-o dau parintii si sper din tot sufletul daca o sa mai avem un copil sa reusim sa-i crestem pe amandoi in asa fel incat sa se inteleaga bine intre ei,sa nu facem diferente.

de Luca

Mergi la inceput