Bobocei de sept-oct 2008 (267)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Seara buna mamici

Am terminat spaghetele si chiftelutele Cate o portie si pentru voi Am gatit serios, ca am 3 adolescente in devenire care sunt niste fomiste ...daca nu sunt pe faza , astea imi mananca urechile
Sotul mi-a plecat la ziua unui prieten, sunt singura toata noaptea, site-ul cu filme inca nu imi merge Eu ce fac in noaptea asta ?????? Nu-i corect ...cineva sa imi faca site-ul sa mearga

Nerantula hi hi, esti abia la inceput...stai sa vezi cat o sa plangi E super misto serialul

piolica Doamne ajuta sa iasa cu ochisori
Offf, saracutza de ea. Nu mai stiu daca prima oara cand a facut Tina enterocolita ( la un an) i-am dat metoclopramid. E un antivomitiv. E si sub forma de picaturi. Uita-te pe net la prospect si suna si dr , vezi daca are voie la varsta ei. Si la Tina a fost foarte nasol , o saptamana nu a putut manca..Era saraca lesinata de foame si nici macar apa nu o tinea prea mult in burtica, o vomita imediat. A ramas pe regim mai bine de 2 saptamani si imi aduc aminte ca a slabit mult si si-a revenit greu.
Sanatate multa printesei , sa isi revina saracutza

Cristina ptiu ptiu ce urati sunteti

anamona cred ca e o scumpa cum imita cateii

Joy, Lumi sanatate multa

Avem si noi un canin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Abe, nu ma streseaza meniul lui Gruia, incerc sa-l fac cat mai echilibrat, dar nu mai e asa un stres ... tu nu stii cum era pana pe la un an, m-am tot vaicarit pe aici, era aproape alaptat exclusiv, acum e putin diferit, nu mult, dar nu mai e un stres.
Cat despre meniu, si al lui e limitat, pe de o parte din lipsa de optiuni sanatoase, pe de alta pentru ca este foarte, foarte conservator. Deci nu ii place nici macar Almette, dar mananca Fagaras de la Lacteea, e ok asa. Da, la un moment dat va merge la o gradinita unde va avea multe chestii in meniu cu care eu nu l-am obisnuit, dar eu consider ca tocmai restrictiile de acum il vor intari, organismul are ocazia sa creasca si sa dezvolte in niste circumstante mai prietenoase, vorbind din punct de vedere al alimentatiei. Cam aceeasi idee cu diversificarea care se face dupa o anumita varsta si dupa anumite reguli. Nu, nu il pot hrani numai bio, de fapt sunt foarte putine alimente bio in meniul lui, doar ca, din tot ce ii pot da, unele sunt mai rele decat altele, acum fiecare evalueaza asta in alt mod.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Nerantula, magazinul e pe St. cel Mare, aproximativ vis-a-vis de Colentina, dar mai inspre pta. Victoriei (nu Obor). Il gasesti sigur, dar dc vrei iti dau nr. meu de tel pe PM si ma suni daca nu il gasesti.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Cristineescu, tu vrei sa ne induci in eroare! Voi sunteti parintii lui Shrek, nu ai lui Harri!
Frumuselul ala cu ochi albastri sigur nu e al vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Neatza fetelor...

Ca de obicei pe baricade de la 6:30. Azi m-a trezit cu un kk rasunator si putzitor tareee....

si cine mai vr5ea cine mai doreste...am facut pentru toata lumea...si un ceai pentru gravidutze...

Apropo...ce spuneti daca pe listuta de inceput s-ar trece la feltele insarcinate?

o duminica frumoasa!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Neatza!

A fost prima noapte a lui Gruia in patut junior , nu a cazut, insa s-a sculat de 6 ori ... fara legatura cu patutul .. insa dupa ce au mijit zorile ne-am ingramadit impreuna in 140/70 cm , sunt anchilozata acum ..

ah, si tare m-as infige intr-un pahar de pepsi, dar ma abtin, am cam baut zilele astea ..

Alexa, eu sunt de acord cu listuta, dpn-ul meu e 09.10.10 (poate nasc pe 10.10.10 ), sper sa aflu cat mai repede si culoarea caruciorului, lunea viitoare am programare la Iosup, sigur se arunca sa-mi spuna, insa is patita cu Gruia, care a fost roziu la inceput

Joy, da-mi totusi numarul tau, sa nu ma fatai prea mult pe acolo, daca nu nimeresc repede

Miruna, sa-mi spui mai exact ce sa o intreb pe pediatra lui Gruia, in legatura cu analiza laptelui matern, ca mergem miercuri la revizie

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Sarumana de pepsi AlexaM

Ne-am trezit la 8.45!!!!! Doamne ce bine a fost!! Aseara am fost in vizita la niste prieteni cu 2 copii si atata -sau jucat ca a dormit neintoarsa de la 22.30 la 8.45, ce face oboseala din om.....

Va doresc tuturor un we minunat cu vreme frumoasa si multa distractie!! Noi azi vrem sa mergem la padure, sper sa nu fie prea mult noroi.....

Mi-a revenit starea de biiiiiiiiineeeeeeeeee!!!!

PS: ce usor se poate multumi un om... cu un somn bun e super happy o zi intraga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Neata!

Nerantula, sa va fie de bine n noul patut! Vrem poze
Anamona Mihnea cand face ca diverse animale imita tonalitatea vocii mele, nu sunetul in sine (de ex. la pisica face ni-ni-ni pe un ton miorlatit, la rata zice ata-ata-ata pe un ton...macait
Mie mi se pare fantastic cat de repede evolueaza in perioada asta.De la o zi la alta fac achizitii noi

Lidia imi pare rau ca ati trecut prin atatea incercari Acum, bineinteles ca sper sa nu fie si cazul nostru. De altfel ce am citit negativ despre just4kids era legat de faptul ca s-au imbolnavit copii acolo. Parerea mea e ca se imbolnavesc oriunde, depinde si de cum e sistemul lor imunitar in momentul intrarii in colectivitate.
Te rog sa imi spui si mie la ce gradi e(desi sincer nu inteleg motivele pentru care nu faci numele public) , nu e ca si cum ti-ai face publicitate, nu?
Pe de alta parte am citit si eu de alte gradinite mai bine cotate, insa nu toate primesc copii de la 18 luni si nu vreau sa intervin sa intre intr-o grupa mai mare, pentru ca ar fi depasit clar de activitati, ori pe mine ma intereseaza sa se joace.
Oricum, m-am amuzat in sinea mea, pentru ca asa cum a constatat si Miruna, fiecare acorda importanta altor criterii, ceea ce la urma urmei e normal. De exemplu eu nu m-am dus la Acorns deoarece au trecut clar la regulament ca trebuie sa respecti intocmai programul, ca sa nu ii disturbi. Mi se pare aberant sa ai o asemena pretentie a un copil, mai ales la un copil de nici 2 ani! Sunt un milion de chestii care pot interveni astfel incat tu sa nu poti ajunge fix la ora solicitatata (cu abatere de 15 min)
Eu sper sa se adapteze Mihnea, sa nu am probleme cu el. daca nu, nu voi insista, o sa il retrag. Spre binele tuturor insa, sper sa se adapteze!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata Si noi cu trezirea la 6 ......ziceati ca se da ceasul cu o ora in urma in curand si ne trezim la 5 ???
Multam de cafea Alexa

piolica cum e Elsa ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!
Tare ma intristeaza casuta aceea de condoleante! Saraca fata!

Noi am dormit bine. Acum le imbraca bona sa le scoata la plimbarica.

Nocom, nimic nu-i ca somnul. Si eu sunt un mic monstru cand sunt obosita. Toate pana la somn. Ma bucur ca ti-a revenit dispozitia.

Fetele mele de azi dimineata au ras un ananas intreg; si era maricel.Eu le pun mereu pe masuta din sufragerie fructe taiate proaspete si uscate si ele isi iau de acolo de-a lungul zilei, eu le mai pun si tot asa. Azi au mancat numai ananas. Si tot cerea Alice "mami, nu mai e spanac, mai vrem". Nu stiu de ce spune "spanac" la ananas.
Cred ca e sezonul lor ca sunt asa buni astia pe care i-am cumparat in ultima vreme! Dulci-dulci.

Merg sa pregatesc pranzul. Daca o mai vrea vreuna sa manance dupa ce au mancat un boschet de-ala intreg.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput