"mamici si burtici din brasov"(2)
Raspunsuri - Pagina 9
child spune:
BLACKGIRL multumesc de recomandari. Adevarul este ca de azi nu mai am cantar, am avut de la cabinetul medical, dar a trebuit sa-l dau inapoi, asa ca nu mai am unde sa-l cantaresc.
Saptamana viitoare mergem la pediatru, poate ne cantarim pe acolo.
Oricum, la alaptat nu renunt.
Am vazut pozele cu familia ta, sunteti o familie foarte reusita, de ce spui ca nu esti fotogenica? Arati foarte bine!
ENIK am vazut si pozele tale, esti o frumoasa si o finuta. Intr-adevar, Albert zambeste si rade foarte mult, pana acum in somn, azi mi-a zambit si constient. Iti dai seama ca m-am topit.
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)
biajitaru spune:
Buna fetele,
Anca bine ai venit si o sarcina usoara
Weekendul asta au fost parintii mei in vizita in Buc asa ca nu am mai intrat pe net. Ne-au mai adus una alta am papat impreuna, a fost dragut.![]()
A inceput sa-mi treaca si raceala in sfarsit
Pup,
Bia
Bia 22+ 
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Anca, te intorci la lucru cu pretul stiut? ----------------------------------------------------------- Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata! |
Buna Nicoleta,
momentan nu ma intorc la servici voi gestiona de acasa clientii si se vor buce colegii mei sa imi semneze dosarele!
Stau cumintica in pat si calc pe o masuta micuta!
+17s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
blackgirl0 spune:
Pe scurt:
Anca, imi pare tare rau de asa sperietura! De asta ma mirasem ca ai schiat in sarcina, mai ales cu problemele din sarcina anterioara! Ai grija mare! Nu-i de glumit se pare! Eu sper sa nu ajungi la cerclaj!
In rest, ia-o mai incet si tu cu lucrul! In ritmul tau, cat iti permite acum conditia de
, ca doar iti permiti sa faci nazuri! ![]()
Enik, nu ti-am multumit pt complimentele referitoare la copil! 
Child, de ce este nevoie sa ajungi si la pediatru? Nu ai incredere in medicul tau de familie? Si nu renunta la alaptat, este gestul cel mai frumos pe care poti sa-l faci copilului tau (parerea mea
), mai ales ca deja ati trecut peste greul de la inceput (furia laptelui) Multumesc si tie de complimente! 
Bia, cum te mai simti? Tu stai in Bucresti momentan si vei naste in Brasov sau cum? Scuze dc ai mai spus, dar numai retin!
Sper sa iti pice bine bunatatile de la parinti, toti vrem sa mai fim din cand in cand rasfatati! Profita din plin! 
Nicoleta, cum se mai simt baietii? Dar tu? Cand ti se intoarce sotul? 
enik83 spune:
nu ai pt ce sa-mi multumesti de compliment...doar nu eu l-am facut asa de dragalas..![]()
17+ cu o minune de 
poze
biajitaru spune:
Buna,
Sunt mai bine acum. mai am un pic nasul infundat da trece.
Eu si sotul meu suntem din Brasov, am terminat amandoi Facultatea de Matematica din Bv. Acum patru ani ne-am angajat in Bucuresti si de atunci tot incercam sa ne retragem in Bv. Ne-am luat si apt tot in Bv cu acelasi gand.
Avand in vedere ca ai mei si ai lui si prietenii sunt in Bv imi este mult mai comod si ma simt mult mai bine sa nasc in Bv.
bia
Bia 22+ 
r_ocsy spune:
Buna seara !
Va doresc noapte buna si somn usor ! Sa ne trezim bine dispuse maine pentru o noua zi .
R_ocsy
29 +
Ana Sofia
AMR 10 saptamani !
r_ocsy spune:
Vad ca tot eu v-am spus aseara "noapte buna" si tot eu va urez "buna dimineata" !!!
Va doresc o zi cat mai minunata ... de inceput a inceput bine cu soarele acesta stralucitor dar cu dinti
.
R_ocsy
29 +
Ana Sofia
AMR 10 saptamani !
r_ocsy spune:
M-am uitat pe site la vreme si vad ca soarele pe cer nu va sta mult si ca o sa avem parte din nou de ninsoarea ... si tocmai ce imi facusem planuri cu o scurta plimbarica pe Republicii si prin Universal in cautarea unui cadou
.
Am o intrebare : cadita de baie pentru bebe o gasesc in Brintex la magazinul de care ati mai pomenit ( universul copiilor ) ? As lua cat mai multe dintr-un loc ca sa nu ma tot plimb atata ... nu ca nu mi-ar place, dar parca nu mai am rabdare intai sa studiez piata si apoi sa cumpar . Ma gandesc ca in Brintex ar fi si preturi bune si as scapa dintr-un sut cu mai multe !
R_ocsy
29 +
Ana Sofia
AMR 10 saptamani !
blackgirl0 spune:
Da, R_ocsy, eu de acolo am luat cadita! Acum un an era spre 35-40 ron. Cat despre ziua buna... pe mine ma sariti azi!
Copilul meu, de la plimbarea de ieri dupa-masa, s-a ales cu conjunctivita la ambii ochi. Asa ca stam in casa si ne oblojim cu picaturi si unguente!
Ah, si cred ca am si eu un pui de raceala, imi simt gatul ca prins in pioneze! Toate-s frumoase!