"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"
Raspunsuri - Pagina 20
suede spune:
Fugi.
Al meu viseaza
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Si tu brutus? Ia de-aici ca e super oferta. Ma duc sa mai incerc sa adorm una bucata plod miorlait. Va tzuc pe toate. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
selen80 spune:
succes Monikus
a mea o s-o ia la goana
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
hepilica spune:
am vazut pozele fragutzei.
TO-TA-LE. Arata intr-un mare fel Natalia. A crescut, e vioaie, e dragalasa. Si o iubeste pe mami atat de mult... Pozele cu mami si Natalia mi se par cu o incarcatura puternica... Ramai blocat. sunt absolut superbe.
Mi-am facut ziua mai frumoasa uitadu-ma la ele. fragutza, mami luptatoare .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
techila spune:
o bucata de poveste
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
selen80 spune:
Fraguzta ff frumoase pozele, si f frumoase voi doua
am zis eu ca miroase dubios la pampers...a facut primu kk de om mare fata mea
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila o bucata de poveste Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Techila uamo, sunteti bestiali. Iar vocea ta se aude tare frumos. Super.
Tot n-am reusit sa-l adorm. Uof.
Suede, Selen cred ca il scot la aer pe balcon ca nu se mai poate. Macar sa-i inghete putin nasul asa.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Iulika29 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
Praf de nedescris? Acolo la voi?? Nu cred, tu nu stii ca romanica este tara prafului?? Eu cand ieseam din tara ma socam cum de-mi raman pantofii curati pe talpa ?! Ia Austria am mers desculta ca ma batea un pantof si eram super cuata pe picioare, nu-mi venea sa cred!! La noi in casa, in 10 minute se innegresc sosetele, oricat de recent ai spalat... Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Asa e si aici..så stii ca eu niciodata nu am avut papuci prafuiti..zici ca nu exista aici DAR in caså e jale nu stiu de unde vine..Pana acum cat a fost gri a fost bine ca nu se vedea praful, dar acum cu soarele asta se vede adevarata fatå a casei
Imi aduc aminte, ca acum vreo 2 ani cand am fost in Romania si am stat o luna, cand ne-am intors acaså unde lasasem luna, erau numai ghemotoace de scame pe la colturi( cica e un fenomen la ei.. il numesc 'soareci de praf')
suede spune:
Monikus n-ati adormit?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
carinablanca spune:
Am revenit.
Nu ii place ficatelul Mariei. Sincer nici nu ma asteptam ca e mai amarui dar a iesit bun la gust. Asta e. mai incerc peste cateva saptamani. A mancat doar 30 si inca 140 lapte ca murea de foame.
Sabina, imi pare rau cA Erika nu e bine. Sanatate multa si sper sa nu o ia si Lisa.
Cristina, eu iaurt ii dau de la Zuzu.
Uka, felicitari pentru dimensiunile Carinei.
Va las acum desi nu sunt la zi. Iar. Dar sper sa revin mai tarziu. Daca nu reusesc va pup si ne vedem maine.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
Lali_mete spune:
Fetelor,de azi-dimineata incerc sa intru pe net,sa termin 108,si abea acum am reusit..Mama lui de rds,ca-mi vine sa ma duc peste aia acolo... Eu ii sun si le spun ca n-am net,le spun ca imi arata,si ei imi spun ca nu e conectat routerul meu,desi le explic clar ca si p"pe direct",acelasi lucru imi arata...Inchids telefonul pentru ca Paul se enervase si incepuse sa planga...Am sunat din nou,cand a adormit,le explic din nou ce s-a intamplat,si se pare ca al doilea tip era ceva mai istet,ca mi-a gasit problema..mi-au schimbat parola si a mers Eeei,dar de ce va plictisesc eu? Ce ati mai facut voi pe aici? Citesc eu imediat,doar sa nu imi cada iar netul... Sa ii pun niste perne la marginea patului sa nu il doara prea tare cand cade :D?
Lali Lacra de
Paul-Iulian