"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Multumesc. Eu am cerut sa vina prin mandat postal. La voi probabil merge mai repede. La Bucuresti te tii cu mainile de cap. [b] Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
eu am depus dosarul pe 5 ianuarie la sectorul 1 (pe Averescu) si pe 18 februarie am primit indemnizatia.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
carinablanca spune:
Mkunigunda, diversificare am inceput-o la 4 luni pe partea de fructe si cereale de orez si de la 5 luni am introdus supica de legume si carnea, branzica, iar mai spre 6 iaurtul si treptat diferite legume, ceapa, gulie, dovlecel, spanac, rosie. Azi de exemplu va papa pentru prima data ficatel de pui facut cu putina ceapa si rosie cu garnitura de orez si morcov. Sper sa ii placa.
Galbenus nu ii mai dau nici eu cel putin pana face 7 luni ca se pare ca e prea greu pentru ea.
Trei punctulete sincer nu cred ca sunt alergie.
Poze sunt pe mail-ul comun. Acolo am trimis un link acum vreo 2-3 saptamani.Avem cateva si mai proapete dar poate reusesc sa le descarc dupa ce ajung la zi/
Fragutza, uite asta era:
Avene TriXera + Selectiose Emulsie de Baie Tratament
Special conceputa pt toate tipurile de piele uscata, pentru bebelusi, copii si adulti aceasta emulsie laptoasa, fara spuma, corecteaya efectul de uscare si irritant al apei. Chiar si oamenii cu cea mai fragile piele se pot bucura acum de baie. Curatare ?i emoliere restaureaza filmul hidrolipidic al pielii uscate adesea asociata cu xeroza, eczeme si dermatite. Contine Selectiose a ajuta la reducerea inflamatiei din timpul exacerbarilor Paraben ?i Fragrance free.
Adauga la baie de ap?.
Adulti: 3 capace
Copii: 2 capace
bebelus: 1,5 capace
Nu ai incercat cu tarate?
Am vazut si poze de la intalneala de la Cluj. Ce va invidiez fetelor!!! Atifost niste dragute iar dovleceii niste scumpi. SI fetelor, ce bine aratati. Cand magandesc ca eu vreau sa dau jos inca 7 kg ca sa ajung la greutatea dinainte de sarcina si voi care ati nascut dupa mine aratati asa de bine.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
kawaichan spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulika29
eu zic ca e bun ca te scuteste pe tine de griji så dai mereu cu aspiratorul frecvent( nu stiu cum e la voi dar noi avem o pisi care zboara noaptea prin casa ca o cucuvea, plus ca se aduna un praf de nedescris aici) www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
De ce nu i-ai luat modelul Hello Kitty sa-i mai tina si ei de urat?
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Iulika29
eu zic ca e bun ca te scuteste pe tine de griji så dai mereu cu aspiratorul frecvent( nu stiu cum e la voi dar noi avem o pisi care zboara noaptea prin casa ca o cucuvea, plus ca se aduna un praf de nedescris aici) www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Praf de nedescris? Acolo la voi?? Nu cred, tu nu stii ca romanica este tara prafului?? Eu cand ieseam din tara ma socam cum de-mi raman pantofii curati pe talpa ?! Ia Austria am mers desculta ca ma batea un pantof si eram super cuata pe picioare, nu-mi venea sa cred!! La noi in casa, in 10 minute se innegresc sosetele, oricat de recent ai spalat...
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
monikus spune:
citat din mesajul lui Ioanna81
eu am depus dosarul pe 5 ianuarie la sectorul 1 (pe Averescu) si pe 18 februarie am primit indemnizatia. Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Eu l-am depus la sectorul 6. O fi mai plin de mamici decat 1.
Iulika ai stiut cumva de modelul arata de Kawa si nu i-ai adus acasa o surioara pisicii. Vai vai. Lasa ca iti trimte Techila un model porcusor.
[b] Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
kawaichan spune:
Laura,la multe lunite lui Mihnea ! Sa creasca puiul mare si sa va bucurati de el !!
Selen am postat linkul cu Karmel acu cateva pagini dar asa simplu si cred ca a trecut neobservat.Din pacate nu se pot downloada pozele la marimea lor originala,se pot doar viziona cu zoom asa.O sa caut o solutie pt trimis un calup mai mare pe contul comun.Stie cineva cate poze se pot zipui odata? Am pus doar 25 de bucati azi,o sa mai continui zilele urmatoare.
Am mai vrut sa zic ceva dar am uitat.Am adormit una bucata cupil acu o juma de ora si-n loc sa-mi fac ceva de mancare imi tot fac de lucru pe la calculator.Pana s-o trezi iar si vad io atunci chioraieli de matze.Ia aruncati cu un fibrobar-doua incoa'
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
suede spune:
Uka vrem sedinta foto
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
Io-te inca o "oaie ratacita" Mamis,azi e numa' 12...de curand am aflat si eu Mely , implinita de Alexandru si Razvan Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !" _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Maaaa, la mine este 13, da??? Cand m-am trezit asta-noapte era 12 martie, si cand m-am trezit dimineata era deja 13 !
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
suede spune:
Miha multumesc!
Ma fetelor,radeti voi de fibrobar,dar eu acum cativa ani am slabit cu el...dar altceva nu mancam
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kawaichan Ia aruncati cu un fibrobar-doua incoa' Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "Babies can't be spoiled...only nurtured." |
Si tu brutus? Ia de-aici ca e super oferta.
Ma duc sa mai incerc sa adorm una bucata plod miorlait.
Va tzuc pe toate.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei