"mamici si burtici din brasov"(2)
Raspunsuri - Pagina 7
Nicoleta spune:
Pai ce explicatie? In 3 sunt cei 2 copii ai mei, aia cu apa este Alte Donau si cealalta parcul cu pricina. Am vrut sa pun mai multe... dar mi se pare cam complicat. Poate pun un link asa, pe timp scurt, cu contul de pe webshots...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
blackgirl0 spune:
Nicoleta, asa-mi place de tine!
Mereu la subiect, telegrafica, nimic in plus!
Numai ca eu nu am vazut nici o poza! ![]()
Hai ca de cat sa ma tot invart dupa coada, pun linkul de pe webshots. Sunt toate pozele de la "Adam si Eva" cu familia mea!
r_ocsy spune:
Am asa un chef de duca , burta creste din ce in ce mai mare si eu nu am chef de stat in casa, zici ca am innebunit.
Ma uit pe geam si ma dispera vremea, cu fiecare por imi doresc odata sa vina primavara. Recunosc ... daca nu m-as duce inca la scarbici mi-ar fi lene sa ma mobilizez si sa ies din casa, asa intr-un fel sunt obligata sa ies si sincer chiar imi face bine aerul curat ! ![]()
R_ocsy
29 +
Ana Sofia
AMR 10 saptamani !
blackgirl0 spune:
Pana cand ai de cand sa mergi la munca, R_ocsy? Si eu m-am saturat de iarna, mai ales ca azi musai sa ies din casa cu piticul (mergem la dr. de familie)
enik83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Pai ce explicatie? In 3 sunt cei 2 copii ai mei, aia cu apa este Alte Donau si cealalta parcul cu pricina. Am vrut sa pun mai multe... dar mi se pare cam complicat. Poate pun un link asa, pe timp scurt, cu contul de pe webshots... ----------------------------------------------------------- Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata! |
ce amuzanta esti
.. numele copilasilor trecut frumos dedesubt..varsta pe care o aveau in poza..d-astea..peisajele sunt superbe si baieteii la fel..

17+ cu o minune de 
poze
enik83 spune:
am intrat pe contul de picasa pe care l-am creat..
ce baietel frumusel ai..
sa-ti traiasca..
17+ cu o minune de 
poze
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackgirl0 Pana cand ai de cand sa mergi la munca, R_ocsy? Si eu m-am saturat de iarna, mai ales ca azi musai sa ies din casa cu piticul (mergem la dr. de familie) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Momentan stau bine cu energia si mersul la scarbici imi face bine ... ma gandesc ca atunci cand nu o sa mai fiu in stare voi remarca si voi intra in prenatal . Acum e o solutie mult mai buna decat statul acasa cu socrela si plictisitul de povestile ei ( care sunt mereu si mereu aceleasi de nu le mai suport si care de regula sunt vreo 3 )
R_ocsy
29 +
Ana SofiaAMR 10 saptamani !
r_ocsy spune:
Si apropo de servici ... ma pregatesc sa o intind. Va doresc o zi cat mai placuta in continuare !
R_ocsy
29 +
Ana Sofia
AMR 10 saptamani !