"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"
Raspunsuri - Pagina 8
suede spune:
Alex si Carina multumim mult pentru urari!
Astazi implinim 5 lunite asa ca .
Uram si noi la multe lunite celorlalti aniversati de astazi:Leon,Darius si Leya.
Sa fiti sanatosi si norocosi!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Poate la tine..ca la mine in cartier a iesit lumea la piscina If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
s-a topit zapada?
hai ca si la mine a stat , a iesit soarele si s-a incalzit rau.
ies cu rolele.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
cristina_ana spune:
Uka, probabil ca sunt eu mai nesimtita, dar pe mine chiar nu ma incearca senzatiile alea despre care vorbesc toate mamicile care alapteaza. Nu zic ca ma deranjeaza, dar nici nu ma omor dupa asta. Nu va socati, va rog, ca nu e cazul, asa sunt eu. Da' in rest sunt fata buna!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
madalina84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Buna dimineata La Multi Ani Stefania Gabriela,David si Irinel Andrei Raluk,am savaurat si pozele voastre...superbe ! Zic si eu "DA" pt o eventuala intalnire [omulet ce viseaza cu ochii deschisi] Mely , implinita de Alexandru si Razvan Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !" _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Mai MARY ma,mi-ai dat palpitati !!!pai cand vazui ca ii spui la multe lunite lui fii-mio am crezut ca m-am tampit si am uitat cand e in 13,ca eu pt maine comandasem tort,multumim oricum,primim si in avans
NEATZAAAA
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza Cristina, mda, am ramas cu gura cascata..si am auzit destule dude si eu Uka, beibi, pediatrul Nataliei zice ca nu se pune diagnostic de anemie pe culoare fetzei. Nush ce sa zic cu Fe asta..dc suspecteaza ceva fa-i niste analize. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Da' e problema daca-i dau fier? Hmm.. Eu nici nu m-am gandit , iau de bun tot ce zice ca e cea mai buna din oras; glumesc, stiu ca astea cu reputatie buna nu sunt chiar ok, dar am incredere in ea.
Si nu as vrea sa-i ia sange ...ma doare numai gandu'..voi ati facut?
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
monica_dicut spune:
NEatza si de la noi si
Am uitat ce vroiam sa zic dar sa aveti o zi faina.
Io am fost pana jos si tin sa va spun ca e placut, nu e frig deloc. Daca n-ar fi zapada prin care sa nu poti tara caruciorul ar fi minunat de iesit.
Uka draga, dar nu inteleg de ce nu vrei si tu sa ai o silueta ca a ei. Ntz ntz ntz. Te rog sa mananci fibrobarul ca sa dai vreo 5 kile jos. Da???
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madalina84
Mai MARY ma,mi-ai dat palpitati !!!pai cand vazui ca ii spui la multe lunite lui fii-mio am crezut ca m-am tampit si am uitat cand e in 13,ca eu pt maine comandasem tort,multumim oricum,primim si in avans NEATZAAAA D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI POZE CU NOI o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
cristina_ana spune:
Uka, X_ggg, sa va traiasca soacrele! Am si eu una, cunosc!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
kawaichan spune:
si linkul cu cartea lui Karmel
http://picasaweb.google.com/joshua092009/DiversificareALaKarmel?authkey=Gv1sRgCK6v7e2ko5CCowE#
din pacate nu se pot citi f bine pt ca trebuie sa dati pe zoom si va va iesi ditai pagina.ma gandesc la o solutie,tr sa invat putin sa zipuiesc si poate le pun pe contul comun.mie imi place cartea f mult,chiar daca nu sunt de acord cu unele chestii referitor la diversificare pe care le promoveaza ea,are insa retete super faine si sfaturile din primele pagini mi se par OK.
n-o sa o pot poza pe toata intr-o zi,o sa pun cam 20-30 de pagini odata.
Luto n-am botezat copilul,iti dai seama ca trambitam pe aici sa ne laudam si noi cu poze:) S-a oferit o persoana draga sa vina si sa ni-l boteze(nu spui cine) dar eu pur si simplu am constatat ca nu mai simt nimic legat de crestinism sau mai bine zis ma cam enerveaza ortodoxismul...stiu ca unele fete or sa se oripileze probabil cand or s avada ce-am scris dar pur si simplu asa simt acum...numai cand ma gandesc ca trebuie sa-i vad fata preotului de aici si tr sa duc nu stiu ce tratative cu el ca sa faca lucrurile asa cum imi sta mie pe chelie,sincer mi se ia.dar problema cea mai mare e ca eu nu cred ca botezul asta ajuta cu ceva,sincer acum mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit odata pe aici ca gata,l-am botezat,de acum o sa aiba ingeras,sua ceva de genul.si chestia asta e propagata de biserica ortodoxa ! cum mai,cum sa spui asa ceva...? eu sunt convinsa ca fiecare pui e aparat de ingerasul lui inca de la nastere,uite asa cred eu si nu poate nimeni sa-mi ia credinta asta....si mai cred ca asta nu se schimba nici daca e botezat ,nici daca nu,iar credinta in Dumnezeu n-are absolut nici o legatura cu biserica.Am zis!
ma scuzi ca m-am lungit atata,tu ai intrebat doar si eu am varsat tot aici,nu stiu ce m-a apucat.
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
happy_uka spune:
citat din mesajul lui monica_dicut NEatza si de la noi si Am uitat ce vroiam sa zic dar sa aveti o zi faina. Io am fost pana jos si tin sa va spun ca e placut, nu e frig deloc. Daca n-ar fi zapada prin care sa nu poti tara caruciorul ar fi minunat de iesit. Uka draga, dar nu inteleg de ce nu vrei si tu sa ai o silueta ca a ei. Ntz ntz ntz. Te rog sa mananci fibrobarul ca sa dai vreo 5 kile jos. Da??? Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
corect..si daca mananc 2, scap de 10 kg!
Ce face Harapu in dimineata asta?
Cate un pup special pt Luto & Hepi
Ce face fetele si comorile din dotare? Vreau raspunsuri detaliate si argumentate, da ?