LMA! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**177**
Raspunsuri - Pagina 13
dannnah spune:
Neatza tuturor!
Doranna - mobila pentru camera Marei am facut-o la comanda o firma care se ocupa doar cu asa ceva: cauta pe google "Texas Company Timisoara" sau "patutbebe". Au si magazin de prezentare, dar iti poti alege culorile si modelul.
Bebelusa Mara 23 martie 2009
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg LA MULTI ANI!!!!!! GIULIA ALEXANDRA TUDOR TEODOR IOAN SA CRESTESTI MARI SI SA FITI SANATOSI. PT MAMICUTELE VOASTRE SI din 10 martie 2009, mami fericita de GHIOCICA CU GHIOCEI PETRECEREA MARIEI |
LA MULTI ANI si de la noi
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
dannnah spune:
Intrebare: dupa ce implinesc bebeii 1 an nu mai scriem aici, ci in "clubul scutecelor"
Bebelusa Mara 23 martie 2009
georgyiuly spune:
Buna dimineata fetele...azi e sarbatoare mare:fetita noastra face 1 An.Sa-i dea D-zeu sanatate multa, noroc si dragoste!Va invitam la cate ceva bun:
[harp
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni
chatonel spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Joanna si totusi cum ii zice la crema aia minune si de unde pot sa o procur ? Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite |
uite crema, in ro nu stiu unde o gasesti.
http://www.shade-beauty.com/creme-raffermissante-pour-le-buste---palmer-s.shtml
Toulouse, la ville rose
pisigri spune:
1. aruncatorul de bile a fost luat din carre4 inainte de Craciun, a costat cam cit e si pe site-ul ala, nu mai stiu exact-exact. In iASI nu am mai vazut in carre4 cind am fost acum doua zile.
2. Pozele sint bestiale. Cit am apucat sa ma uit, ca mi-a facut Pisilinca niste setari pe baza de pumni in laptop, de ieri nici nu-l mai puteam deschide, ma intreba de unde vreau sa bootez, de pe hard sau de pe cd (nu era nici un cd in el) apoi deceda indiferent de raspunsul meu. Vad ca a revenit la sentimente ceva mai bune de cind s-a vazut cu discul de instalare SO linga el...
3. Chatonel, pai asta-i treaba??? Io va aveam pe voi exemplu, si uite ce dai tu din casa....
4. Am terminat si eu plantatia, multumesc frumos, si declar oficial ca m-am potolit, alta nu-mi mai fac.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
chatonel spune:
hahahaa, pisigri pai aici, la noi, au fost niste schimbari marete in ultimul timp: motanul are servici nou, ajunge acasa pe la 19, plecat de dimineata, dinainte de 9. Asa ca greul ramine in baza mea... am luat si femeie in casa pt curatenie, dar cumparaturile, mincarea, scutecele spalabile etc trebuiesc facute zilnic, in plus de serviciul meu, asa ca e cam oabla treaba ... cind sa mai gasim si timp pt prestatii? ca sa nu mai zic de chef
Toulouse, la ville rose
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda Voiam sa pun si eu aceeasi intrebare In aceeasi ordine de idei, doresc sa o intreb pe Pisigri de unde i-a procurat Pisilincai jucaria cu bile de la Hasbro ca am innebunit cit am cautat-o...in zadar Eu vreau sa-i iau lui Ian si aceasta www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=48580" target="_blank">tricicleta
Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
e mistoaca dar prea scumpa.
eu una as lua ceva mai naked in care sa si faca miscare. asta mi se pare de lenes-sta pe spate si il impinge cineva.
eu cred ca o sa ii iau de la decathlon, e doar 130 ron.
m_monique spune:
buna dimineata!
mai e cafea?
azi fac supa crema de legume. imediat merg sa inchid focul la oala.
mancare cu putina sare i-am mai dat din cand in cand ioanei. chiar o mananca mai bine decat pe cea fara sare.
mihaela o sa-i creasca parul. andrei pana la 1 an era aproape chel. acum are un par des si aspru superb.
bianca l-am admirat pe vladimir gustand carnati. barbat adevarat!
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui inapreda Gata: am pus o gramada de poze noi cu Ian. 89, mai exact Gina lu' Ian (23 martie 2009) 89 de poze noi cu Ian |
Vai, cat e de frumos si de dragalas.