LMA! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**177**
Raspunsuri - Pagina 12
mihaelacg spune:
LA MULTI ANI!!!!!!
GIULIA ALEXANDRA
TUDOR
TEODOR IOAN
SA CRESTESTI MARI SI SA FITI SANATOSI.
PT MAMICUTELE VOASTRE SI
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
mihaelacg spune:
azi noapte am apucat sa vad pozele cu ian( care-i impecabil rau si ce mutrite face...), dupa care s-a trezit maria pt prima mufare din noapte.
credeam ca de la 1 anisor se schimba ceva noaptea
la noi mesele dureaza tot ff mult. stam 35 min lejer la fructe si min 45 min la pranz. seara ca dimineata. o singura data mi-a mancat un mar copt cu banana in 10 min. am ramas proasta.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
mihaelacg spune:
oli, si mie mi-a fost tare dor de voi.
merg sa pun de-o cafea ca mi-e pofta doar de-o gurita mica sa-i simt gustul in cerul gurii si sa-i pregatesc mariei micul dejun.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
mihaelacg spune:
niko, da tu mergi la serv deja?
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Si David imi da pupici, dar ma feresc in ultima vreme sa-i mai cer, caci dupa pupic urmeaza muscatura Chiar, de mai multe ori am vrut sa va intreb: mai este vre-un bebelus violent? David ma musca pe neasteptate, imi da palme peste fata, imi baga mainile in ochi, gura si ma trage f tare de par. Oare asa se joaca el? Mie nu-mi place si ma enervez foarte tare. Nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca nu este bine. Nu vreau sa tip la el, iar daca ridic un pic vocea rade. Aveti vreo solutie? PS: stati linistite, cu bebelusii nu se comporta asa. Ne mai primiti la Ikea nu? |
Adela nu da pupici la cerere, numai cand are ea kef presteaza pupici baloshi. De pocnit, ma pocneste si ea, dar acum se intampla mai rar, ca a invatat sa mangaie... a invatat pe Toto, dar uneori se catzara pe mine si ma ia si pe mine la mangaiat. Si ne mangaiem...
Vreau si eu la intalneala.... nu are nimeni traseu prin Tei?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Dodo-pui spune:
buna dimineata tufete,
prin zona cu copil care nu ma vrea plecata de langa ea nici o secunda
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bianca2503 spune:
Neata,
Am vazut-o pe Maia care isi ia viteza- mai avansata decat Vladimir. Mare inventie mersul asta.
L-am vazut pe Monnvas Jr cu motul lui care nu statea. Trebuia sa incercati niste fixativ. Tu, Monica= frumu!
Ma duc sa citesc acum din urma.
Nikoleta20 spune:
citat din mesajul lui mihaelacg niko, da tu mergi la serv deja? din 10 martie 2009, mami fericita de GHIOCICA CU GHIOCEI PETRECEREA MARIEI |
mihaela,da eu merg la servici caci nu iau indemnizatia si era destul de greu cu financiarulsi casa in constructie..si copil tocator de bani involuntar...si 2zapaciti care tre sa se hraneasca...plus facturi ce trebuiesc platite...asa k de voie de nevoie....la servici cu mine
Nikoleta20 spune:
am vazut si eu pozele de la petrecerea mariei...este superba...ca are cu cine semana..tu,mihaela,esti atat de frumoasa...are cu ce se mandri sotul tau...2fete
chatonel spune:
citat din mesajul lui olishka Si David imi da pupici, dar ma feresc in ultima vreme sa-i mai cer, caci dupa pupic urmeaza muscatura Chiar, de mai multe ori am vrut sa va intreb: mai este vre-un bebelus violent? David ma musca pe neasteptate, imi da palme peste fata, imi baga mainile in ochi, gura si ma trage f tare de par. Oare asa se joaca el? Mie nu-mi place si ma enervez foarte tare. Nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca nu este bine. Nu vreau sa tip la el, iar daca ridic un pic vocea rade. Aveti vreo solutie? PS: stati linistite, cu bebelusii nu se comporta asa. Ne mai primiti la Ikea nu? Olga, mamica lui David iepurasul |
dragoana ma trage de par cu placere... si palme imi da, dar e vina lui tac-su, el a invatat-o sa "scoata aerul din obrajii lui, adica el umfla obrajii si ea il ajuta sa ii dezumfle, si iese un zgomot ca de broasca"... nah, ocupatii
cit despre prestatii, nu avem timp, alergam ca bezmeticii dupa servici, copil, casa... daca ne-ntilnim prin pat, unul e adormit cind celalalt ajunge.
Si voi?
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose