Bobocei de sept-oct 2008 (267)
Raspunsuri - Pagina 13
babytza spune:
Nushu imi pare rau ca e racit , multa sanatate sa va treaca repede 
Am reusit intr-un final sa pun pachetul ieri la posta
ca a durat atat 
Multi pupici 

Cristina refacere rapida si sper sa castigi tu de cele mai multe ori in joaca cu Hari ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
cristineescu spune:
Carticele de la Teora am luat si noi cea cu magneti care e suuuuper si o carticica cu cuburi cu animale. E super incantat.
Nerantula, ma gandeam la voi cu fructele. Nici H nu papa fructe dar acum am gasit o super metoda. Ii dau oricum numai mar si para dar fierte la abur si ... servite in borcanelul nestle
.
Scriu si eu alandala cum imi aduc aminte. Am facut si un tratament homeopat pentru DA cu sulfur dar nu s-a intamplat nimik. Acum cica trebuie sa eliminam si alte surse de alergie gen praf, detergenti, solutii de curatat/spalat, etc. Deci trebuie sa iau musai aspirator cu apa, mop din ala cu abur, sa spalam cu detergenti bio.... nici macar eu nu am atatia bani.
Concediu de vara: cred ca o sa-l taiem de pe lista ca sa strangem bani pentru cresa. In sectorul 2 nu prea sunt crese si s-au putea sa nu prindem loc la stat. La cea la care as vrea sa-l duc, la Ciobanasul, cica vine lumea la coada de seara pentru inscrierile de dimineata.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristineescu nici macar eu nu am atatia bani. |
aceasta propozitie suna genial. Ati castigat la loto?
Va pup ca sunteti niste dulci amandoi!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
lala77 spune:
Anna o sa mearga la gradinita la care merge Alice. Am avut noroc din prima cumva. Ce vreau eu de la gradi? Vreau sa fie mancarea corespunzatoare (unei prietene i s-a spus ca vor manca 80% legume si le dadea continuu varza
), sa fie educatoarele f prietenoase cu copiii si nu vreau sa aud de abuzuri si umilinte de dragul educatiei. Trist ,dar asta inca se intampla la noi in gradinite.Cred ca e important ce fel de educatie li se da acolo si cum pt ca va sta copilul o mare parte din zi acolo si e ca si cum are o a doua familie. Il marcheaza pe viata;asta pt mine e f important. Mai important decat daca au jucarii de la Fisher Price sau maimutoi de cauciuc.
Babymom,
si noi baietii cucuieti!Ce frumos la bazin!
Piolica, imi pare rau de Elsa; sper sa va refaceti repede!
Noi am luat deja bilete pt vara. Pt 22.06 (in alta perioada n-avem timp) la Obzor, in Bulgaria. Si anul asta luam si bona ca sa avem si noi vacanta.
Aveam in plan sa mergem in mai la Disneyland dar cred ca o lasam pt
la anul cand va fi si Anna destul de mare sa priceapa ceva.
Inca ne mai gandim unde sa plecam la toamna/iarna. Pt noi atunci e vacanta adevarata ca la mare mergem pt copii; noua nu ne place deloc acolo. Anul trecut am fost in Malta in decembrie; anul asta ma bate un gand sa vizitam Bavaria dar la sfarsitul lunii octombrie ca sa nu fie tare frig.Om vedea.
Merg sa cucl copiii si revin.
cristineescu spune:
Asaa, si cu asta vroiam sa incep de fapt: f fumos ati zis de harri al nostru si multumim mult.
Tati era f mandu cand ii mai ziceam cate una de pe forum la adresa odorului. O sa pun si cateva poze cu parintii lui ca sa vedeti ce a iesit din 2 urati
.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
luminita2008 spune:

sunt un pic mai bine azi, hunii sunt si ei ok, am reusit sa ne odihnim si azi noapte. sper sa nu-l apuce si pe tati raceala asta
am citit tot, dar zau ca n-am retinut mai nimic... aaa, da ba, am retinut discutiile despre cresa/gradi unde jur ca nu vreau sa ma mai bag, oricum nush cat de subiectiva pot fi chiar acum. da' va promit c-o sa va zapacesc de miercuri, cand incepem.
pio, sanatate multa Elsei!! iar tie
, multa, multa, multa bafta, sa fie totul bine din prima!

nikolici, ma bucur ca e totul ok cu iubiticu'!
nushulica
, vezi ca intreaba fetele de la umanitare de tine!
sa aveti un weekend excelent!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
tzitziri spune:
De mancare
Da, cred ca borcanelele pe care scrie ca sunt bio sunt si bio.Explica la ei pe site (verificat pentru Hipp) care este procesul de fabricatie si cred ca se pastreaza fara conservanti si altele doar pentru ca sunt imbuteliate intr-un anumit fel. Sunt la fel de sigura ca afara nu s-ar juca sa scrie 'bio' pe ele si ele sa nu fie.
David nu mananca mezeluri din comert.Carne mananca in supa/ciorba/snitele la cuptor sau friptura. Interesant este faptul ca desi inainte de a ramane insarcinata eram mari fani cremwursti (sau cum se scrie) acum nu mai exista asa ceva in casa.Ma mai apuca pe mine (de 2-3 ori pe an) nevoia de mezel si imi iau de ex la serviciu sa nu perturb obisnuinta din casa.Dar in rest nu mancam in casa mezeluri si sincer nici nu le ducem lipsa.
Lui David nu ii gatesc separat pentru ca el mananca ce mancam noi.Sau mai bine zis invers.Ceea ce inseamna ca singurele lucruri pe care le-am scos din alimentatie sunt prajelile (care oricum ne faceau rau si noua), am inlocuit uleiul de floarea soarelui cu ulei de masline, avem mai multe branzeturi in frigider ca inainte, mai multe fructe si legume si noi care nu mancam ciorba/supa decat rar inainte acum avem cel putin 3 zile pe saptamana.
Deci cred ca de fapt nu mancam noi ca el, nici el ca noi ci am gsit varianta de mijloc care sa fie benefica pentru ambele parti.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristineescu Asaa, si cu asta vroiam sa incep de fapt: f fumos ati zis de harri al nostru si multumim mult. Tati era f mandu cand ii mai ziceam cate una de pe forum la adresa odorului. O sa pun si cateva poze cu parintii lui ca sa vedeti ce a iesit din 2 urati Harri Alexandru (10.09.2008)Aici sunt eu, Harri, la motz |
pai noi stim ce a iesit din 2 urati
pe urati nu prea-i stim

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
cristineescu spune:
ai dreptate. uite aici
meet the parents
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
pai noi stim ce a iesit din 2 urati pe urati nu prea-i stim ![]() Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!" |
Harri Alexandru (10.09.2008)Aici sunt eu, Harri, la motz
Nerantula spune:
Babymom (sau cine se pricepe)
, am nevoie de ajutor in interpretarea rezultatelor la analiza ureaplasma, am facut la 2 laboratoare:
1. pozitiv > 10.000 ufc/proba
2. pozitiv < 1.000 ccu/ml
Sunt comparabile valorile?
Ce semnificatie are fiecare?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita