"mamici si burtici din brasov"(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Blackgirl : imi pare rau pentru neplacerile din dimineata asta.
Cum a reusit baietelul tau sa se pricopseasca cu conjuctivita, s-a jucat cu alti copii?
Va doresc recuperare usoara si sanatate multa !

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Nu stiu ce sa spun! Am ajuns pe la cabinetul medical sa lasam flori pe-acolo de 1 si 8 Martie (noi suntem mai intarziati! ). Au fost ceva copilasi, dar niciunul nu avea conjunctivita (am sunat azi dr. de familie de dimineata). Cred ca de la curent!

Va trece, sunt sigura, insa mi-e mila de Dragos cum sta el pleostit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna dimineata si de la noi
Asta noapte Albert nu prea a avut chef de dormit, de fapt vad ca nici acum, tot ma striga.

BLACKGIRL pediatra e o prietena care lucreaza in spital si as dori sa-l vada si ea, doar asa, sa ne cunoasca. Si nici nu se punea problema de renuntat la alaptat.
Imi pare rau de micut, sper sa se refaca repede!

O zi frumoasa va doresc!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

va doresc o zi buna si sa vina primavara cat mai repede...

Eu sunt mai bine azi, am stat cumintica ieri!

Din pacate nu sunt obisnuita cu statul asa in pat si parca imi tot vine asa un dor de duca!

Dar cine mai este ca mine-eu stau in pat si mama draga de ea face curatenie...ooooffff ce m-as fi facut fara ea!

Va pup si va urez toate cele bune!

Despre conjunctivita-poate a dus mana la ochisor si nu era tocmai curat!

+18s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Dragos, sanatate multa.

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Noi suntem bine, am mers cu Matei la medic totusi, sa stau linistita, nu are nimic la plamani, in gat nu a vazut bine cum este, a vazut doar amigdalele mari. Si ne-a dat antib pe care inca nu i-l dau. Are si un sirop de plante si niste picaturi de nas... Stefan este la scoala. Abia astepta sa ajunga!

Va doresc o zi buna si cu soare, primavara... triluri de pasarele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Nicoleta, sunt vesti bune!

Din pacate, si daca ies si daca stau in casa vestile proaste isi gasesc drum spre mine! Si cand il vad si pe al meu copil cu ochii umflati incep sa intru la idei ... i.dioate!

Child, insista ca acea prietena sa vina acasa sa-l vada pe micutul Albert! In Spitalul de Copii bantuie acum o epidemie de varicela (cumnata surorii mele lucreaza acolo).

Anca, stai cuminte in pat si profita! Sa nu o faci cumva pe viteaza acum, si-asa primavara se lasa inca asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Cam multi copilasi bolnaviori pe aici ... le doresc sanatate multa si sa scape cat mai repede de problemutele lor de sanatate !

Anca_Vlad : stiu cum este cu statul in pat ca l-am practicat si eu vreo 3 saptamani ; ce ma mai plictiseam , noroc ca aveam laptopul langa mine ; si ma mai dureau si fesele de la atata stat in pat. Dar o sa treaca !!! Cu curatenia ce pot sa spun, foarte bine cs are cine sa te ajute ; am si eu noroc la capitolul asta cu sotul si soacra .

Mergi la inceput

Pentru curiosi, cateva poze cu noi (le voi scoate mai pe seara, ca am eu niste pitici veseli, buni si mici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor..azi am intrat mai tarziu ca am facut curatenie prin toata casa.. am asteptat o fosta colega de servici sa vina pana la noi ca a fost la Eva cu sotul..asav de tare ma bucur cand vine cineva pe la noi..cum sunt mai mult singura..
blackgirl multa multa sanatate si tie si la bebelinu..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput