"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Iulika sa-l stapanesti sanatoasa!

Uka eu am depus pe 6 ian si in feb (pe 15-16 parca) deja am luat prima indemnizatie....deci probabil iei si tu luna asta, cand ii vireaza ajps-u...te anunt eu cand intra la mine, sa-ti verific si tu contul

Monikus[/b[ sa-i cheltuiesti cu placere

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Multumesc. Eu am cerut sa vina prin mandat postal. La voi probabil merge mai repede. La Bucuresti te tii cu mainile de cap.

[b] Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Si la Buzau la fel,am depus dosarul la inceputul lui ianuarie si nici urma de bani!
Buna din nou fetelor!

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Cine sa ma mai multumeasca si pe mine? Mai devreme cand planngea din orice, imi doream sa adoarma...acum mi-e dor de ea si as vrea sa se trezeasca odata
Ma duc sa verific mereu, poate poate ma intampina cu gingiile alea bengoase ale ei da doarme ca bolovanca !
Iar eu umplu paginile cu aberatii..
Ma gandeam, daca tot va place dna naftalina asa mult, sa fac o sedinta foto si cu ea, in costum de baie, o pun sa bage piciorusul in guritza, ii pun ochelari de soare..
Oricum , partea cea mai tare nici nu v-am aratat-o ...dansa e pictorita ma...si am si exemple

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

O, DA! NUMAI LA BAITZA SA NU-I FACI

vrem si exemple de adevarata arta, of course

multumim de intrebare, Ursulica e mai putin maraita zilele astea...papa, doarme, iar acum miroase ceva dubios din zona pampersului ma duc s-o schimb si-o bag la un piureut..

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Pe a mea nu o aduc ca va povesteste ce mama denaturata sunt ca spal rufele copilului la masina si nu de mana, ca nu arunc apa de baie la un copa si o arunc in cada, etc etc... Asa-i ca a mea e mai tare??

[/quote]

eu recunosc ca mai arunc apa din cadita maiei la un pom din curte cand in apa ii pun si apa sfintita. se spune ca nu e bine sa arunci apa sfintita aiurea. si din cand in cand ii pun maiei in apa de baita si putina apa sfintita. am tot timpul in casa.

dar nu poti arunca tot timpul apa de baita la plante, ca doar e cu sapun, sampon...d-astea care nu fac bine plantelor.

chiar asa, sa nu uitati sa luati de Paste, apa sfintita de la Biserica. e bine sa o aveti acolo in casa, dar cred ca stiti asta.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Iulika ,bine ca atrecut raceala.Cat despre problema de azi,ma ia cu friguri.Am avut si eu o experienta neplacuta cand lucram mai la capatul orasului.Am coborat din autobuz si trebuia sa merg pe jos cam un sfert de ora pana la birou si m-a taiat nene tareeeee.Si era ziua in amiaza mare si vai de capul meu cat de rau mi-a fost.Mai mergeam 2 pasi ,ma asezam jos si uite asa am reusit sa nu fac pe mine! Ce nasol e! Eu cand am problea asta nici nu ies din casa 2 metri! pupam pe Brucu

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:

Cine sa ma mai multumeasca si pe mine? Mai devreme cand planngea din orice, imi doream sa adoarma...acum mi-e dor de ea si as vrea sa se trezeasca odata
Ma duc sa verific mereu, poate poate ma intampina cu gingiile alea bengoase ale ei da doarme ca bolovanca !
Iar eu umplu paginile cu aberatii..
Ma gandeam, daca tot va place dna naftalina asa mult, sa fac o sedinta foto si cu ea, in costum de baie, o pun sa bage piciorusul in guritza, ii pun ochelari de soare..
Oricum , partea cea mai tare nici nu v-am aratat-o ...dansa e pictorita ma...si am si exemple

Aoleo mai Uka tu te plangi ca doarme prea mult si eu ma chinui de dimineata sa-l adorm jum de ora. vai vai vai. lasa fata sa doarma ca ai timp sa-i verifici gingiile cand s-o trezi.
El il legan in bouncer pe al meu de zor dar nu pare sa traga pe dreapta. offf.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Si så va spun ce astept eu azi sau luni( ar fi bine så vina azi ca e zi de curatenie, sau ma rog asa ar tb så fie).

am dat comanda si eu www.dammsugaren.se/Julklappstips/Roomba-560.htm#" target="_blank">asta , ca så aibe ce fugari måtza prin caså ca se plictisea mititica acum iarna cand nu poate iesi afarå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Cat inseamna in eur? Si eu am cerut sa vina pt o proba, sa vad daca ma suna cineva Cred ca-s faine rau !

430 euro

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:

Si så va spun ce astept eu azi sau luni( ar fi bine så vina azi ca e zi de curatenie, sau ma rog asa ar tb så fie).

am dat comanda si eu www.dammsugaren.se/Julklappstips/Roomba-560.htm#" target="_blank">asta , ca så aibe ce fugari måtza prin caså ca se plictisea mititica acum iarna cand nu poate iesi afarå

Bruce, minunea noastrå

Iulika bravoooo. Vreau si eu si chiar s-ar putea sa imi iau unul de pe la noi mai ales ca acum:

am primit si eu prima indemnizatie.

Yuuupyyyyy
.

Fiecare cu ce-l doare nah.

eu zic ca e bun ca te scuteste pe tine de griji så dai mereu cu aspiratorul frecvent( nu stiu cum e la voi dar noi avem o pisi care zboara noaptea prin casa ca o cucuvea, plus ca se aduna un praf de nedescris aici)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Iulia sper sa vina si la voi banutii repede. Eu imi pierdusem speranta luna asta.

Ce sa nu zic ca era sa nu-i deschid postasului. De obicei vine o tanti cu alocatia celui mic. Acum era o ditamai matahala si mai era si negricios putin. Noroc ca am vazut chitantele alea albastre in mana lui pe vizor ca altfel ramaneam fara bani.

Ce face paranoia din om....vai vai.

Uka eu vreau sa vad si un tablou ceva

Mergi la inceput

Citat:

eu zic ca e bun ca te scuteste pe tine de griji så dai mereu cu aspiratorul frecvent( nu stiu cum e la voi dar noi avem o pisi care zboara noaptea prin casa ca o cucuvea, plus ca se aduna un praf de nedescris aici)

Bruce, minunea noastrå

Noi nu avem pisica dar avem un plod care nu ma lasa sa fac nimic inafara de a-l legana si a-l plimba pe el. Poate fi considerat si pisica ce-i drept pt ca "miauna" toata ziua dar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor!

Raluklasa ca va prind eu la cluj si nu va las sa plecati 3 zile si 3 nopti acasa! Am vazut pozele de la intalneala si sunt superbe! ma bucur ca Alex a fost cuminte...desi asa vazandu-l in poze eu ma tot intreb ca oare tu de Alex asta povestesti? ca asa mutrita dulce si calma are de numa!

Iulika, Liliac ...sanatate fetelor! Sper sa va reveniti repede!

Isabela azi e mai ok, nu mai e chiar asa maraita dar nici dinte nu avem .

si...La Multi Ani sarbatoritilor zilei!

Ma duc sa mai citesc din urma...

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput