"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Scuzati reactia.Am privit din afara lucrurile ,daca incercam sa prind esenta probabil eram socata.

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna dimi,

Leon Mihai de hatsumomo si Darius Alexandru de daciana.ilie

Mihnea Costin de suede si Leya de Ellaalessia

Sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Azi sunt matinala ca Maria s-a trezit mai tarziu la papa , la 7.30 si nu a mai vrut sa doarma dupa. Asa ca a trebuit sa o culc din nou la 9.30 si acum inca doarme dar probabil ca in 10 minute e treaza.

si revin .

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu0308

Neata fetele,

n-am mai intrat de ceva zile din mai multe motive...si din alea de fericire:(

1. Stau cu Alex non stop de cand a facut o echilibristica si a sarit din bumbo cu capul de parchet. Si eram langa el. O secunda daca mai aveam

Tot revad faza si noaptea o visez.

2. Ma cam cert cu sotu cu diversificarea...tot aude una alta de la colegi si vrea sa se impuna cocosu din el...nu tu iaurt, nu branzica, nu babane...I-AM ZIS SA-I DEA EL DE MANCARE...si dupa 2 zile ii trece...

Vs pup, incerc sa recuperez ceva

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09

Poze cu noi

aolueu Ralu,a sarit din Bumbo ??? vai,merita astia dati in judecata la cati bani costa dracia de scaun si-ti mai si garanteaza ca nu pot iesi din el...of,imi pare tare rau !pupam sa treaca

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

iar ninge.

pa.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Alex, ca sa fiu sincera eu sunt mai mult fericita ca nu mai dau banii pe lapte praf. Ca in rest nu ma innebunesc dupa alaptat.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Neata!!
Cum asa Cristina? Eu credeam ca toate mamicile sunt fericite ca pot alapta..asa credeam eu

La noi a venit pediatra, Carinu a inceput sa planga cu jale cand a dat ochii cu ea . Avem 7,8 kg, 70 cm, e cam palida cica, de maine luam fier si vit C; in rest, toate bune, mi-a promis ca dupa ce incep plimbarile va dormi iarasi ca inainte, toata noaptea Iar eu o cred, da...

Am uitat sa va spun ce am primit de 8 martie de la dna naftalina ..in afara de zambete de plastic si pupici din varful buzelor am primit un baton de FIBROBAR (pt cine nu stie asta este un baton de slabit cu fibre, bla bla)..Deci va dati seama ce fatza am facut? Mi-am inghitit cuvintele , i-am zis doar foarte politicoasa, ca imi pare rau ca o deranjeaza silueta mea dar nu am ce face, si ca voi incerca sa nu-i fac umbra . Ar trebui sa vedeti o poza cu ea ca sa va dati seama despre cine vorbesc .. Is she cute or what? Machiaj discret, silueta..
stiu ca nu-i frumos ce fac da m-a enervat la culme, mereu se ia de kg mele...ma racoresc si eu
Sa nu ma certat da? ?Nu mai fac!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza
Servita musai pe malul marii, da?

O, daaaaaaa! E atat de frumos afara si e atat de cald! Haideti, in masina mea incap 5 uameni, in a lui tati vreo 6 si in carucior de Chiara inca vreo 2 bebei. Deci ne-am organizat, se pleaca.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

pe davidelu putem sa-l bagam in cosul ala de cumparaturi de sub carutul fetei

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

iar ninge.

pa.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Poate la tine..ca la mine in cartier a iesit lumea la piscina

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:

Alex, ca sa fiu sincera eu sunt mai mult fericita ca nu mai dau banii pe lapte praf. Ca in rest nu ma innebunesc dupa alaptat.

POZE

Neata!!
Cum asa Cristina? Eu credeam ca toate mamicile sunt fericite ca pot alapta..asa credeam eu

La noi a venit pediatra, Carinu a inceput sa planga cu jale cand a dat ochii cu ea . Avem 7,8 kg, 70 cm, e cam palida cica, de maine luam fier si vit C; in rest, toate bune, mi-a promis ca dupa ce incep plimbarile va dormi iarasi ca inainte, toata noaptea Iar eu o cred, da...

Am uitat sa va spun ce am primit de 8 martie de la dna naftalina ..in afara de zambete de plastic si pupici din varful buzelor am primit un baton de FIBROBAR (pt cine nu stie asta este un baton de slabit cu fibre, bla bla)..Deci va dati seama ce fatza am facut? Mi-am inghitit cuvintele , i-am zis doar foarte politicoasa, ca imi pare rau ca o deranjeaza silueta mea dar nu am ce face, si ca voi incerca sa nu-i fac umbra . Ar trebui sa vedeti o poza cu ea ca sa va dati seama despre cine vorbesc .. Is she cute or what? Machiaj discret, silueta..
stiu ca nu-i frumos ce fac da m-a enervat la culme, mereu se ia de kg mele...ma racoresc si eu
Sa nu ma certat da? ?Nu mai fac!

Ai o soacra!!! Opusul soacrei mele! A mea vrea sa ma ingrase si mai mult sa arate EA mai bine ca mine!
Hepilica, ai un cutit nou de rasucit in rana aia de ieri cu sare...
--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:

Fragutzo, off topic, mi-a placut reactia ta la topicul acela unde te-ai dat tu cu capul de pereti. Ma dau si eu!
Si ca sa stie fetele despre ce vorbesc, era o fata care nu poate avea copii din cauza spermei sotului si trebuie sa recurga la inseminare cu donator anonim. Si o alta fata a sfatuit-o sa amestece sperma donatorului cu cea a sotului, ca sa aiba si sotul senzatia ca a contribuit cu ceva! Stiu ca e un subiect dureros, dar sincer, asa sfat m-a lasat masca. Cum nu pot unii sa taca din gura daca tot nu stiu sa emita decat prostii din astea!!!!!

POZE

Jesus Christ !! Multi nebuni pe lumea asta... Si nu a luat blenderul si a facut amestecul??
Apropo de asta..sau ma rog, in ton..nu stiu daca sa va arat, e o www.zoso.ro/2006/11/mesaj-postat-pe-website-ul-ministerului-sanatatii-publice.html" target="_blank">chestie comico-porcoasa... Si cititi si comentariile 18 si 22...am primit-o si eu... ca sa vedeti ce doctori dilii sunt pe la noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cristina, mda, am ramas cu gura cascata..si am auzit destule dude si eu

Uka, beibi, pediatrul Nataliei zice ca nu se pune diagnostic de anemie pe culoare fetzei. Nush ce sa zic cu Fe asta..dc suspecteaza ceva fa-i niste analize.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput