LMA! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**177**
Raspunsuri - Pagina 26
georgiana310 spune:
Apropo de asta... nu imi ziceti si mie un magazin online cu hainute frumoase?!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
carmenada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Dar, ca idee, dupa ce i-am luat scaunul i-am schimbat si caruciorul din Graco Tour de Luxe, in Concord Neo - http://shop.babyworld.co.uk/images/xt_pics/concord_neo_xenon_8.jpg si mi-am dat seama dupa asta ca... in mare parte, e asa o prostie sa stai sa calculezi si sa te informezi atata despre "logistica" asta... ca in mare, toate fac acelasi lucru! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Aici nu prea sunt de acord cu tine .. Uite io de exemplu initial am luat un carut fara sa studiez aprofundat problema, fara sa citesc pareri si am dat-o in bara in sensul ca nu se manevra usor si nici copilul nu statea confortabil. Am decis sa-l schimb dar de data asta mi-am facut temele am citit studiat vazut video-uri si in final sunt tare multumita de alegere si Ina la fel ... Cred ca in aceeasi categorie de pret adica high end sunt foarte asemanatoare produsele dar intre diverse categorii de pret diferentele sunt notabile si trebuie mereu sa faci un trade-off. Parearea mea
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 Apropo de asta... nu imi ziceti si mie un magazin online cu hainute frumoase?! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Aici am mai gasit chestii dragute
http://www.hainedecopii.ro/fete/rochii-si-fuste/
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
carmenada spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Apropo de asta... nu imi ziceti si mie un magazin online cu hainute frumoase?! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Io pana acuma comandam de la Mothercare dar din pacate nu mai trimit in Romania de vreo cateva luni... asa ca astept si eu idei de magazine... Eu am mai gasit www.bebeshopp.ro/produse/products-page/haine-fetite/bodyuri-fetite/" target="_blank">site asta care are produse next mothercare m&s insa selectia nu este foarte bogata..
carmenada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Aici am mai gasit chestii dragute http://www.hainedecopii.ro/fete/rochii-si-fuste/ Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
am vazut niste rochite dragute .. Tu ai comandat? Esti multumita de calitate?
Gaza22 spune:
citat din mesajul lui pisigri Chatonel, m-am tinut sa raspund toata ziua si n-am mai apucat. Acu nu mai are haz; ideea pe scurt era ca inteleg si simpatizez si nici nu vreau sa ma gindesc cum o fi cind m-oi duce si eu la job. Mai zi-ne de Dragoana.... mie mi-e dor de ea. Inapreda, intilnire in nord e ok in principiu, depinde in care nord: est, centru sau vest. Si fireste depinde si de data. Oricum se pare ca, Carpatii Orientali nu-s interesanti. Pisik, iarta-ma, ma tin sa iti tot spun asta de nu stiu cind. EXACT la fel face Pisilinca in privinta somnului, ea are 3 somnuri de cite juma de ora in cele aprox 12-13 ore intre trezirea de dimineata si nani pt noapte. Daca stau cu ea am sanse sa o pacalesc ca doarma mai lung, dar nu imi iese decit rar. La fel, leganam la ea un ceas ca sa doarma juma de ora. Am observat insa ca are niste tipare de somn in functie de ora la care se trezeste dimineata... Ma rog, nu intru in detalii tehnice aici, daca crezi ca poti desprinde idei din toata polologhia ce as putea s-o insir imi dai tu un PM. Si nu, nici Ilinca nu merge... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
si eu vreau sa stiu tiparele ca suntem si noi cam in aceas problema
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carmenada
am vazut niste rochite dragute .. Tu ai comandat? Esti multumita de calitate? Carmen mami de Ina..mica (16.03.2009) |
Hainute inca nu, acum studiez , vreau chestii de vara asa ca mai stau putin
Dar am citit pareri foarte bune despre ei tot pe un forum de mamici
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Avem o zi plina de sarbatoriti
Felicitam in ordinea varstei
AMALIA MARIA, RARES
1 AN
mamicilor
INAPREDA, SIMPLYANA
Sa fiti sanatoase si norocoase ca frumoase sunteti !!!
Am implinit 1 anisor !
Gaza22 spune:
V-am citit va pup si va urez o Noapte linistita.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite
novus spune:
Si eu ma retrag la !!
Dimineata teoretic as putea dormi mai mult, dar practic va fi zi lucratoare
Am implinit 1 anisor !