"mamici si burtici din brasov"(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Salutare Mamici de Brasov sper sa ma pot alatura voua cat de curand aflu exact daca vine beby marti,sa imi tineti pumni Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Servus blackgirl,
De ce sa nu fie insurat?Este batran ,eu vreau sa ma duc prima data la dansul.Este de speriat????Doamna care face programarile poate nu este sotia ,poate este prietena...este tanara ???De ce sa nu se poata??Este ciudat sa sa aud asta.Podasca cati ani are?
Se poarta frumos,sa ma duc cu sotul..dar sper sa aiba rabdare (sotul).Eu sunt din Sibiu si sunt detasata cu serviciul , o perioada in Brasov si am auzit ca Podasca este fff bun.Astept vesti.Pa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Nu stiu cati ani are, este relativ tanar (spre 40 de ani, cred), insa el asa spunea ca-i insurat cu munca. De asta ma mir! Insa o dau deja in barfa, vad eu la fata locului cum sta treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

In general despre doctorii carora le place cu adevarat ceea ce fac, depun pasiune si constiinta se spune ca sunt insurati/maritati cu munca ... de obicei aud despre doctorii din spitale; unii dintre ei chiar au un program infernal .

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

servus balckgirl0
Am mai incercat sa scriu mesaj dar nu am reusit.Eu sunt la prima programare.Sunt din Sibiu si detasata cu serviciul,o perioada la Brasov.De sa nu fie insurat?Este atat de urat sau altele..Poate d-na care face programarile nu o fi sotia ci prietena.
Doamna care face programarile este tanara, amabila?Pot discuta cu dansul ,este deschis??Am auzit doar de bine pana acum dar parerea ta conteaza.Esti de mult pacienta dansului?Eu am mers 6 ani la ac medic in Sibiu si acum am emotii.Astept raspuns

Mergi la inceput

Servus
Mesajele mele nu sunt validate.Eu vreau sa ma programez la drPodasca pentru prima data.De ce sa nu fie casatorit?este urat?sau altele..Eu am fost pentru mult timp la acelasi medic in Sibiu dar sunt detasata in Brasov - pt o perioada cu serviciul si am auzit doar de bine de Podasca.Preferam la Eva ca este mai curat si placut ( zic si eu).Doamana care face programarile este tanara, amabila?Poate nu o fi sotia ci prietena dansului.
D-nul doctor este cooperant ,accepta analize de la alt medic ca vreau sa aduc cu mine ce am de la Sibiu.Astept vesti deoarece am emotii.

Mergi la inceput

Va multumesc pentru raspunsuri.Eu vreau sa ma programez pentru prima data la dansul.Sunt din Sibiu si pentru o perioada sunt detasata la Brasov - cu serviciul.De ce sa nu fie casatorit .Este urat sau altele?Poate d-na care face programarile , nu este sotia ci prietena.Este tanara, amabila?D.dr cum este ?Oare pot aduce dosarul cu analize de la medicul din Sibiu.Eu am ceva probleme ,dar am auzit ca este unul din cei mai buni din Brasov.

Mergi la inceput

Misspii, bine ai venit in Clubul nostru!

Cam greu ti-am descifrat mesajele, insa fiind sub moderare, apar mai tarziu. Am explicat mai sus de ce ma miram ca s-a insurat dr. Podasca, nu-i nicidecum urat. Ce fel de intrebare e asta?? Conteaza la un barbat?

Este super ok, are multa rabdare, te asculta, iti explica, isi noteaza, te ia in serios. Ia in considerare toate analizele tale. Ma rog, doctorul ideal in legatura sa cu pacientul. Insa cel mai bine vezi tu la fata locului. Eu mereu sustin ca poate medicul perfect pt mine nu-i musai sa fie perfect si pt tine. Depinde ce asteptari ai tu de la el. Dar el si-a castigat renumele pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

buna burtici si mamici!
din intamplare am dat peste "voi" si ma bucur tare. eu sunt o proaspata mamica din Zarnesti cu un puiut scump de 3 lunite pe nume David Cristian.
daca imi permiteti ma voi alatura si eu voua.
am nascut pe 14 dec. 2009 prin cezariana la spitalul din Zarnesti cu dr. solonari loreta. am avut o operatie usoara, m-am refacut foarte repede. am alaptat pana acum o saptamana, din pacate nu mai am lapte, am trecut pe lapte praf... dar asta este, puiul meu sa fie sanatos , ca ne-om descurca.
ce sa va mai povestesc de noi:
sunt nascuta pe 21 noiembrie 1986, puiul meu s-a nascut cu 3300 gr, si 52 de cm, apgar 10.
va -acesc pe toate!

Camelia fericita de David Cristian ( 14 dec. 2009)
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Camelia86#5422213404336909346

Mergi la inceput

Camelia, bine ai venit si tu! Sa-ti traiasca micutul! Si sa stii ca imi este tare drag numele ales de tine, era cat pe ce ca pe Dragos al meu sa-l cheme David-Cristian!

Pacat ca s-a terminat la voi alaptatul asa de repede, mare pacat! Poate la bb 2 (dc il aveti in plan ) vei reusi sa alaptezi mai mult!

Mergi la inceput