"mamici si burtici din brasov"(2)
Raspunsuri - Pagina 13
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta R_ocsy, imi pare rau. Este tragic... ![]() ----------------------------------------------------------- Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata! |
Pe cuvant, nu mi-a venit sa cred, a trebuit sa caut stirea pe net ca sa ma conving .
R_ocsy
30 +
Ana SofiaAMR 9 saptamani !
Nicoleta spune:
Fara sa vreau sa "apar" Maternitatea... insa de la Eva, daca ai probleme, te transfera chiar in travaliu intens in Maternitate... se "spala" pe maini de toate problemele (eu stiu un copil al unei mamici de aici de pe forum care, nascut la Eva, a murit la cateva saptamani dupa externare - 2 parca?) si ar fi putut fi salvat daca s-ar fi avut mai multe grija am citit... iar la Eva nu poti sta mai multe zile si fiindca asta inseamna iara "probleme" si din nou, transfer in Maternitate... Nu suna incurajator. Deci tragedii se pot intampla oriunde...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Fara sa vreau sa "apar" Maternitatea... insa de la Eva, daca ai probleme, te transfera chiar in travaliu intens in Maternitate... se "spala" pe maini de toate problemele (eu stiu un copil al unei mamici de aici de pe forum care, nascut la Eva, a murit la cateva saptamani dupa externare - 2 parca?) si ar fi putut fi salvat daca s-ar fi avut mai multe grija am citit... iar la Eva nu poti sta mai multe zile si fiindca asta inseamna iara "probleme" si din nou, transfer in Maternitate... Nu suna incurajator. Deci tragedii se pot intampla oriunde... ----------------------------------------------------------- Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata! |
Stiam si asta ! Pana la urma depinde de norocul fiecareia si mai mult de ajutorul dat de D-zeu !
R_ocsy
30 +
blackgirl0 spune:
Nicoleta, tu vb de baietelul lui Camy_pus, nu? Si eu stiu ca sectia de nou-nascuti de la Eva nu este bine dotata, cel putin acum un an jumatate, ca nu au sectie de ATI pt copii. Acum poate s-or fi schimbat lucrurile, habar n-am. Bine ar fi sa nu fie nevoie niciodata de asa ceva, insa uite ca drame se mai intampla si bine ar fi sa poata fi prevenite din timp.
Ce tragedie cu mamica respectiva!
Doamne fereste de asa ceva!
O fi plecat vreun tromb aiurea si poate de asta au si transferat-o la Judetean in speranta ca acolo sectia de ATI este mai buna, ca au RMN. Dar chiar asa, dupa nastere ok si la nici 2 ore... 

Eu de cate ori intru in Judetean mi se face pielea gaina!
R_ocsy, stiu ca voi cele cu burtici sunteti cele mai impresionabile acum, insa trebuie sa aveti credinta ca totul va fi bine pt voi si
! 
Nicoleta spune:
Nici eu nu vreau sa le sperii pe burtici, insa eu asa am decis unde sa nasc, auzind "povesti".
Nicoleta spune:
Da, de baietelul ei spun.
enik83 spune:
| citat din mesajul lui blackgirl0 scria la capitolul trecut misspii: "am si eu 3 intrebari: 1.Podasca mai este la eva? 2.la cabinetul de pe Berzei cum se fac programarile, exista o persoana de contact? 3.LA cabinet ,pe Berzei, se asteapta mult? Astept vesti de la voi.Pupici!!!!!!" Misspii, ti-am pus aici postarea ta! Insa pt mai multe detalii vorbeste cu Enik83, ea merge si la dr. Podasca. Insa el numai are cabinet la clinica Eva, cabinetul lui este pe Berzei nr.13 sc. C. Nu stiu cum se face programarea si din cate stiu eu la el se cam asteapta. Nu-i un medic care sa fusereasca pacientele, de asta si dureaza asa de mult. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
DR.Podasca nu mai lucreaza la EVA..intr-adevar adresa este cea pe care a scris-o blackgirl
exista la cabinetul dansului o doamna care face programari.. sotul meu zicea ca a inteles ca e sotia dansului..insa nu bag mana in foc..
eu ultima data cand am fost am asteptat cam 30 de minute..ori am fost norocoasa..ori din cauza ca am fost programata tarziu..la 20"45
18+ cu o minune de 
poze
enik83 spune:
am zis ca nu bag mana in foc..
eu una nu am auzit..eram prea speriata si asteptam sa intru..sotul meu zicea.. dar el mai aude aiurea..
18+ cu o minune de 
poze
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui blackgirl0 Ha-ha-ha! Dr. Podasca insurat! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Dar cati ani are doctorul asta de ti se pare asa de amuzant ? M-ati facut curioasa de la atat laudat !
R_ocsy
30 +