"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
pai sa vezi ghinionul naibii ca m-am trezit si am gasit langa calc o cafea.....ramasa de la adi ...si ma reped ca un uliu drogat....numai ca o facuse in borcanul cu zahar....adaugase niste apa si cafea.....su nu m-am putut atinge.... mi-am facut de-a mea, tare si amara ![]() vrei ? ce face fata ? mai respira ? ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Nu ne-au tinut nervii si s-a dus coautoru' si-a intors-o cu fatza in sus.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andrecluj spune:
De la noi primiti o cafea de aia, vero? Spuma, figuri? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj De la noi primiti o cafea de aia, vero? Spuma, figuri? ![]() Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
cristina_ana spune:
Fragutzo, off topic, mi-a placut reactia ta la topicul acela unde te-ai dat tu cu capul de pereti. Ma dau si eu!
Si ca sa stie fetele despre ce vorbesc, era o fata care nu poate avea copii din cauza spermei sotului si trebuie sa recurga la inseminare cu donator anonim. Si o alta fata a sfatuit-o sa amestece sperma donatorului cu cea a sotului, ca sa aiba si sotul senzatia ca a contribuit cu ceva! Stiu ca e un subiect dureros, dar sincer, asa sfat m-a lasat masca. Cum nu pot unii sa taca din gura daca tot nu stiu sa emita decat prostii din astea!!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Neatza gagici !! Maii dar cate cafele serviti?!Multumim Kawa pentru omleta,eu chiar mi-am facut o omleta,am pus baiatul pe picioare,laptopul langa mine si m-am apucat de forumit .am sarit direct la 109,recuperez imediat si 108 de unde v-am lasat ieri la pranz.Am citit si vazut ceva pozici de la intalnirea dintre Alex de Raluk16 si Ana de Dana,foarte frumos ai povestit Raluk,ramane sa citesc si ce a scris Dana,acusi,acusi.Va
,ne revedem dupa ce ies de la recuperari
Lali Lacra de
Paul-Iulian
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Si o alta fata a sfatuit-o sa amestece sperma donatorului cu cea a sotului, ca sa aiba si sotul senzatia ca a contribuit cu ceva! ![]() Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ![]() POZE |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
buan dimineata fetelor!
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Fragutza![]() ![]() ![]() |
cristina_ana spune:
Andre, de cand asteptam noi poze cu tine si cafeluta pe malul marii!!!Hai, fa-ne o bucurie virtuala!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
lutoniana spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Fragutzo, off topic, mi-a placut reactia ta la topicul acela unde te-ai dat tu cu capul de pereti. Ma dau si eu! ![]() Si ca sa stie fetele despre ce vorbesc, era o fata care nu poate avea copii din cauza spermei sotului si trebuie sa recurga la inseminare cu donator anonim. Si o alta fata a sfatuit-o sa amestece sperma donatorului cu cea a sotului, ca sa aiba si sotul senzatia ca a contribuit cu ceva! ![]() Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ![]() POZE |
pai poate se amestecau si ceva caracteristici de la sot
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
ralu0308 spune:
Neata fetele,
n-am mai intrat de ceva zile din mai multe motive...si din alea de fericire:(
1. Stau cu Alex non stop de cand a facut o echilibristica si a sarit din bumbo cu capul de parchet. Si eram langa el. O secunda daca mai aveam
Tot revad faza si noaptea o visez.
2. Ma cam cert cu sotu cu diversificarea...tot aude una alta de la colegi si vrea sa se impuna cocosu din el...nu tu iaurt, nu branzica, nu babane...I-AM ZIS SA-I DEA EL DE MANCARE...si dupa 2 zile ii trece...
Vs pup, incerc sa recuperez ceva