LMA! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**177**
Raspunsuri - Pagina 27
georgiana310 spune:
Multumesc pt recomandari! Ce fain e babyshopp - au produse faine. iar pe magazinptcopii gasesti gaine frumoase si ieftine.
Merg si eu la nani ca dimineata la 9 merg la manichiura
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Dyanna, nici Alexandra nu sta nemiscata in masina, eu o mai iau in brate, ii mai dau chestiile ei favorite, ne uitam pe geam, adoarme si gata am ajuns la destinatie Ce hotel ai ales in Albena ? asa de curiozitate ca am tot citit review-uri si am retinut cateva |
la Kaliakra superior vrem sa mergem; eu l-am vazut live acum 2 ani, am cunostinte care merg acolo.... super incantati au fost mereu; sigur, nu-si merita pretul.... dar anul asta stam mai aproape... poate pana la anu' se da goanga mica pe brazda si sta in scaunel; mie imi e groaza sa-l scot din scaun; adica el sta cuminte la inceput, adoarme cam in 10-15 minute.... dar maxim o ora; si la trezire e imposibil sa-l mai tin acolo; se zbate, trage de centuri, trebuie luat in brate; si din clipa in care-l iau in brate..... ma stresez ingrozitor; sunt obsedata, pe cuvant daca nu; adica si pe autostrada cand nu era nimeni in fata/spate.... mergea cristi cu 80 la ora si eu ma vaitam ca am copilul in brate; dar efectiv nu pot sa uit ca in primele zile cand m-am inscris pe forum am citit la un subiect de un bebe de 3 luni care a murit intr-un accident stupid... si parintii nu au avut nimic- tocmai pentru ca-l scosese din scaunel... si de atunci am ramas socata.... si obsedata.... de aici stresul mare;
ca asa, mutzu sta in brate macar cate o perioada, ne mai jucam, ne mai uitam pe geam, mai o titi... ar trece timpul; dar asta inseamna sa ajung o epava cu nervii creti la destinatie, si oricum nici asa nu -l pacalesc prea mult; si pana la duni mai sunt 200km.... e prea mult pentru noi; asa ca iau bunicii si stam mai la noi acilea (sper sa nu aud manele toata ziua ca fac apoplexie!!!!!!)
vad eu si maine cum se comporta, ca plec la campina la ai mei
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Avem o zi plina de sarbatoriti Felicitam in ordinea varstei AMALIA MARIA, RARES 1 AN mamicilor INAPREDA, SIMPLYANA Sa fiti sanatoase si norocoase ca frumoase sunteti !!! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
LA MULTI ANI si din partea noastra!
Chiar ca avem o zi plina de sarbatoriti
olishka spune:
LA MULTI ANI Amalia Maria si Rares!!!
LA MULTI ANI si pentru mamicile noastre iubite Simlyana si Inapreda!!!
Multe pentru toata lumea!!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
joanna27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
LA MULTI ANI si din partea noastra! Chiar ca avem o zi plina de sarbatoriti IRITEOPETRU New Life Is Born |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI.
SANATATE SI CAT MAI MULTE IMPLINIRI!
joanna27 spune:
Am semnat condica de prezenta.
Am recuperat ce ati discutat dar azi sunt sictirita rau de tat si nu mai retin mare lucru.
novus spune:
Neata !!!
Haideti la o si poate stiti sa faceti si capitol nou ca eu nu ma pricep !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !