"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
ba eu am i-am lesinat pe strada o data din cauza de diaree, asa ca nu mai face misto de mine sub nicio forma ![]() Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Mmm, nasol!
Ce fac twinsii? Azi au conopida? yammy, noi azi am bagat mazare..sa faca si ea businutze, ca deloc nu trage, niciodata !
![](icon_smile_big.gif)
![](hi.gif)
![](indragostita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Iulika bravoooo. ![]() am primit si eu prima indemnizatie. Yuuupyyyyy. Fiecare cu ce-l doare nah. ![]() ![]() ![]() ![]() povestea nasterii micutului Rares Andrei |
felicitari !!
![](punk.gif)
eu tot astept... cand ai depus dosarul? io pe 17 ian..ar cam trebui sa vina nu? instiintare dinaia am primit pe 20 febr..
![](hi.gif)
![](indragostita.gif)
suede spune:
Monikus bravo!!
Dai de baut?
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
Iulika sa-l stapanesti sanatoasa!
Uka eu am depus pe 6 ian si in feb (pe 15-16 parca) deja am luat prima indemnizatie....deci probabil iei si tu luna asta, cand ii vireaza ajps-u...te anunt eu cand intra la mine, sa-ti verific si tu contul
[b]Monikus[/b[ sa-i cheltuiesti cu placere de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
felicitari !! ![]() eu tot astept... cand ai depus dosarul? io pe 17 ian..ar cam trebui sa vina nu? instiintare dinaia am primit pe 20 febr.. ![]() ![]() |
Eu am depus dosarul pe 4 ianurie. A fost primul dosar depus pe 2010.
![](icon_smile_big.gif)
S-ar putea sa vina si la tine luna asta. Eu instiintare nu am primit nici acum.
Si da dau de baut.
![](cheers.gif)
![](cheers.gif)
![](cheers.gif)
![](bere.gif)
![](bere.gif)
![](bere.gif)
![](bere.gif)
![](iaobere.gif)
![](iaobere.gif)
![](iaobere.gif)
![](iaobere.gif)
![](papica.gif)
![](albina.gif)
![](bebic.gif)
![](albina.gif)
povestea nasterii micutului Rares Andrei
happy_uka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui monikus
Eu am depus dosarul pe 4 ianurie. A fost primul dosar depus pe 2010. ![]() S-ar putea sa vina si la tine luna asta. Eu instiintare nu am primit nici acum. Si da dau de baut. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() povestea nasterii micutului Rares Andrei |
Daca dai un fibrobar vin si io !
![](hi.gif)
![](indragostita.gif)
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Iulika sa-l stapanesti sanatoasa! Uka eu am depus pe 6 ian si in feb (pe 15-16 parca) deja am luat prima indemnizatie....deci probabil iei si tu luna asta, cand ii vireaza ajps-u...te anunt eu cand intra la mine, sa-ti verific si tu contul ![]() [b]Monikus[/b[ sa-i cheltuiesti cu placere ![]() POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Multumesc. Eu am cerut sa vina prin mandat postal. La voi probabil merge mai repede. La Bucuresti te tii cu mainile de cap.
![](pupic.gif)
![](albina.gif)
![](bebic.gif)
![](albina.gif)
monikus spune:
citat din mesajul lui happy_uka Daca dai un fibrobar vin si io ! ![]() ![]() |
Nu iti ajunge unul, mai vrei...
![](icon_smile_big.gif)
Dau si asa ceva bineinteles pt toate gusturile.
![](albina.gif)
![](bebic.gif)
![](albina.gif)
happy_uka spune:
Cine sa ma mai multumeasca si pe mine? Mai devreme cand planngea din orice, imi doream sa adoarma...acum mi-e dor de ea si as vrea sa se trezeasca odata
Ma duc sa verific mereu, poate poate ma intampina cu gingiile alea bengoase ale ei da doarme ca bolovanca !
Iar eu umplu paginile cu aberatii..
Ma gandeam, daca tot va place dna naftalina asa mult, sa fac o sedinta foto si cu ea, in costum de baie, o pun sa bage piciorusul in guritza, ii pun ochelari de soare..
Oricum , partea cea mai tare nici nu v-am aratat-o ...dansa e pictorita ma...si am si exemple Uka, cea mai fericita mamosenie de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
happy_uka spune:
citat din mesajul lui selen80 Iulika sa-l stapanesti sanatoasa! Uka eu am depus pe 6 ian si in feb (pe 15-16 parca) deja am luat prima indemnizatie....deci probabil iei si tu luna asta, cand ii vireaza ajps-u...te anunt eu cand intra la mine, sa-ti verific si tu contul ![]() ![]() POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Sa ma anunti, daaaa...sarumana!!
![](pupic.gif)
![](hi.gif)
![](indragostita.gif)