Bobocei de sept-oct 2008 (267)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

maaama ce subiect greu la sfarsit de capitol asa...
si mi-s si activa de la 6.30 ca am fost la dr. sa recoltam pt gradinita si sa-i fac lui Radu Priorixul.
A mers totul ok, desi mi-a fost cam greu singura cu amandoi, au devastat cabinetul doctoritei, Teo a vrut sa plece cu o fetita acasa, a spus tot felul de chesii haioase, ma rog, am ajuns cu bine acasa.
Mi-au cam miorlait de foame, ca abia la 10 am ajuns sa le dau, Radu mi-a scotocit prin sacosa si a mancat fructele in timp ce eram in cabinet... Teo a trebuit sa astepte pana am iesit.
Nu am facut prevenarul, Teo avea 37.6 rectal si dr a zis sa mai asteptam o zi, si sa-i mai iau temperatura, sa stim daca asa e la el sau ne pregateste ceva...

Teo are 14,2kg si 99cm, Radu are 11,8kg si 82cm.

Referitor la "sondaj", de cand am amintiri despre mine, ele contin strigarea "VREAU O SURIOARA"
Deci va zic din persperctiva unui copil de 2-3-4-5 ani, singur la parinti, eu vroiam o surioara. Dupa ce am avut-o, pe la 7 ani, aveam grija de ea, si as fi facut orice pt ea. Pana a crescut mai maricica si a inceput sa-mi strice lucrurile, sau sa planga doar ca sa vina tata sa ma traga de urechi. Aici a fost o perioada in care ne-am mai ciondanit, ne-am mai si caftit... un factor agravant a fost, zic eu, ca nu stateam prea mult impreuna, ea a fost mai mult la bunici pana pe la 7 ani. Ne vedeam in we, si descarcam toate energiile, si negative si pozitive.
Apoi ne-am apropiat din ce in ce mai mult si nu cred ca mi se putea intampla ceva mai bun decat sa am o sora, bine, asta pana la avea doi copii ai mei.
Suntem diferite, dar cumva unite si viata e mai frumoasa asa, zic eu.
Nu e nicio garantie ca daca ai frati nu esti/ramai singur/la un moment dat.
Firea, necazurile, moartea sau alegerea de a trai pe alt continent te pot indeparta. Nu cred ca asta e.
E cumva altceva, o alta dimensiune a copilariei pentru cei care cresc mai multi langa aceeasi mama.
Cand sora mea a fost diagnosticata cu cancer a fost ingrozitor, mi-a fost frica, si mila si ura, nu pot sa descriu ce am simtit. Asta referitor la faptul ca nu exista garantii.
Dar copilaria noastra impreuna, si anii de pana acum nu ni-i poate lua nimeni.

Pe de alta parte, parerea sotului meu, copil unic. Mi-a spus din prima (de cand l-am avut pe Teo, pana atunci nu vroia deloc copii) ca trebuie musai sa fie doi cel putin, ca sa nu creasca cum a crescut el, singur, cumul al tuturor dorintelor de implinire si succes ale parintilor care s-au sacrificat pentru el... stiu ca suna ca la filme, dar nu cred ca nu ati intalnit asta in realitate.
In fine. M-a busit plansul gandindu-ma iar la sora-mea. Nu stiu daca se intelege ce am scris. Acum speram ca e bine, se interneaza in aprilie pentru o noua verificare, ne rugam sa fie totul bine si sa-i dea unda verde la bebici, ca asta-si doreste.
Eu zic ca asa-i frumos, daca se poate, cat mai multi copii. Ca ai de unde sa oferi dragoste. Oricata.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

Salutare!

AlexaM, eu deocamdata am doar un copil, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, as mai vrea, macar o surioara sau un fratior. Sotul zice sa mai asteptam, insa, ca idee, si el vrea. Eu mai am un frate, am copilarit impreuna cu doi verisori gemeni, deci am fost vreo 4 inscrisi la traznai si aventuri la bunici Foarte, foarte frumos. Mai am si eu niste temeri, legate de nastere (mi-e frica, asa cum mi-a fost si la Ana), legate de bani, pt ca sunt convinsa ca idiotii taie din indemnizatie, si ce sa fac cu 550ron, si ar mai fi...stam intr-un apartament de 40mp, cu baie si bucatarie f mici...Dar daca trag linie, tot vreau inca un copil, cumva ne descurcam noi Hai ca m-am lungit...Scuze

Ada, sper sa fie bine sora ta. Am auzit si am avut in jur atatia oameni bolnavi, tineri, rapusi sau nu de boala, incat m-a pus tare pe ganduri. Sa fim sanatosi, chiar este cel mai important lucru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Acum ca reusesc sa vad tastatura dupa ce am terminat cu plansul citind postarea Adei, sa zic si eu: categoric minim 2! Sunt copil unic si am simtit si simt intens sentimentul de saracie, sa nu stiu cum e dragostea de frate/sora cu absolut tot ce decurge din ea, nu ma apuc sa enumar ca nu pot cuprinde in cuvinte si, mai ales, nu pot sa imi imaginez decat foarte putin din ce ar insemna asta ... Daca as fi reusit sa am copii mai tanara, probabil cifra 'perfecta' ar fi fost 3, insa e tarziu acum ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alexa intre mine si fratele meu sunt 4 ani...ne-am jucat impreuna,me-am certat,ne-am si caftit,am mintit unul ptr celalalt,acum vorbim despre orice,ne bucuram de reusitele si bucuriile celuilalt si ne intristam daca unul dintre noi are vreo problema.Nu-mi imaginez cum ar fi fost viata singura fara el.
Deci da eu sunt ptr .frati,surori ce o fi

Ada d-ne ajuta sa fie bine surioara ta si sa primeasca numai vesti bune

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ada imi pare tare rau pt sora ta.Ii doresc din tot sufletul sa se faca bine.
Despre frati eu am o sora cu 9 ani si ceva mai mica ca mine am avut tare mult grija de ea am iubit-o mereu si acum imi e tare draga si ne intelegem tare bine.Ea acum se va casatori si probabil noi vom fi nasii.Ah si inca ceva ea il iubeste pe Andrei mai presus de orice a spun sincer cred ca nu am mai zis-o pana acum dar uneori am impresia ca il iubeste prea mult si sufera tare ca nu il vede zilnic.
Eu as vrea tare ca Andrei sa mai aiba frati dar din pacate incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu va fi asa.

Gata nu mai scriu despre subiect ca ma apuca plansul

In alta ordine de idei am inceput de ieri sa ii dau siropul acela de fructe laxativ de la Hipocrate a luat deja 2 doze inca nu se vede efectulVroiam sa intreb fetele care l-au folosit (Ange, Xor etc)cat timp se da???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mai vroiam sa spun ca m-a marcat tare cazul mamei de gemenasi care a muritMa tot gandesc de atunci la bietii copilasi.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello, hello!
Elsa e mai bine, dupa un caca furios ieri seara de a dat peste cap legile gravitatie, ca i-a ajuns pina la git, acum e mai bine.
Alina, peste 2 saptamini o sa aflu ce si cum. Sper sa fie cu ochisori, mai ales de cind citesc ce se vorbeste pe aici, chiar ca-mi doresc din toata inima sa fie testul pozitiv, eu dorindu-mi 3 copii. Dar asa cum spunea si Nerantula, timpul imi este putin impotriva, ca nu mai am mult si fac 37 de ani.... dar eu tot sper macar sa avem bb2, daca nu se poate si bb3.
Alexa, eu am o sora cu 10 ani mai mare decit mine, e drept ca in copilarie ea avea mai mult grija de mine, (de fapt si acum face la fel), insa de cind am ajuns eu pe la 17-18 ani sintem cele mai bune prietene. Ea este totul pentru mine, daca fac abstractie de familia mea proprie. Este o legatura ff puternica, iar de cind o am pe Elsa, iar ea este nasa ei, parca relatia naostra e si mai strinsa. nu e zi sa nu ne auzim, sa nu ne spunem bucuriile si necazurile, sa ne reconfortam una pe alta si sa ne simtim bine ca ne avem una pe alta. Destinul a facut ca eu sa fiu f departe de ea, insa asta 'ne-a apropiat' si mai tare pe plan emotional. Eu sint pentru mai multi copii.

Ada, stiu ce inseamna prin ce treci tu cu sora ta, noroc ca la ea a fost o chestie usoara, insa si acum stau cu frica in sin de cite ori se duce la control. Mult curaj si multa sanatate surioarei tale. E de-a dreptul sfisietor sa primesti o astfel de veste si mai ales sa fii departe!

Pupicei la toate fetele.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

kllemi, merci, asa stiam si eu, dar vazind ca se discuta deja pe forum ca se da ora, ma gindeam ca am incurcat eu borcanele.

ce s-a intimplat cu mama de gemenasi....

Lumi, mult curaj zilele urmatoare. Cind ii duci pe huni la cresa? Pupicei! Daca ai nevoie de un sfat, ceva, sint pe aproape!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

incerc sa fac capitol nou...

sper ca nu mi se arde puiul. Sunt bata la carne, nu mai zic ca in general asa in bucatarie sunt cam varza, dar la carne chiar deloc nu le am si nici nu vor sa vina la mine (talentele...)

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

268

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput