"mamici si burtici din brasov"(2)
Raspunsuri - Pagina 12
Nicoleta spune:
Neata.
Noi cam tot asa, azi merg la un alt medic, pediatru de data asta, sa mai aflu o parere. Febra inca nu, tuse inca mai este, muci si ei mai sunt... L-am dus pe Stefan dimineata la scoala. Astept sa il culc pe pici sa mergem apoi la medic. Uf, greu greu cu tati plecat... Dar azi vine!
Sanatate, Dragos!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
r_ocsy spune:
Bolesc si eu, la capitolul muci stau extraordinar de bine !!! Beau ceai cu miere si lamaie ( si m-au luat toate caldurile acum ), dupa cum spuneam ieri sper sa nu ma apuce durerea de gat si sa raman doar la capitolul nas.
Blackgirl : trebuie sa fie ceva creme minune la farmacie pentru Dragos, din pacate nu stiu ce sa iti recomand ... dar ar fi tare bine daca nu l-ai scoate pe vremea asta, e cam rece ( am fost pana la magazinul din apropiere ).
Nicoleta : sper sa primesti raspunsul pe care il cauti
.
R_ocsy
30 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
blackgirl0 spune:
Nicoleta, nici nu stiu ce sa-ti spun. Vad ca tot o trageti cu viroza asta, sper ca azi sa-i dati de capat! 
R_ocsy, nici nu-l scot pe Dragos azi afara. Astept sa doarma el bine si cobor pana la parterul blocului unde-i o farmacie. Nu-mi convine ideea, insa daca ar fi sa astept pana diseara cand ajunge sotul de la munca...
Ai grija mare cu raceala! Poate nu ar fi o idee rea sa stai cateva zile acasa, pana iti revii complet, mai ales daca lucrezi si cu oameni!
Nicoleta spune:
Blackgirl, de ce zici ca "tot trageti"? Abia vineri a inceput sa tuseasca. Virozele tin in medie 10 zile. Inca nu au trecut, suntem abia in 6-a zi. Eu vreau sa ma asigur ca nu are nimic la plamani. Ce sirop ii dai lui bebe? Si de la ce este alergia asta?
R_ocsy, sanatate multa! Vitamina C din fructe la greu si lichide multe. Si odihna.
blackgirl0 spune:
Scuze atunci, Nicoleta! Sunt cu gandul aiurea. Ma gandeam doar ca tot spuneai ca cel mare nu a ajuns la scoala din cauza de raceala si am presupus ca este mai veche povestea la amandoi. Important este, cum ai spus tu, sa nu coboare la plamani!
Alergia lui Dragos este ori de la peste (a mancat duminica si luni pastrav) sau de la oua (ieri). Cum abia azi i-au aparut petele pe corp, am crezut ca ochisorii umflati si rosii erau conjunctivita. Noroc ca totusi i-am dat picaturi cu antiinflamator si i s-au desumflat repede. Pt alrgie am mai multe variante, siropurile se dau seara insa caci dau somnolenta, asa ca o sa-i iau Zyrtec picaturi (pot fi date si in cursul zilei.)
enik83 spune:
fetelor..multa sanatate la pitici..uff..abia astept vara sa nu mai aud de viroze si alte minunatii..![]()
17+ cu o minune de 
poze
blackgirl0 spune:
scria la capitolul trecut misspii:
"am si eu 3 intrebari:
1.Podasca mai este la eva?
2.la cabinetul de pe Berzei cum se fac programarile, exista o persoana de contact?
3.LA cabinet ,pe Berzei, se asteapta mult?
Astept vesti de la voi.
Pupici!!!!!!"
Misspii, ti-am pus aici postarea ta! Insa pt mai multe detalii vorbeste cu Enik83, ea merge si la dr. Podasca. Insa el numai are cabinet la clinica Eva, cabinetul lui este pe Berzei nr.13 sc. C. Nu stiu cum se face programarea si din cate stiu eu la el se cam asteapta. Nu-i un medic care sa fusereasca pacientele, de asta si dureaza asa de mult.
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackgirl0 Ai grija mare cu raceala! Poate nu ar fi o idee rea sa stai cateva zile acasa, pana iti revii complet, mai ales daca lucrezi si cu oameni! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Am uitat sa spun ca mi-am luat deja liber, nu avea nici un rost sa ma duc in conditiile astea. Multumesc de grija

R_ocsy
30 +
Ana SofiaAMR 9 saptamani !
r_ocsy spune:
Sa va spun ce mi-a povestit sotul aseara, l-a dat peste cap ce a auzit.
Vorbeau pe la servici despre sarcini , doctori ginecologi si asa mai departe. Au o colega mai in varsta , pe picior de pensionare, iar nepoata ei saptamana trecuta s-a internat la maternitate ca sa nasca, i-a fost indusa nasterea, a nascut o fetita perfect sanatoasa doar ca biata de ea a murit la 2 ore de la nastere
; se pare ca daca ar fi supravegheat-o mai atent dupa nastere s-ar fi putut interveni. Nu a putut sa imi spuna cu ce medic a nascut si de ce a murit pana la urma , stiu doar ca este tragic . Dumnezeu sa o odihneasca ! O astepta inca un copil de 12 ani acasa
.
http://www.brasovultau.ro/Si-a-gasit-sotia-moarta-30920.html
R_ocsy
30 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
Nicoleta spune:
R_ocsy, imi pare rau. Este tragic...