Bobocei de sept-oct 2008 (267)
Raspunsuri - Pagina 19
babymom75 spune:
Salutare tuturor!
Anamona, ce isteata e Thea! Stie tare multe! Se vede ca te ocupi mult de ea. Jocul acela cu inelele alea pe bat de care ziceai, nu se numeste turnul Montessori? E mare lucru ca stie sa le ordoneze in ordinea marimii!
Uite, eu imi reprosez ca acum ma ocup mult mai mult de Victor, ca e foarte solicitat la gradi, cu scris, socotit, cu lectiile de pian... si nu mai am timp sa ma ocup de Dragos cu jocuri din acestea educative, asa cum faceam cu Victor la varsta asta... Ce sa fac? ei sunt doi, eu doar una, nu ma prea pot imparti... iar preocuparile lor sunt cam diferite din cauza diferentei mari de varsta...
O duminica minunata tuturor!!
Nocom spune:
Am descoperit un nou motiv sa fiu bucuroasa!!!!! Nu se da ceasul cu o ora inapoi ci inainte!!!! 

Asta inseamna ca ne vom trezi la 8!!!!

Si de o luna ma to plang ca se da ceasul inapoi......

Sunt cam varza.. ma scuzati ca v-am indus in eroare!

daca mai gasesc motive de bucurie, intru sa vi le impartasesc!! 
BTW, afara e asa de fumos!! E cald si soare!! Ne-am plimbat cu bicicletele toti 4!!! (numai ca eu eram pe jos si impingeam la a dariei
)
alexa si mami spune:
Sa zic, sa nu zic...dar cred ca vine primavara. E asa un soare frumos afara si au mai urcat si gradele in termometru. Mare pacat de mamica gemenasilor de la 'strumfi'
aseara am vazut cazul la tv si de dimineata am aflat ca era membra pe forum.
nikolici spune:
Si eu. de abia ieri am aflat cazul mamicii de gemenasi si azi am citit la clubul unde activa si nu numai.
Offf, ma rog pentru sufletul ei, ma rog pentru binele copiilor si al sotului. [
.M-am intristat rau!
in 7s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
kllemi spune:
buna seara....super frumos a fost azi afara....parca se simte miros de primavara
(totusi parca a batut vantu' cam tare)...da de unde astia zic ca o sa mai vina o zapada 
Maiii...spunet-mi si mie ce sa intamplat cu fata de la strumfi ...nu am vazut nimic la tv..acum am intrat un pic la ei pe forum si am vazut..regretele si condoleantele..
nocom chiar daca se da ceasul inainte tot cu o ora mai putin dormiti
..
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
piolica spune:
Babytza, saru'mina pt intrebare, Elsa e mai bine. Azi a baut putin lapte si a mincat si putine fructe fierte si blenduite. Nu a vomitat deloc, in schimb inca are diaree... Am tot felul de siropele / supozitoare impotriva vomitatului, vad ca au inceput sa-si faca efectul, mai nasol cu diareea, ca am Smecta si cum ea nu prea bea / maninca nu prea am in ce sa i-o pun. Oricum e mai bine. Pupicei
Pina la urma ai reusit sa te uiti la filme aseara?
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
babytza spune:
piolica ma bucur sa aud ca e mai bine
Ai incercat Biotics pentru burtica ? Sper din suflet sa isi revina 

Nu am reusit sa vad nimik aseara...abia azi am reusit. Unele se vad , altele nu . Si de la episod la episod ma mut de pe un site pe altul
Unele le vad cu subtitrare , unele fara
Dar macar le vad...le vad si bocesc ![]()
Nikolici ce frumos iti sade cu burtoasa aia sexi la semnatura 
Nocom m-ai bagat in sperieti cu ora ta
Si eu stiam ca se da inainte , dar daca ai zis-o asa sigura, am crezut ca m-am inselat eu....
A scos tati azi puiul la plimbare, eu nu am avut chef sa ies la soare ...am avut o stare naspa...
Am vazut si eu la stiri de mamica gemenasilor
Offff, tragica intamplare 
Groaznic...atat de tanara ....
Condoleante familiei 
Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
Babytza, nu, nu am inceract Biotics, o sa vorbesc la farmacie sa vad ce si cum. Merci frumos pt sfat!
de la ce spuneti voi pe aici, chiar ca nu vreau sa ma uit la Grey, ca mi-e teama de bocit...
Cind se da ora? in noaptea asta?
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Anamona, ce isteata e Thea! Stie tare multe! Se vede ca te ocupi mult de ea. Jocul acela cu inelele alea pe bat de care ziceai, nu se numeste turnul Montessori? E mare lucru ca stie sa le ordoneze in ordinea marimii! Uite, eu imi reprosez ca acum ma ocup mult mai mult de Victor, ca e foarte solicitat la gradi, cu scris, socotit, cu lectiile de pian... si nu mai am timp sa ma ocup de Dragos cu jocuri din acestea educative, asa cum faceam cu Victor la varsta asta... Ce sa fac? ei sunt doi, eu doar una, nu ma prea pot imparti... iar preocuparile lor sunt cam diferite din cauza diferentei mari de varsta... |
Eu cred ca Dragos are mult de invatat de la Victor prin puterea exemplului, asa ca voi sunteti mult mai castigati.
cat despre noi, sa stii ca mi-as dori sa ma ocup mai mult de Thea, insa la 3 ore jumate in cursul saptamanii nu prea am ce face....carticelele i le arat mai mult in timpul mesei, pentru ca e foarte atrasa de ele si pot astfel sa o pacalesc cu mancarea... In rest incercam sa suplinim lipsa copiilor si ne prostim cu ea in toate felurile..mai mult ne distram decat o educam :)))
Probabil bona o mai invata una alta.....