"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"
Raspunsuri - Pagina 6
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
pai sa vezi ghinionul naibii ca m-am trezit si am gasit langa calc o cafea.....ramasa de la adi ...si ma reped ca un uliu drogat....numai ca o facuse in borcanul cu zahar....adaugase niste apa si cafea.....su nu m-am putut atinge.... mi-am facut de-a mea, tare si amara vrei ? ce face fata ? mai respira ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Nu ne-au tinut nervii si s-a dus coautoru' si-a intors-o cu fatza in sus.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Andrecluj spune:
De la noi primiti o cafea de aia, vero? Spuma, figuri? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj De la noi primiti o cafea de aia, vero? Spuma, figuri? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Servita musai pe malul marii, da?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
cristina_ana spune:
Fragutzo, off topic, mi-a placut reactia ta la topicul acela unde te-ai dat tu cu capul de pereti. Ma dau si eu!
Si ca sa stie fetele despre ce vorbesc, era o fata care nu poate avea copii din cauza spermei sotului si trebuie sa recurga la inseminare cu donator anonim. Si o alta fata a sfatuit-o sa amestece sperma donatorului cu cea a sotului, ca sa aiba si sotul senzatia ca a contribuit cu ceva! Stiu ca e un subiect dureros, dar sincer, asa sfat m-a lasat masca. Cum nu pot unii sa taca din gura daca tot nu stiu sa emita decat prostii din astea!!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
Lali_mete spune:
Neatza gagici !! Maii dar cate cafele serviti?!Multumim Kawa pentru omleta,eu chiar mi-am facut o omleta,am pus baiatul pe picioare,laptopul langa mine si m-am apucat de forumit .am sarit direct la 109,recuperez imediat si 108 de unde v-am lasat ieri la pranz.Am citit si vazut ceva pozici de la intalnirea dintre Alex de Raluk16 si Ana de Dana,foarte frumos ai povestit Raluk,ramane sa citesc si ce a scris Dana,acusi,acusi.Va ,ne revedem dupa ce ies de la recuperari
Lali Lacra de
Paul-Iulian
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Si o alta fata a sfatuit-o sa amestece sperma donatorului cu cea a sotului, ca sa aiba si sotul senzatia ca a contribuit cu ceva! Stiu ca e un subiect dureros, dar sincer, asa sfat m-a lasat masca. Cum nu pot unii sa taca din gura daca tot nu stiu sa emita decat prostii din astea!!!!! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Aici e valabila replica aia: multi sunt in gradina ta si tot mai multi vor sa sara gardul!
buan dimineata fetelor!
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Fragutza Servita musai pe malul marii, da? |
cristina_ana spune:
Andre, de cand asteptam noi poze cu tine si cafeluta pe malul marii!!!Hai, fa-ne o bucurie virtuala!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
lutoniana spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Fragutzo, off topic, mi-a placut reactia ta la topicul acela unde te-ai dat tu cu capul de pereti. Ma dau si eu! Si ca sa stie fetele despre ce vorbesc, era o fata care nu poate avea copii din cauza spermei sotului si trebuie sa recurga la inseminare cu donator anonim. Si o alta fata a sfatuit-o sa amestece sperma donatorului cu cea a sotului, ca sa aiba si sotul senzatia ca a contribuit cu ceva! Stiu ca e un subiect dureros, dar sincer, asa sfat m-a lasat masca. Cum nu pot unii sa taca din gura daca tot nu stiu sa emita decat prostii din astea!!!!! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
pai poate se amestecau si ceva caracteristici de la sot ...un par cret, un nasuc fin ....
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
ralu0308 spune:
Neata fetele,
n-am mai intrat de ceva zile din mai multe motive...si din alea de fericire:(
1. Stau cu Alex non stop de cand a facut o echilibristica si a sarit din bumbo cu capul de parchet. Si eram langa el. O secunda daca mai aveam
Tot revad faza si noaptea o visez.
2. Ma cam cert cu sotu cu diversificarea...tot aude una alta de la colegi si vrea sa se impuna cocosu din el...nu tu iaurt, nu branzica, nu babane...I-AM ZIS SA-I DEA EL DE MANCARE...si dupa 2 zile ii trece...
Vs pup, incerc sa recuperez ceva