LMA! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**177**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Giulia Alexandra

Tudor

Teodor-Ioan

Mergi la inceput

am trecut si pe la mosie. iar am dat intre 1 si5 monede.
e criza mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

buna dimineata!
mai e cafea?

azi fac supa crema de legume. imediat merg sa inchid focul la oala.

mancare cu putina sare i-am mai dat din cand in cand ioanei. chiar o mananca mai bine decat pe cea fara sare.

mihaela o sa-i creasca parul. andrei pana la 1 an era aproape chel. acum are un par des si aspru superb.
bianca l-am admirat pe vladimir gustand carnati. barbat adevarat!

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

sa nu crezi ca a si mancat. l-am lasat sa ii bage in gura dar nu i-au placut. asta ca sa nu imi iau oua-n freza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

buna dimineata!
mai e cafea?

azi fac supa crema de legume. imediat merg sa inchid focul la oala.

mancare cu putina sare i-am mai dat din cand in cand ioanei. chiar o mananca mai bine decat pe cea fara sare.

mihaela o sa-i creasca parul. andrei pana la 1 an era aproape chel. acum are un par des si aspru superb.
bianca l-am admirat pe vladimir gustand carnati. barbat adevarat!

sa nu crezi ca a si mancat. l-am lasat sa ii bage in gura dar nu i-au placut. asta ca sa nu imi iau oua-n freza.

de la mine nu-ti iei oua.
stiu cat sunt de curiosi sa guste tot. gusta si se lamuresc.
edit: si pe ai mei i-am atras carnatii. cred ca le se pare interesanta forma. dupa ce ii gusta nu mai vor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

LA MULTI ANI GIULIA ALEXANDRA, TUDOR, TEODOR-IOAN!!!

multu' tufete pentru aprecieri.

Bianca eu musai tre' sa iau de pe net pentru ca in Bistrita gasesti numai lucruri ingrozitoare; si mai tin neaparat sa fie de la 10 luni in sus ca sa o poata folosi acum, cit inca nu ajunge la pedale; oricum, eu locuiesc in parc si bunicii de abia asteapta sa-l impinga cea de la Dechatlon se modifica o data cu birsta bebelusului; eu am mai gasit www.nichiduta.ro/detalii-produs-1198/tricicleta-be-confort/" target="_blank">asta dar e la fel de scumpa.

E tare greu ca tre' sa mergi pe NV, nu poti vedea, pipai, proba etc.

Aveti ceva sugestii de cadou?

As bea cafea cu voi da' Monti nu-mi da voie numai fara cofeina, asa ca merg sa-mi fac.

PS. Pisicogri pt raspuns; Carrfourul din Iasi (ambele) le-a verificat deja nasa lui Ian ca ea a facut facultatea in frumosul vostru oras. Nu zici nimic de intilnirea din Nord?

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

89 de poze noi cu Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

La multi ani sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor

Giulia Alexandra

Tudor

Teodor-Ioan

Mergi la inceput

inapreda poate la vara te vizitez. ca am rude la bistrita. eu chiar la bistrita m-am nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

N-ar fi rau; de abia astept
Esti plecata de mult/

Citat:

inapreda poate la vara te vizitez. ca am rude la bistrita. eu chiar la bistrita m-am nascut.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

89 de poze noi cu Ian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

N-ar fi rau; de abia astept
Esti plecata de mult/

Citat:

89 de poze noi cu Ian

la bistrita sta sora mamei.
parintii mei s-au mutat la tg mures cand eu aveam 2 ani.
la bucuresti stau de 14 ani, cand am venit la facultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Hai ca iar am de recuperat si nu apuc, ca se trezeste pitica.

MIHAELACG, e duperba Maria! Ar eniste ochi, auuuch!. Nu se mai uita nimeni la par, believe me

SABY, ce dulce e Maiuta mergatoare. Numai Ana mea nu merge. Iar ma apuca jalea si ma iau de mana cu Floric.
Cat despre jucarii, noi avem o masuta de jucat, primita de Craciun, nu cred ca evreo smecherie de firma, dar ii place Anei la nebunie. Are un volan care claxoneaza, un buton pe care il rotesti si se aude ca si cum ai da drumul la motor, un ceas caruia ii invarti limbutele si afce tic-tac, un mini-pian, un fluture caruia i se intorc aripile si are butoane sub ele cu melodii si, la mijloc, o chestie unde pui 4 animale (vaca, porc, cocos si oaie) si face ca animalul respectiv). Pe Ana o distreaza tare. O sa ii fac o poza, ca pe ea nu scrie firma si cutia nu mai e demult.

Sper sa ajungi la intalnire.

GAZA, hai la intalneala. LUNI, 15.03, in jur de 17:30 la IKEA, la restaurant, in zona chioscului de joaca pt copii. HAIDE!!! SI alte fete!

INA, pupam impecabilul Ian

MONNVAS, un maaaaare pentru brunetelul meu iubit. E bine ca din poze, filme pare rabdator, ca fi-mea e exact opusul

Mai citesc si revin, daca mai apuc

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput