"mamici si burtici din brasov"(2)
Raspunsuri - Pagina 8
Nicoleta spune:
Am sters pozele, cu gandul sa le asez frumos, cu nume etc... Cat despre cat de telegrafica sunt... nu prea am timp asa mult, am copiii ragusiti, tusitori si muciosi, Stefan doar azi mai sta acasa, sotul plecat in Elvetia... Blackie, ma scuzi azi?
Tre sa fac mancare, sa pun rufe, sa strang rufe, ordine... teme cu Stefan... De-ale casei... In plus stau si ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa merg totusi la medic, desi fac o ora pana acolo (am masina in fata blocului, dar inca nu conduc singura...)... e frig, bate vantul... tre sa schimb 2 ubahn-uri si 2 tramvaie dus, aceleasi la intors...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
blackgirl0 spune:
Nicoleta, ma gandeam eu ca nu suntem totusi in Triunghiul Bermudelor, incat sa dipara asa pozele!
Intre timp, am admirat si poze de Albert-Krisztian de Child, (sper ca am scris corect
). Este un scump, si un dulce, si ataaaat de micut!
Child, esti o blonda cu ochi albastri sau roscata cu ochi albastri?
Cum merge cu alaptatul? Hai ca maine il sarbatoriti de 2 saptamani de viata! 
Nicoleta, iarta-ma dc ti-am parut ca am sarit limita, nu a fost cu intentie, crede-ma!
Eu te-as sfatui sa mergi totusi la medic, mai ales ca esti si fara sot, iar copiii mi se pare ca sunt raciti de ceva vreme. Macar pt linistea ta sufleteasca! Sau suna macar la cabinet (dc exista aceasta posibilitate, habar n-am).
Te cred ca esti obosita si un pic intoarsa pe dos de boala copiilor! Nici eu numai sunt om cand Dragos este racit si fara vlaga! Incearca sa reduci restul treburilor la minimul necesar! Capul sus!
child spune:
Salut fetele, am intrat sa va spun ca am pus poze cu Albert pe picasa, dar vad ca deja au fost vazute
.
BLACKGIRL sunt blonda cu ochi verzi. Intr-adevar, Albert e micut, nu a vrut sa manance nici in burtica si acum face mofturi, o masa mananca bine, una mai mult o doarme. E, asta e, nici noi, parintii lui nu suntem prea mari.
Apropo, intrebare pentru voi, cele cu experienta: cat trebuie sa manace un bebe la 2 saptamani. Ii fac proba suptului si ia cam 50-60 grame, cateodata un pic mai mult. Oare e bine?
De cand am iesit din maternitate am luat 250 grame, e bine?
Pupici
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)
Nicoleta spune:
O, nu sunt intoarsa deloc. Doar obosita. Iar la medic am fost cu Stefan joi, Matei a inceput vineri sa tuseasca (este aceeasi viroza :) ).Cum ziceam, sunt mama cu trese... ma pricep cat de cat. ;)
blackgirl0 spune:
Child, este foarte bine! Fetita Elenei a luat cred ca spre 200 de grame de la iesirea din Maternitate. Si ea, din cate am inteles, este o mancacioasa!
Si numai fa proba suptului! De ce s-o faci? Doar ca se stresezi aiurea? Cantereste-l, sa spunem, odata pe saptamana acum la inceput, apoi lunar. Eu am aruncat la propriu cantarul ca intrasem deja in depresie cand vedeam cat de putin lua Dragos in greutate!
Este vioi baietelul? Deschide ochisorii, este curios, are pielicica roz si pliul de pe burtica pare ferm, nu flasc? Fontanela nu este deprimata? Cand lasa sanul, are o mutrita de multumit si buzele rozalii, sa nu fie uscate? Daca da, nu ai de ce sa te ingrijorezi!
Succes si nu uita ca laptele de mami este mai bun ca orice formula de lapte praf! 
Edit: in principiu se considera normal ca bb sa ajunga la greutatea de la nastere cam in 10-14 zile. Iar ca-i somnoros acum poate fi si din cauza icterului fiziologic, insa si asta dispare in cateva zile si bb va manca mai cu spor mesele!
enik83 spune:
child... sa-ti traiasca flacaul...doamne ce dragalas ii..
dragul de el..deja zambeste..
17+ cu o minune de 
poze
anca_vlad spune:
va salut si eu pe burtici saltarete!
Sa va povestesc!
azi noapte noapte alba-burtica tare taoata sera, dimineata ura si la municipal la dr consulatat cu cu dejet 5 secunde cel mult-bagat anca in sperieti ca ar fi colul scurata si deschis la exterior...
Nu mi-a placut de loc la municipal la consultatie-plecat varza de la dr cu pricina si am sunat-o pe doctorita mea si mi-a spus sa ma duc sa ma vada si ea!
cand i-am spus ce mi-a spus dr de la municipal a crezut ca mi-a hacue eco intravaginal-dar nici pomeneala asa ca intre doua consultatii la euroclinic m-a luat sa ma vada-mi-a facut ecografie intravaginala sa se uite la col si sa il masoare ea asa de scurt are 4 cm si e inchis la interior si putin moale la exterior dar nu asa grav! Ne-am uitata apoi la bebita schioare care nu statea locului si a ramasr tot fetita ca la eco de la 15 saptamani!
Asa ca m-am ales cu un concediu medical de cel putin 1 saptamana si m-a pus fff atre pe ganduri despre nasterea de la municipal, oricum am discutat cu ea si despre o varianta de rezerva cu un medic de la pantelimon buna care ii este prietena ff buna!
Oricum discutia de la euroclinic m-a linistit ff mult si e ff linistitor sa sti ca pot suna oricand si la orice ora, azi de ex am sunat eu de 2 ori si nu a raspuns dar cum a vazut apelurile de la mine m-a sunat innapoi sa vada ce s-a intamplat!
Daca ajungeti la Euroclinic gineco intrebati de dr ANCA STANGA -e un medic ff devotat si un om luminos!
+17s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
enik83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad va salut si eu pe burtici saltarete! Sa va povestesc! azi noapte noapte alba-burtica tare taoata sera, dimineata ura si la municipal la dr consulatat cu cu dejet 5 secunde cel mult-bagat anca in sperieti ca ar fi colul scurata si deschis la exterior... Nu mi-a placut de loc la municipal la consultatie-plecat varza de la dr cu pricina si am sunat-o pe doctorita mea si mi-a spus sa ma duc sa ma vada si ea! cand i-am spus ce mi-a spus dr de la municipal a crezut ca mi-a hacue eco intravaginal-dar nici pomeneala asa ca intre doua consultatii la euroclinic m-a luat sa ma vada-mi-a facut ecografie intravaginala sa se uite la col si sa il masoare ea asa de scurt are 4 cm si e inchis la interior si putin moale la exterior dar nu asa grav! Ne-am uitata apoi la bebita schioare care nu statea locului si a ramasr tot fetita ca la eco de la 15 saptamani! Asa ca m-am ales cu un concediu medical de cel putin 1 saptamana si m-a pus fff atre pe ganduri despre nasterea de la municipal, oricum am discutat cu ea si despre o varianta de rezerva cu un medic de la pantelimon buna care ii este prietena ff buna! Oricum discutia de la euroclinic m-a linistit ff mult si e ff linistitor sa sti ca pot suna oricand si la orice ora, azi de ex am sunat eu de 2 ori si nu a raspuns dar cum a vazut apelurile de la mine m-a sunat innapoi sa vada ce s-a intamplat! Daca ajungeti la Euroclinic gineco intrebati de dr ANCA STANGA -e un medic ff devotat si un om luminos! +17s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
lasa ca nu-ti strica o sapt de concediu...numai bine iti incarci un pic bateriile..te rasfeti un pic..
17+ cu o minune de 
poze
anca_vlad spune:
Asa-i ai dreptate nu imi strica cateva zile de concediu-dar striga targetul de luna asta dupa mine!!!!!!!!! Si clientii cu dosare de credite in asteptare!
+17s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Nicoleta spune:
Anca, te intorci la lucru cu pretul stiut?