"mamici si burtici din brasov"(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata si de la noi ... pe la 12 ! Ora de trezire a fost 10 dar pana m-am invartit prin casa a trecut timpul !

Simo27 ; dar sa vina primavara odata ca de cand o asteptam ; am ajuns sa ma bucur in fiecare dimineata cand ma uit pe geam si vad ca nu a nins !
Blackgirl : 4 luni acasa, urmatoarele doua luni cu program redus ( maxim 3 ore ) ... si bani si cariera sunt motivele !

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Buna dimineata, fetelor!

Parca, parca se arata a primavara si pe la noi! Ieri a fost urat tare, am iesit, dar mai bine stateam in casa la caldura. Am avut o tentativa de mers in restaurant, insa Dragos a inceput sa urleee (cred ca il apucase durerea de dinti ). Asa ca totul s-a soldat cu comanda la... pachet!

In rest, sunt intoarsa pe dos de disparitia mamicii de pe DC! R_ocsy, ia aminte cu cariera asta: nimic nu conteaza mai mult in viata ca familia, sa ajungi sa-ti vezi copilul crescand!

Azi am treburi peste treburi (din astea, de-ale casei ), dar sper sa pot sa mai intru pe la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Ne-a batut vnatul (de vreo 3 zile tot bate!!), ne-a si nins... dar parca nu mai sunt nori, este aproape senin... ce cnteaza ca am copiii virusati... ca Stefan nu a mers la scoala de 3 zile (maine il duc), ca mi-e sotul plecat... miercuri vine... Macar de ar veni primavara!!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Nicoleta, multa, multa sanatate copiilor! Ca bate vantul, ca nu-i inca primavara, ca ai sotul plecat, lasa! Vor trece! Important este sa ai puii sanatosi! Am ajuns sa ma bucur la "maruntisuri" gen: sanatate, ca ii am pe cei dragi in viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pai da, eu am enumerat problemele mele in ordinea importantei... Asta imi doresc, sanatate! Altele vin sau nu, vin si pleaca... Daca nu suntem sanatosi, nimic nu mai conteaza. Sper sa se termine repede totusi viroza asta. Sa vina primavara si sa ne bucuram de parcul superb de langa noi!!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Tu lauzi parcul ala, dar poze cu el, cu voi?

Si-apropos de poze, am ramas datoare!

Enik, esti o frumoasa si atat de finuta! Te-ai hotarat ce faci mai departe, pe mana carui medic mergi? Aleg si eu poze mai sugestive cu copilul (ca io nu mi-s fotogenica deloc ) si le pun pe picasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

neata mamici si burtici..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Tu lauzi parcul ala, dar poze cu el, cu voi?

Si-apropos de poze, am ramas datoare!

Enik, esti o frumoasa si atat de finuta! Te-ai hotarat ce faci mai departe, pe mana carui medic mergi? Aleg si eu poze mai sugestive cu copilul (ca io nu mi-s fotogenica deloc ) si le pun pe picasa!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

eeii...m-ai facut sa rosesc..
multumesc de complimente...raman la podasca dar am zis ca trec prin mai si pe la fosta mea doctorita..totusi daca nu-mi trece treaba cu cezariana sa stiu ca sunt asigurata..stiu ca nu-s sanatoasa la cap..dar asta e...

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata si de la noi !
Ce mai bate vantul afara !!!
Voi cum sunteti ? Ieri am stat prost la capitolul energie, astazi vad ca sunt in forma .
Enik83 ; vroiam sa iti spun si eu ca esti tare frumoasa . Trebuie sa am si eu un pic de chef si am sa postez cateva poze , momentan parca mi-e lene .

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

multumesc de complimente..
nicoleta..trece si cate-o explicatie la fiecare poza in parte..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput